'1. DİZİ KOLİK ÖDÜLLERİ' Çok Yakında Sahibini Bulacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
1. DİZİ KOLİK ÖDÜL TÖRENİ 1 Haziran Cuma Günü FF'te gerçekleşecek. Birçok katagoriyi barındıran ödül töreni sahipleri tamamen 'dizi kolik' tarafından belirlenecek. Katagoriler yarın FF'te bu başlık altında olacak.

Son düzenleme:
Bu tip etkinliker hazirlamak icin Ozan'dan izin alman gerekir. Aldin mi izin?

izin aldım.. ama henüz çevrimiçi olmadığı için cevap vermedi... bende bu yüzden katagorileri yarına erteledim... izin vermezse başlık kapanabilir...

Ozanın pek gönlü yok bu ödül töreninde. Galiba onay yok..[X(]

beklemiyoruz her önüne gelen ödül töreni yaparsa... hee admin izin vermezde izin falan verirse sakın benim adım geçmesin

senin için bi ödülüm vardı aslında ama takas sen istemiyosun.. neyse ben o ödülü verecek başka birini bulurum.. ama daha ozandan henüz bi onay bile gelmedi.. aslında ben bunun bikaç ay önce düşünüyodum.. neredeyse kral müzik ödüllerindeki adaylar belirlendiğinde... bu ödül töreni eğer olursa ben herkesin hakkına düşen ödülü vericem.. ama şu alaycı tavırından vazgeç artık takas..

alaycı tavrım falan yok kimseyle alay etmem de daha fks14 ün ödül töreni devam ediyo onu da takmıyom ama herkes ödül töreni yaparsa olmaz yapıyosan ondan önce yapacaktım adminden de izni alırdım şimdi izni vermeyecektir

umarım verir Ozan izni.. ama iyi kide ben bu ödül törenini bahsi geçen arkadaşın ödül töreninden sonra yapıyorum.. gerçekleri gördüm artık..ayrıca o ödül törenini gördüm.. herkes haksızlığın yapıldığını söylüyor.. bende öyle bişey olmayacak umarım.. herkesi mutlu edecek ödüller vereceğim..

Umarım böyle bir ödül töreni olur. dizi kolik kimsenin hakkını yemez. Yaptığı her işi güzel yapıyo zaten. Bunda da başarılı olacağına inanıyorum. İnşallah OzaN admin izin verir

Umarım böyle bir ödül töreni olur. dizi kolik kimsenin hakkını yemez. Yaptığı her işi güzel yapıyo zaten. Bunda da başarılı olacağına inanıyorum. İnşallah OzaN admin izin verir
ayy inşallah be metin.. Ozan... duy sesimizi
bak herkes istiyor böyle bi ödül törenini..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...