Emre Ozansoy
Moderatör
O konuda senden hızlısı yok.Yavaş dön ümmet hızına yetişemiyor.
O konuda senden hızlısı yok.Yavaş dön ümmet hızına yetişemiyor.
Beni örnek aldığını bilmek güzel ama başka taraflarımı almanı öneririm.O konuda senden hızlısı yok.
İki grupta yükselmiş.Yalı Çapkını çok iyi yükselmiş. Bölümler böyle devam ederse ABC1’de tekrar zirveyi alabilir.
Kzılcık Şerbeti yine çok iyi gitmiş ama Farah Zeynep Abdullah faktörü fayda etmemiş gibi.
Arka Sokaklar’ın Total-AB farkı iyice saçma bir hale geldi.
AB'de 0,74 düştü, diğer iki grupta 0,47 + 0,72 yükseldi?Ab de de düşmüş ama demi
Yalı Çapkınında ne olmuş öyle +2 üzeri artış yapmış 🤯
Senarist tüm fiṣleri çekince böyle oldu.
Heyatım @serhatt kılıklı nifakat patlamış halkımız bunu bekliyordu anlaşılanDün ki bölüm daha da yükseğini hak. Ediyor haftaya daha da iyi oluruz 😍♥️
Ben düşen tarafı diyorum sonuçta düşmüş değilmiAB'de 0,74 düştü, diğer iki grupta 0,47 + 0,72 yükseldi?
İki grupta yükselmiş.
Farah ölmüş de görmeni yok anlaşılan etkisi sıfır olmuş ömerin baloncuğu daha gazla reyting yapmışAB'de 0,74 düştü, diğer iki grupta 0,47 + 0,72 yükseldi?
Teyzoş boşuna uğraşma hiçkimse görmek istemeyen kadar kör değildirBen düşen tarafı diyorum sonuçta düşmüş değilmi
Çevir kazı yanmasınBen düşen tarafı diyorum sonuçta düşmüş değilmi
Ne zırvalıyorsun sen beFarah ölmüş de görmeni yok anlaşılan etkisi sıfır olmuş ömerin baloncuğu daha gazla reyting yapmışzaten @batuhankaralar ın övdüğü hangi gelişme reyting yapmış ki görülmüş şey değil
------
Teyzoş boşuna uğraşma hiçkimse görmek istemeyen kadar kör değildir
Diyorum ki birkaç bölüme İbrahim hortlar nursemaya bela olur dizinin reytingini bir nursemanın çilekeş hayatı + reyting olarak yansıyor ne çekti o kız be yazık beÇevir kazı yanmasınen azından çöküşe geçmedi Yalı Çapkını gibi
Ne zırvalıyorsun sen bekapasan ölürsün dimi o fırın kapağı boyutunda olan çeneni
Çöküşe geçtiysek toparlanmasıni da bildik zirve hep bizim olacak 🤣Çevir kazı yanmasınen azından çöküşe geçmedi Yalı Çapkını gibi
Ne zırvalıyorsun sen bekapasan ölürsün dimi o fırın kapağı boyutunda olan çeneni
Her tuşa basınca bi zahmet yükselsinÇöküşe geçtiysek toparlanmasıni da bildik zirve hep bizim olacak 🤣
İzlemediğin diziye niye bu kadar takıyorsun kendi dizine bak boşver YÇ yi sen 😂Her tuşa basınca bi zahmet yükselsin
Yorumumu beyan etmem seni neden bu kadar rahatsız ediyor? Forumda izlemediğim diziye yorum yapmam yasak diye bir kural hatırlamıyorumİzlemediğin diziye niye bu kadar takıyorsun kendi dizine bak boşver YÇ yi sen 😂
Forumda herkes her diziye yorum yapabilir, izlenmeyen diziye yorum yapmak yasaktır diye bir kural yok, araştırmanı öneririm 👌🏻✍️🏻✍️🏻✍️🏻✍️🏻İzlemediğin diziye niye bu kadar takıyorsun kendi dizine bak boşver YÇ yi sen 😂
Aaaa sen patla inşallah.Heyatım @serhatt kılıklı nifakat patlamış halkımız bunu bekliyordu anlaşılan
İıyyyy bu yine serkayı izleyip eli boş kalınca millete salça oluyor. SssYorumumu beyan etmem seni neden bu kadar rahatsız ediyor? Forumda izlemediğim diziye yorum yapmam yasak diye bir kural hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?