1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Reyting/Dizi Yorumcusu ?

• adam4

Oy: 0 0.0%
  • beyazsoy

Oy: 2 11.1%
  • endgame

Oy: 7 38.9%
  • Fks14

Oy: 3 16.7%
  • RevaN

Oy: 4 22.2%
  • xemrexxx

Oy: 0 0.0%
  • Yasin93

Oy: 2 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809

ADAYLAR:

adam4

adam4-85831.gif

beyazsoy

endgame

endgame-85250.gif

Fks14

fks14-82942.gif

RevaN

revan-84575.gif

xemrexxx

xemrexxx-86493.gif

Yasin93

Kendinize oy kullanmak yasak!

Oylama 26.06.2012 Tarihinde Sona Erecektir!

yok ya dert etmiyom yasin kardeşim in orda olması yeter de adam4 ün xemrexxx in burda olması gerçekten olmamış onları çıkart bence :D
oyum yasin kardeşime tabiki :D

fks14 Allah ını seversen bana adam4 ve xemrexxx örnek bi yorumunu göstersene o adam4 bana hakaret etmekten başka bi yorum yapmıyo xemrexxx desen alakası yok paso sallıyo onları çıkar çok kötü olmuş

takas destere kreys yok adil değil yarış :)))))))) tahmin rekortmeni end game var :)))))))))

fks14 ile yasin93 arasında gidip geldim...

Ama Vadici olması farkıyla oyum @yasin93 'e..
Ama bu demek değildir ki fks14 kötü yorumcu hayır o da gayet iyi...

-mobilim

- - - Ekleme - - -

ama bir oy hakkım daha olsa @fks14 derdim. :)

fks14 ile yasin93 arasında gidip geldim...

Ama Vadici olması farkıyla oyum @yasin93 'e..
Ama bu demek değildir ki fks14 kötü yorumcu hayır o da gayet iyi...

-mobilim

- - - Ekleme - - -

ama bir oy hakkım daha olsa @fks14 derdim. :)

Saglik olsun.

adam4: Uzun ve güzel yorumlarda bulunan üye, fakat bazen sinirden dolayi hos olmayan seyler söylüyor ve ceza vermemiz gerekiyor. Onun disinda yorumlari gayet güzel.

beyazsoy: Her diziyi elestiren, ve hiç bir dizi taraftarligi olmayan degerli bir dizi/reyting yorumcumuz.

endgame: Her yorumuyla adindan söz ettirmis olan emektar bir üyeydi, kendisi bu aralar forumumuzda bulunmuyor fakat bu onu unuttugumuz anlamina gelmez elbette. Verilen emek asla unutulmaz.

RevaN: Yorumlarinda saygili ve sevgili olan bir üye. Yorumlarini begenerek okuyorum ve begeniyorum.

xemrexxx: Gayet iyi yorumlarda bulunan bir üye, fakat bazen sinirlenip hos olmayan seyler yaziyor ama bunun disinda iyi.

Yasin93: Uzun yorumlarda bulunan ve yorumlarinda belirli bir saygiyi elde eden bir üye.

Bu kategoride yer almayan, özellikle; Arslan Bey'e, destere'ye, kreys'e, Lordly'e, xBUGRAx'e de verdikleri emekten dolayi tesekkürler ve su an aklima gelmeyen bir çok sayida üyeler.. Hepinize tesekkürler.

Oy vermem zor oldu fakat endgame dedim. Hayirli olsun. Hakeden kazansin diyorum.