1 Eylül 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,730
Puanı
1,060
reyting.gif

Program sıralamaları da belli oldu.

Kalbim Seni Seçti her iki grupta da zirvede.
Kim Milyoner Olmak İster ? her iki grupta da 2. olmayı başardı.
Yedi Kocalı Hürmüz Totalde 3. , A/B'de 4. olmayı başardı.
Show TV'de yayınlanan Garfield adlı yabancı sinema A/B'de 3. olmayı başardı.
Kanal D'de yayınlanan Batman " Kara Şövalye " filmi kötü gitmiş.
Şanslı Masa yeni gününde yeni saatinde bekleneni verememiş.
Yüzlerce kez tekrarı yayınlanan Sakar Şakir iyi giderek Totalde 9. olmayı başarmış.
Artiz Mektebi Final bölümüyle bekleneni verememiş.

Moderatörün son düzenlenenleri:
5'er Beşer'in tekrarını ve Türkiye - Büyük Britanya (İngiltere) maçının tekrarlarını izledim gece.

5'er Beşer:
Sonlara doğru izlediğim için birşey anlamamıştım ama şimdi baştan sona doğru izledim ve çok güzel bir program ama bazı yerlerde saçmalık ön plana çıkıyor. 5'er Beşer'de Hakkı adlı karakteri canlandıran Okan Çabalar'ın Michael Jackson takliti süperdi, o sahne beni çok güldürdü.

Türkiye - Büyük Britanya (İngiltere):
Türkiye - Büyük Britanya (İngiltere) maçının sonlarına doğru izlemiştim ama tekrarında 1-2 periyot izledim ve gerçektende çok iyi bir basketbol sergilemişiz. Bizim takımımızı takım yapan her maçta başka oyuncuların kendini göstermesi. Tek bir oyuncu ile hedefimize ulaşmıyor takım oyunu ile ileriye doğru yol almaya çalışıyoruz. Orhun Ene yavaş yavaş toparlamış gibi gözüksede kritik maçları yavaş yavaş oynayacağız. O zaman göreceğiz Orhun Ene gerçektende takımı toparlamışmı. Bunlar zayıf rakipler en önemlisi zor rakipleri geçebilmek. Başta Orhun Ene olmak üzere 12 Dev Adam'a başarılar dilerim, İnşallah yüzümüzü kara çıkartmazlar.