Rahatsızsam niye gülerek konuşuyorum o zaman 😂bana göre öyle izlemediğim diziye yorum yapmam😂Yorumumu beyan etmem seni neden bu kadar rahatsız ediyor? Forumda izlemediğim diziye yorum yapmam yasak diye bir kural hatırlamıyorum
Rahatsızsam niye gülerek konuşuyorum o zaman 😂bana göre öyle izlemediğim diziye yorum yapmam😂Yorumumu beyan etmem seni neden bu kadar rahatsız ediyor? Forumda izlemediğim diziye yorum yapmam yasak diye bir kural hatırlamıyorum
Senin de aklımla başın arası 10 cm imiş ondan böyle yazıyormuşsun bir doktora araştırtmanı öneririmForumda herkes her diziye yorum yapabilir, izlenmeyen diziye yorum yapmak yasaktır diye bir kural yok, araştırmanı öneririm 👌🏻✍️🏻✍️🏻✍️🏻✍️🏻
Bu forumda klinik tek vaka sensin anam.Senin de aklımla başın arası 10 cm imiş ondan böyle yazıyormuşsun bir doktora araştırtmanı öneririm
Kız beni sayma günümüz tıbbı beni anlayamaz o kadar gelişmedi daha basit canlıları incelesinlerBu forumda klinik tek vaka sensin anam.
Resmen sol kroşe ve sağ aparkat attın meluna sersemledi iyice ayağa kalkamadan bitir işini TeyzoşRahatsızsam niye gülerek konuşuyorum o zaman 😂bana göre öyle izlemediğim diziye yorum yapmam😂
Ben kural var yapmayın dedim mi de öyle diyorsun BANA göre öyle izlemediğim diziye yorum yapmam 😉Forumda herkes her diziye yorum yapabilir, izlenmeyen diziye yorum yapmak yasaktır diye bir kural yok, araştırmanı öneririm 👌🏻✍️🏻✍️🏻✍️🏻✍️🏻
Herkes sana göre hareket edecek diye bir dünya yok teyzemmm 😉😉😉😉😉Ben kural var yapmayın dedim mi de öyle diyorsun BANA göre öyle izlemediğim diziye yorum yapmam 😉
Ben sana şimdi başka yerlerimin boyunu da biliyorsun pek memnun kaldığını söylemiştin onu niye yazmadın derdim deee neyseeee hadi bakalımSenin de aklımla başın arası 10 cm imiş ondan böyle yazıyormuşsun bir doktora araştırtmanı öneririm
Evet heyetım ayakkabı numaran 48 idi o yüzden açamadığın için bir güzel dövmüştüm seni yani ayakkabı numarandan memnunumHerkes sana göre hareket edecek diye bir dünya yok teyzemmm 😉😉😉😉😉
------
Ben sana şimdi başka yerlerimin boyunu da biliyorsun pek memnun kaldığını söylemiştin onu niye yazmadın derdim deee neyseeee hadi bakalım
Senin ne olduğunu çözemezler haklısın ne idüğü belirsizsin çünkü.Kız beni sayma günümüz tıbbı beni anlayamaz o kadar gelişmedi daha basit canlıları incelesinler
------
Resmen sol kroşe ve sağ aparkat attın meluna sersemledi iyice ayağa kalkamadan bitir işini Teyzoş
Senin ne olduğunu çözemezler haklısın ne idüğü belirsizsin çünkü.
Kendini kandır.
Herkes sana göre hareket edecek diye bir dünya yok teyzemmm 😉😉😉😉😉
------
Ben sana şimdi başka yerlerimin boyunu da biliyorsun pek memnun kaldığını söylemiştin onu niye yazmadın derdim deee neyseeee hadi bakalım
He canım heEvet heyetım ayakkabı numaran 48 idi o yüzden açamadığın için bir güzel dövmüştüm seni yani ayakkabı numarandan memnunum
En azından senin fırın kapağı kadar olan ağızın gibi zırvalamıyorumİıyyyy bu yine serkayı izleyip eli boş kalınca millete salça oluyor. Sss
Yorum yapmakta özgürüm kısa ve öz.Rahatsızsam niye gülerek konuşuyorum o zaman 😂bana göre öyle izlemediğim diziye yorum yapmam😂
Aşırı haklı olmakBu forumda klinik tek vaka sensin anam.
O ağız herkesi parçalayıp yok etti kudurEn azından senin fırın kapağı kadar olan ağızın gibi zırvalamıyorum
Yorum yapmakta özgürüm kısa ve öz.
Aşırı haklı olmak
Sen öyle san anca varoş mahallende dedikodu dinlerken sakız çiğnemeye yaradıO ağız herkesi parçalayıp yok etti kudur
Always.En azından senin fırın kapağı kadar olan ağızın gibi zırvalamıyorum
Yorum yapmakta özgürüm kısa ve öz.
Aşırı haklı olmak
Yakında kellen gider bu gidişleSen öyle san anca varoş mahallende dedikodu dinlerken sakız çiğnemeye yaradı
Kendini herhangi bir konuda örnek alınacak biri olarak görmen bayağı güldürdü.Beni örnek aldığını bilmek güzel ama başka taraflarımı almanı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?