Star TV,Kanal D,Show,Fox4 büyük kanal hangileri merak ettim böyle genellemeyi ilk defa duydum
Star TV,Kanal D,Show,Fox4 büyük kanal hangileri merak ettim böyle genellemeyi ilk defa duydum
atv nerdeStar TV,Kanal D,Show,Fox
Unuttum işte bu aralar kafam yerinde değil.aaaaaaaaaa 4 reyting almış hemde nasıl izlemezsin okadar belirttim sana
ATV Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gelmeden olmaz.atv nerde
adı mutluluk dizisinin önü açık gözükmüyor işi zor
döndür şansını müthiş bi yarışma bu boş günde nasıl düşük alıyor anlamıyorum süper bi yarışma programı halbuki
atv çok büyük kanal 4 kanal sayılıyorsa da 3 kanal sayılacaksa da her türlü sayılırATV Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gelmeden olmaz.
ATV büyük kanal doğru ama son zamanlardaki düşüşü gözden kaçmıyor.Karadayı bitti.KVP desen başka kanala transfer oldu.Geriye Kırgın Çiçekler kaldı.Kertenkele de iyi oranlar alıyor ama o kadar da değil.atv çok büyük kanal 4 kanal sayılıyorsa da 3 kanal sayılacaksa da her türlü sayılır
ben genel olarak söylüyorum mesela futbolda 4 büyükler vardır GS fb bjk tsATV büyük kanal doğru ama son zamanlardaki düşüşü gözden kaçmıyor.Karadayı bitti.KVP desen başka kanala transfer oldu.Geriye Kırgın Çiçekler kaldı.Kertenkele de iyi oranlar alıyor ama o kadar da değil.
Sadece prime-time bakmamak gerek, Muge Anli, Esra Erol gibi gunduz kusaginin cok izlenen programlari varATV büyük kanal doğru ama son zamanlardaki düşüşü gözden kaçmıyor.Karadayı bitti.KVP desen başka kanala transfer oldu.Geriye Kırgın Çiçekler kaldı.Kertenkele de iyi oranlar alıyor ama o kadar da değil.
O da doğru. Ama benim elim nedense Uçurum ve Kaçak'tan sonra(Evet itiraf ediyorum Kaçak'ı izledim annemin zoru ile.Annem bir Kaçak hayranı.ben genel olarak söylüyorum mesela futbolda 4 büyükler vardır GS fb bjk ts
trabzon 25 senedir şampiyon olamıyor diye büyük değil mi diyecez
Esra Erol nedense çok düştü belki de ilerki haftalarda artar.Ama Bu Tarz Benim baya etkiledi Esra Erol'u.Sadece prime-time bakmamak gerek, Muge Anli, Esra Erol gibi gunduz kusaginin cok izlenen programlari var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?