1 Ekim 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bizim Yenge (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

• İffet (Star)

Oy: 1 12.5%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 3 37.5%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Seni Bana Yazmışlar (ATV)

• Lale Devri (Fox)

Oy: 1 12.5%
  • Yıldız Masalı (TNT)

• Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Belirtiniz)

• TV İzlemedim

Oy: 2 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Ekim ayının ilk gününde reytinlerde neler yaşandı ?

İffet, zirvedeki yerini koruyabildi mi ?
Yetenek Sizsiniz Türkiye geçen hafta kaybettiği zirveyi geri alabildi mi ?
Lale Devri bu hafta kaçıncı oldu ?
Bizim Yenge ve Yahşi Cazibe düşüşlerini durdurabildiler mi ?
Seni Bana Yazmışlar yeni günü ve saatinde ne yaptı ?

TNT'nin de ilk kez dahil olduğu sonuçlar belli oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin kısa olan kısmı açık ara lider. Uzun olan kısmı ise 4.sırada yer aldı.

Geçen hafta liderliği alan İffet bu hafta önemli oranda reyting ve share kaybederek totalde 2. A/B'de 3.sıraya geriledi.

Lale Devri de haftayı oranlarında az da olsa düşüş yaşadı. Buna rağmen 3.sırayı kimselere bırakmadı.

Haftalardır düşüş yaşayan Bizim Yenge yeniden çıkışa geçti ve A/B'de gün ikincisi olmayı başardı.

Yahşi Cazibe de son haftalara göre yükselişe geçerek günü 7.sırada tamamladı.

Bu sezon şimdiye kadar geçen seneki başarısından uzak gözüken Şefkat Tepe, bu hafta yükselişe geçerek 6.olarak önemli bir başarı elde etti.

Günün en büyük şokunu ise Seni Bana Yazmışlar yaşadı. Dizi totalde 6 share, A/B'de ise 5 share alabildi. Dizinin bu şartlarda devam etmesi çok zor!

Cuma akşamı büyük çıkış yakalayan Firar'ın dün gece yayınlanan tekrarı da çok iyi oranlar aldı. Dizinin şansı birden dönmüş gibi gözüküyor.

Günün sürprizine gelecek olursak; bugün TNT ilk kez resmi reytinglerde yer aldı.

Bu sezon büyük bir atak yapan TNT, totalde olmasa bile A/B'de şimdiden büyük kanallar arasına girmeye aday olduğunu göstermiş. Kanal, A/B'de tam 11 yapımını ilk 100'e sokmayı başarmış. Kanalın dün akşam başlayan dizisi Yıldız Masalı ise beklendiği gibi yarışa gerilerden başladı. Dizi A/B'de 44.olarak gelecek için TNT'ye umut verdi. Unutulmamalı TNT yarışa daha yeni başlıyor ve izleyicinin kanala alışması için daha epey uzun bir zaman gerekiyor...

Son düzenleme:
Tahminlerim:

TOTAL:
1. Yetenek Sizsiniz Türkiye
2. Iffet
3. Lale Devri
4. Yetenek Sizsiniz Türkiye (Basliyor)
5. Bizim Yenge
6. Yahsi Cazibe
7. Sefkat Tepe
8. Seni Bana Yazmislar
9. Sansli Masa

A/B:
2. Iffet
3. Yetenek Sizsiniz Türkiye (Basliyor)
4. Bizim Yenge
5. Lale Devri
6. Yahsi Cazibe
7. Seni Bana Yazmislar
8. Sansli Masa
9. Sefkat Tepe

Bu hafta Şefkat Tepe'yi izleyemedim düğün dolayısıyla. Yarın tekrarından izlerim artık. Seni Bana Yazmışlar'ı izliyorum şuan :)

Bence sıralama şöyle olur :

TOTAL

1. İffet
2. Yetenek Sizsiniz Türkiye
3. Lale Devri
4. Bizim Yenge
5. YST ( Başlıyor )
6. Yahşi Cazibe
7. Şefkat Tepe
8. Seni Bana Yazmışlar
9. Şanslı Masa

A/B

2. İffet
3. Bizim Yenge
4. YST ( Başlıyor )
5. Lale Devri
6. Yahşi Cazibe
7. Seni Bana Yazmışlar
8. Şefkat Tepe
9. Şanslı Masa

Özellikle Şanslı Masa'nın gerilerde kalacağını düşünüyorum :)

