'1 Erkek 1 Kadın'dan Muhteşem Bir Final Geliyor!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
4zYLFVlVD3HORvCrBRYtpKag.jpg

Star TV ekranlarında pazar geceleri 23.30'da ekrana gelen ; baş rollerinde Demet Evgar ve Emre Karayel'in yer aldığı 1 Erkek 1 Kadın bilindiği üzere bu hafta final yapacak.

Komedi alanında efsaneleşen dizinin final bölümü fragmanları yayınlandı.

Dizinin final bölümünün en böyük süprizi Zeynep'in hamile olması.

'1 Erkek 1 Kadın' final bölümü (138) ile 8 Aralık pazar gecesi 23.30'da Star TV'de.

Keşke bitmeseydi. Ara sıra bakıp en keyif aldığım dizilerden birisiydi...

Bitmeseydi keşke. :( Netten izliyorum ara sıra. Yazın full izlemiştim. Kanal D alsa harika olur aslında..

Ben sadece bu sezon çok az izledim :) üzüldüm final yapmasına güzel ve kaliteli bir diziydi :(

Offf bitmeseydi keşke:( Bu sezon tam izledim diyemem ama geçen sezon günleri filan uygun oldugundan izlerdim:) Finali de merakla bekliyorum:X

Her zaman hatırlanacak bir iş oldu, herkesin ellerine sağlık..

Uzun zamandır bi dizinin bitişine bu kadar üzülmemiştim. Son dönemin en kaliteli, ve gerçekten güldüren işlerinden biriydi. Canım sıkıldıkça rastgele bir bölüm açıp izliyordum. Keşke sezon sonuna kadar devam etseydi. Ne yapalım filmini bekleriz bizde.

Aynen keşke Sezon sonunda bitseydi neden bu acele çokta maliyetli bir dizide değildi

Arada ben de izliyordum geceleri güzel diziydi sorun belki konu tükendiğinden de olabilir. Kanal Reyting'e baksa Ben de Özledim'i de final yaptırırdı. :)