1 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.

Ben Bilmem Eşim Bilir yine iki grupta da zirvenin sahibi oldu.

Akasya Durağı final bölümüyle totalde 2. olmayı başardı.

Bir Şarkısın Sen ilk bölümlerinden çok uzakta bir performans sergileyerek bekleneni veremedi.

Taşıyıcı 2, Yahşi Batı, Transformers, Aşk Geliyorum Demez filmleri üst sıralarda yer aldılar.

Fox'ta yayınlanan Criminal Minds: Suspect Behavior üst sıralarda yer alarak dikkat çekti.

İşte günün sonuçları:

Son düzenleme:
pek iyi olmadi bu 15 dakkalık kafa karıstırıyor tns ölçeçek resmi reytingler açıklanırsa sbt değil tns verileri anasayfada olmalı

TNS anlik veriler paylasacaksa, biz de paylasiriz tabii. :)

Anlık reyting paylaşmak zaten yasak, resmi bir şirket bunu yapamaz ama SBT devam edecek gibi görünüyor. TNS'nin ilk 100'ü açıklayıp açıklamayacağı hususu ne oldu ?

TNS ile SBT arasında ciddi farklar olursa SBT'nin hiç bir reytingini paylaşmamak en doğrusu olur bu arada...

Anlık reyting paylaşmak zaten yasak, resmi bir şirket bunu yapamaz ama SBT devam edecek gibi görünüyor. TNS'nin ilk 100'ü açıklayıp açıklamayacağı hususu ne oldu ?

TNS ile SBT arasında ciddi farklar olursa SBT'nin hiç bir reytingini paylaşmamak en doğrusu olur bu arada...

Kesinlikle.

Çok ciddi fark olursa yayınlamayız ama ben çok ciddi farklar olacağını sanmıyorum. SBT'nin anlık reytinglerine itibar edeceğiz fikir oluşturması açısından. İlk 100 sıralamasını da yine açıklarlar ama artık eskisi gibi kaale alanı olmaz herhalde. Yine de merak edenlere karşılaştırma imkanı sunması açısından yayınlarız. Fakat değerlendirmelerimizi TNS'ye göre yapacağız ve yapmalıyız. :)

17:00 - 18:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 1.71 , 2) SHOW: 1.46 , 3) ATV: 1.43

iffetin tekrarı saatınde 1.ci