68 DEDEKTIF MEMOLI (TKR) TNT 18:02:59 1:40:58 0,77% 3,39%
69 YILDIZ MASALI TNT 19:58:21 1:41:55 0,77% 2,27%

44 YILDIZ MASALI TNT 19:58:21 1:41:55 0,94% 2,93%

Yildiz Masali ilk 100'e girebilmis.. Bence TNT için iyi sonuçlar bunlar :)

Yorumlarım :

Geçen hafta lider olan İffet bu hafta liderliği kaptırmış ve 2. sıraya düşmüş. A/B'de ise geçen hafta 2. olan dizi A/B'de de gerileyerek 3. sıraya düşmüş.
Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 2. kısmı her iki grupta da 1. olmayı başarmış. 1. kısmı ise 4. olmuş.
Bizim Yenge bu hafta yükselişe geçerek A/B'de 2. olmayı başarmış.
Lale Devri Totalde 3. , A/B'de 6. olmayı başarmış.
Şefkat Tepe ile Samanyolu TV müthiş bir başarı göstererek Totalde 6. olmayı başarmış. STV adına gerçekten müthiş bir başarı.
Yahşi Cazibe bu hafta yükselişe geçti. Totalde 7. olurken A/B'de 5. olmayı başarmış.
Seni Bana Yazmışlar gerilerde kalmış. Dizi Totalde 27. olurken A/B'de 25. olmuş. Dizinin sonu yakın gibi gözüküyor.
Şanslı Masa Totalde ilk 30'a dahi girememiş. Yarışmanın sonu yakın.
Hakan Bey Totalde kötü giderken A/B'de iyi gitmiş. Program bu saatte bu reytinglerle ekranlara devam edebilir.
Firar'ın tekrarı iyi gitmiş.

Gelelim TNT'ye.

Bugün ilk kez TNT reytinglere yansıdı. Yani şirket değişti. :) Yeni şirket olan TNS'de reytinglere TNT'yi de ekledi.

TNT'de dün akşam başlayan ve Gökhan Özen başrol oynadığı Yıldız Masalı dizisi A/B'de iyi gitmiş ve ilk 50'ye girmeyi başarmış. Tekrarı ise TNT'ye göre fena gitmemiş. Dizi 2-3 hafta sonra dahada yükselir.
18.00'da tekrarı yayınlanan Dedektif Memoli dizisi ise ilk 100'e girmeyi başarmış. Dizi 2-3 hafta yeni bölümleriyle dahada yükselecektir.
TNT'nin sabah gösterdiği çizgi filmleri ise iyi sonuçlar alarak dikkat çekmiş.

hacılar ben anlamadım bu reyting sonuçları TNS nin mi yoksa AGB nin mi

[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD]69[/TD]
[TD]YILDIZ MASALI[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]19:58:21[/TD]
[TD]1:41:55[/TD]
[TD]0,77%[/TD]
[TD]2,27%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Vasat

Yahşi Cazibe iki kat daha iyi bir oran aldı

Firar tekrarı çok iyi gitmiş

Lale Devri aynı oranlarda

İffet düşmeye başladı fakat reytingleri güzel

İzlediklerim;
- Yıldız Masalı

Yıldız Masalı;
Tekrar bölümünü biraz izledim. İlgi çekici bir yapım olduğunu söyleyebilirim. Gökhan Özen iyi bir oyun sergiledi dizide.

TNT reyting sistemine dahil olması ile artık TNT'nin de reytinglerini göreceğiz anlamına geliyor. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile zirvede olur orası ayrı ama diğer yapımları belli olmaz.

Yıldız Masalı iyi reyting aldı tam olarak diyemem ama yine de yeni bir kanal için, iyi bir başlangıç diyebilirim. Yıldız Masalı özellikle A/B reyting sisteminde iyi reyting almış.

TNT'nin ilerleyen haftalarda nerelere geleceği merak konusu. Perşembe günü zirvede yer alacağını düşünüyorum 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi ile tabi. Diğer günler ise şüpheli.

biriniz AGB diyonuz biriniz TNS hangisi doğru şaşırdım

Öncelikle TNS hayirli ugurlu olsun :D Bu hafta gördükki Iffet gecen hafta sadece tecavüz sahnesi sayesinde zirveye oturmus cünkü bu hafta yine Acun farkla zirvede, Yahsi Cazibe ve Bizim Yenge yükselise gecmisler Yahsi Cazíbe adina sevindim, Lale Devri ufak bir düsüs yasamis olsada bu zor günde Fox TV de süper reytingler almaya devam ediyor, Seni Bana Yazmislar icinde tehlika canlari calmaya basladi.

yetenek sizsinizde bir adam mürselin taklidini yapmış :)