1 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1 Ekim Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Alev Alev - Tekrar (ATV)

• Yer Gök Aşk (Fox)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Vadi maçı geçer haftalıkta zaten 1. :D

macunlu o ses iyi gitmiş..

babalar ölçülmemiş ölçülseydi listenin başında olurdu niye ölçmemişlerki??

destere babaları ölçmemişler değil ölçememişler ama star babaları tahtalı köye yolladığı için orayı tns ölçemiyormuş :)))))))))

destere babaları ölçmemişler değil ölçememişler ama star babaları tahtalı köye yolladığı için orayı tns ölçemiyormuş :)))))))))

beyazsoy fatma girik çok degerli bir oyuncu.. gurbet kadini dizisinde çok çok basarili bir oyunculuk sergilemisti..

ve kendisi mahsun'la çok çalismak istiyordu.. sartlari böyleydi tekrardan dizi yapmak için;

- dizinin hikayesi Mahsun Kirmizigül'e ait olacak
- iyi bir çalisma akisi hazirlanacak. Günde 12 saatten fazla çalisilmayacak
- kendisine ait bir karavan olacak. Karavanin içinde; tuvalet, yatak ve televizyon olacak
- kostümleri ünlü bir tasarimciya ait olacak
- 13 bölüm pesin ücret verilecek

Fatma Girik'in sartlari buydu..

O Ses napmiş öyle? AB heleki.Karadayı gelince ne kadar etkiler şimdi meraklandım.Forumlarda cok cok gereksiz direkt 1. yerleştirdiler.Bu reytnglerden sonra Karaday'yi en çok merak eden ve destekleyen biri olarak ben bile artık 1.cilikte oturur mu diye düşünemıyorum.

beyazsoy fatma girik çok degerli bir oyuncu.. gurbet kadini dizisinde çok çok basarili bir oyunculuk sergilemisti..

ve kendisi mahsun'la çok çalismak istiyordu.. sartlari böyleydi tekrardan dizi yapmak için;

- dizinin hikayesi Mahsun Kirmizigül'e ait olacak
- iyi bir çalisma akisi hazirlanacak. Günde 12 saatten fazla çalisilmayacak
- kendisine ait bir karavan olacak. Karavanin içinde; tuvalet, yatak ve televizyon olacak
- kostümleri ünlü bir tasarimciya ait olacak
- 13 bölüm pesin ücret verilecek

Fatma Girik'in sartlari buydu..

oo fatma girik sömürmüş resmen mahsunu iyi ki mahsunla çok çalışmak istemiş :))) bide mahsunla çalışmak istemeseymiş neler olurmuş.:))))) mahsunun tapusunu istebilirmiş :))))

pesin almasaydi saygılı olacaktımda sömürmüs resmen zaten fatma girik oyunculuk yok 0 :D

mahoni oyuncular kanalla alaşmıyor. mahsunla daha dogru mahsunun yapımcıyla anlaşıyor.

- - - Ekleme - - -

karadayının yeni fragmanı yayınladılar. muhteşemde oynaya kızın gögüsleri yine ortada :))) muhteşemden bu yana pek kapanmamış görünüyor :))))

Son düzenleme:
oo fatma girik sömürmüş resmen mahsunu iyi ki mahsunla çok çalışmak istemiş :))) bide mahsunla çalışmak istemeseymiş neler olurmuş.:))))) mahsunun tapusunu istebilirmiş :))))

mahoni oyuncular kanalla alaşmıyor. mahsunla daha dogru mahsunun yapımcıyla anlaşıyor.

- - - Ekleme - - -

karadayının yeni fragmanı yayınladılar. muhteşemde oynaya kızın gögüsleri yine ortada :))) muhteşemden bu yana pek kapanmamış görünüyor :))))

Melike Ipek YALOVA mi ?

acıların cocugu mahsun :d emeklı olma vaktı geldi :d

Mesela sen de babalar ve evlatlarin reyting rekorlar kiracagini soylemistin, mahsun yapacak diye ama iste o kadar da çok buyuk beklentiler vermemek gerekiyormus.. mesela ben de çok iyi gidecegini soylemistim ama ben de yanildim