1 Erkek 1 Kadın Perşembe - Cuma - Cumartesi 23.00'da Star TV'de

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
684
1 Erkek 1 Kadın Dizisinin Resmi Sayfasıdır..Bando Yapım 1 Erkek 1 Kadın Her Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 23:00'den itibaren Star TV ekranlarında.
[h=4]Hakkında[/h]

1 Erkek 1 Kadın Dizisinin Resmi Sayfasıdır..Bando Yapım 1 Erkek 1 Kadın Her Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 23:00'den itibaren Star TV ekranlarında.

906.585
kişi bunu beğendi
13.331
kişi bunun hakkında konuşuyor

favoriforumum Özel Haber

hafta da 3 gun güzel ama insanları belki biraz sıkabilir. ama simdilik kitle yapmak icin ideal olabilir :) en azından artık geceleri izlenecek birseyler var :)

Umarim basarili olur ve STAR TV'yi hayal kirikligi yasatmaz..

bence iyi olmuş perşembeyi bilmem ama cuma en çokda cumartesi başarılı olacaktır cumartesi 23:00'dan sonra pek bişey yoktu oranı düşük olsa bile sharesi yüksek olur bence :)

25 dakika için izlemem ben 60 dakika olmalı en az

60 dakikalık olursa cok sıkıcı olur. 25 dakikalık olunca hem insan bitmesini istemiyor hemde sıkılmadan tam dorukta bırakıyor. bence kısa surmesi daha iyi. komedi dizileri uzun olunca sıkıcı oluyor ki bu dizi haftada 3 gun

60 dakikalık olursa cok sıkıcı olur. 25 dakikalık olunca hem insan bitmesini istemiyor hemde sıkılmadan tam dorukta bırakıyor. bence kısa surmesi daha iyi. komedi dizileri uzun olunca sıkıcı oluyor ki bu dizi haftada 3 gun

Kendi adına konuş 25 dakikalık komediye ben komedi demem

Ben şahsen 60 dakika falan olursa izlemem kolay kolay arada rastlarsam izlerim ama 20-25 dakika olursa takipçisi olurum :) Benim tahminim ise 40 dakika olur...

kızmayın ama 20-25 dakikada ne anlaşılır ki bari 50-60 dk olsun.zaten izlemem gibi bişey söz konusu değilde.

Ben şahsen 60 dakika falan olursa izlemem kolay kolay arada rastlarsam izlerim ama 20-25 dakika olursa takipçisi olurum :) Benim tahminim ise 40 dakika olur...

bende senin gibi dusunuyorum. 60 dakikalık olursa reytinglerde de cok basarılı olabilicegini sanmıyorum. yani reytingler icin dizinin sureside cok onemli

1 erkek 1 kadın dizisinin ben 35-45 arasında bir sürede olacağını düşünüyorum. Yani 25 dakika filan yapmazlar. Çünkü günlük dizilere baktığımızda bile 45-50 dakika arası sürüyor. Bu nedenle bu dizi 35-45 dakika arası yayınlanır.

Günlerinde ise Perşembe akşamı çok kötü gideceğini düşünüyorum. Cuma akşamı Beyaz Show'un etkisiyle orta derecede gider. Cumartesi akşamları da diğer günlere nazaran daha iyi gider bence :)