adam4: Uzun ve güzel yorumlarda bulunan üye, fakat bazen sinirden dolayi hos olmayan seyler söylüyor ve ceza vermemiz gerekiyor. Onun disinda yorumlari gayet güzel.
beyazsoy: Her diziyi elestiren, ve hiç bir dizi taraftarligi olmayan degerli bir dizi/reyting yorumcumuz.
endgame: Her yorumuyla adindan söz ettirmis olan emektar bir üyeydi, kendisi bu aralar forumumuzda bulunmuyor fakat bu onu unuttugumuz anlamina gelmez elbette. Verilen emek asla unutulmaz.
RevaN: Yorumlarinda saygili ve sevgili olan bir üye. Yorumlarini begenerek okuyorum ve begeniyorum.
xemrexxx: Gayet iyi yorumlarda bulunan bir üye, fakat bazen sinirlenip hos olmayan seyler yaziyor ama bunun disinda iyi.
Yasin93: Uzun yorumlarda bulunan ve yorumlarinda belirli bir saygiyi elde eden bir üye.
Bu kategoride yer almayan, özellikle; Arslan Bey'e, destere'ye, kreys'e, Lordly'e, xBUGRAx'e de verdikleri emekten dolayi tesekkürler ve su an aklima gelmeyen bir çok sayida üyeler.. Hepinize tesekkürler.
Oy vermem zor oldu fakat endgame dedim. Hayirli olsun. Hakeden kazansin diyorum.