1 Aralık 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ateş Kuşları - 33. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Sen Türkülerini Söyle - 17. Bölüm | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Forumda herkes her diziye yorum yapabilir, izlenmeyen diziye yorum yapmak yasaktır diye bir kural yok, araştırmanı öneririm 👌🏻✍️🏻✍️🏻✍️🏻✍️🏻
Senin de aklımla başın arası 10 cm imiş ondan böyle yazıyormuşsun bir doktora araştırtmanı öneririm

Forumda herkes her diziye yorum yapabilir, izlenmeyen diziye yorum yapmak yasaktır diye bir kural yok, araştırmanı öneririm 👌🏻✍️🏻✍️🏻✍️🏻✍️🏻
Ben kural var yapmayın dedim mi de öyle diyorsun BANA göre öyle izlemediğim diziye yorum yapmam 😉

Ben kural var yapmayın dedim mi de öyle diyorsun BANA göre öyle izlemediğim diziye yorum yapmam 😉
Herkes sana göre hareket edecek diye bir dünya yok teyzemmm 😉😉😉😉😉
------

Senin de aklımla başın arası 10 cm imiş ondan böyle yazıyormuşsun bir doktora araştırtmanı öneririm
Ben sana şimdi başka yerlerimin boyunu da biliyorsun pek memnun kaldığını söylemiştin onu niye yazmadın derdim deee neyseeee hadi bakalım

Evet heyetım ayakkabı numaran 48 idi o yüzden açamadığın için bir güzel dövmüştüm seni yani ayakkabı numarandan memnunum

Senin ne olduğunu çözemezler haklısın ne idüğü belirsizsin çünkü.

Reactions: xemrexxx

Ben bana göre hareket edin dedim mi şuan?komik olma Allah aşkına

İıyyyy bu yine serkayı izleyip eli boş kalınca millete salça oluyor. Sss
En azından senin fırın kapağı kadar olan ağızın gibi zırvalamıyorum

Rahatsızsam niye gülerek konuşuyorum o zaman 😂bana göre öyle izlemediğim diziye yorum yapmam😂
Yorum yapmakta özgürüm kısa ve öz.
Bu forumda klinik tek vaka sensin anam.
Aşırı haklı olmak