1.Ay

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,890
Puanı
710
Geleli bir ay oldu ama nedense bir türlü tanışamadık, gerçi bu başlıktan haberim bile yoktu.

Her neyse forumu çok sevdim ve kalıcı olmayı düşünüyorum. Bende çoğunuz gibi izlediğim dizinin reytinglerini takip ederken forumu keşfettim. Aslında yine üye olmadan forumu takip edecektim, fakat @GunesinOglu arkadaşımızın yarışması MusicSurvivor'un o gün 3.Sezon Başvuruları başlamıştı. Katılayım dedim, 1-2 gün sonra onay gelince bende yarışmaya başvurdum. Sağolsun oda kırmayıp almıştı. Şimdi All-Star'dada şans verecek büyük ihtimal.

İzlediğim diziler;
Kara Ekmek
Aşk Yeniden
Asla Vazgeçmem
Kocamın Ailesi

Yaz dizilerindende çoğu izlediğim var ama en çok dikkatimi çeken Güneşin Kızları.

Adım Orhan sizde isimlerinizi yazarsanız iyi olur:A

Çabuk kaynaştın bence forumla, zamanla daha da güzel arkadaşlıklar kazanacaksındır. Tekrardan hoşgeldin.
Bu arada yaşın kaç? Bana 20-21 gibi geliyorsun nedense. :D

Çabuk kaynaştın bence forumla, zamanla daha da güzel arkadaşlıklar kazanacaksındır. Tekrardan hoşgeldin.
Bu arada yaşın kaç? Bana 20-21 gibi geliyorsun nedense. :D
Yok hayır:D Hoşbuldum ve 15 Yaşındayım forumun en küçük üyesi olabilirim hatta:D Niye 21 sandın hala hanlamadım :A

Bu forumda kendimi yasli hissetmeye başladım. :D @çiğdem benim yaşlarıma yakın bir seni tanıyorum ha. Sen 23sün semi?

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geleli bir ay oldu ama nedense bir türlü tanışamadık, gerçi bu başlıktan haberim bile yoktu.

Her neyse forumu çok sevdim ve kalıcı olmayı düşünüyorum. Bende çoğunuz gibi izlediğim dizinin reytinglerini takip ederken forumu keşfettim. Aslında yine üye olmadan forumu takip edecektim, fakat @GunesinOglu arkadaşımızın yarışması MusicSurvivor'un o gün 3.Sezon Başvuruları başlamıştı. Katılayım dedim, 1-2 gün sonra onay gelince bende yarışmaya başvurdum. Sağolsun oda kırmayıp almıştı. Şimdi All-Star'dada şans verecek büyük ihtimal.

İzlediğim diziler;
Kara Ekmek
Aşk Yeniden
Asla Vazgeçmem
Kocamın Ailesi

Yaz dizilerindende çoğu izlediğim var ama en çok dikkatimi çeken Güneşin Kızları.

Adım Orhan sizde isimlerinizi yazarsanız iyi olur:A
Hoşgeldin dicemde ben senden de sonra geldim. :D neyse hosgeldinleselim o zaman : D ben erkam

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi