RüzgarGülü
Favori Üye
abi mi
Komik olan ne anlayamadim da ?
Kadir bana kardesim diye hitap eder, çünkü beni bir abi, bir kardes olarak da sever.
Kop kop devir kopma devri buna gülmeyecende neye gülcen
Krize giriyorum az kaldı
abi mibu daha komik oldu.Senden büyük o. Ama en komik olanı smiley kullanman neredeyse hiç yapmadığın şey:O
Hatırladığım kadarıyla o lise 2 ye gidiyor sende 11.5 yaşındaydın yani
Bunun smiley'le ne alakasi var? Benden daha mi büyük? Ilk önce arastirmani tavsiye ediyorum.
Her seferinde "Fks14 neden smiley kullanmiyorsun" diye sormana gerek yok. Fikirlerimi normal bir sekilde dile getiriyorum zaten, smiley kullanmaya lüzum yok.
Hatırladığım kadarıyla o lise 2 ye gidiyor sende 11.5 yaşındaydın yani
Furkan 17 yaşında. Eğer yanlış bilmiyorsam
warlords frkanın yorumlarından yola çıkarak sanırım yaşının 11.5 olduğunu hesapladı
Furkan 17 yaşında. Eğer yanlış bilmiyorsam
Ben değil warlords uplamış konuyu görünce krize girdim hala gülmekten konu açamıyorum.
Konudaki tüm yorumlar bomba gibi ya.
Kusura bakma kardeşim. Bu arada kardeşim diyebilirim sanırım benden büyük değilmişsin . Büyük sanıyodumda
Bosver Revan.. Yeter ki arkdaslarim gerçek yaslarimi biliyor ve bana saygi duyuyor bu yeterli bana..
Saygı ve adabı senden öğrenecek değilim. Laflarını önce tart sonra konuş benden sana abla tavsiyesi.
Kusura bakma ama saygisizlasmaya basliyorsun, tamam gül iyi ama gülmenin de bir adabi var..
Kusura bakma kardeşim. Bu arada kardeşim diyebilirim sanırım benden büyük değilmişsin . Büyük sanıyodumda
Saygı ve adabı senden öğrenecek değilim. Laflarını önce tart sonra konuş benden sana abla tavsiyesi.
Ne alaka şimdi kardeşim dediğim için dedim, küçüklere yada yaşıtlarına denir bu şekilde, büyük ye büyük oynama!
Senden küçük olsam ne farkeder, senden büyük olsam ne farkeder?
Mesajları tekrar oku bakalım kim kime saygısızlık ederek bulaşma ihtiyacı duymuş. Nerede ne konuşulacağını bildiğinde tartışmak için doğru konular seçersin diye umut ediyorum sadece.
Senden küçük olsam ne farkeder, senden büyük olsam ne farkeder?
- - - Ekleme - - -
Bir tartismanin asla olmamasi gereken ve herkesin görebilecegi bir konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?