- Reaksiyon puanı
- 58,390
- Puanı
- 1,061
perşembe günleri artık dest ha yayına başlıyor madem herkes kafasına göre reyting ölçüyor en doğrusunu biz yayınlayalımay şikenin knıtı işte iki tane farklı sonuç göndermiş tns ilk gönderdiğini dğeiştirmiş koşun kız @Çiğdem- @Yiğitt @destere @Harunnn60 @sokak sanati
Eşkiya dizisini izlersen senin bin kez hasteneye düşen kızlarının dizisinden kaliteli olduğunu görürsün. Eskiyanin bir farkı da kadın ve erkek hikayeleini birlesyirmesi aynı vadinin ilk sezonları gibi başarısının altında bunlar var.eşkıya güzel gitmiş
yalnız total denekler numunelikkaderimin yazıldığı gün hala yüksek reyting alabiliyorsa bu tns total deneklerinin @beyazsoy un istediği kalitede olduğuna işaret
Kaderimin Yazıldığı Gün 6 reyting almış nerdeyse Meryem'in dizisi için harcayacaklar mı şimdi bu diziyi
noldu elemli kederli şaşırdın mıKaderimin Yazıldığı Gün 6 reyting almış nerdeyse Meryem'in dizisi için harcayacaklar mı şimdi bu diziyi
elem kederin üstadı da gelmiş pis kaknem .ssÇok yerinde mesaj olmuş.
Meryem'e haftasonu yolu görünüyor sanki.noldu elemli kederli şaşırdın mı
elem kederin üstadı da gelmiş pis kaknem .ss
noldu elemli kederli şaşırdın mı
elem kederin üstadı da gelmiş pis kaknem .ss
Meryem'e haftasonu yolu görünüyor sanki.
haftasonu olsun nolicek umutsuz ev kadınları pazar günü başladığında ilk 5 dizi arasındaydı haftalıkta hepKes sesini çiroz.ss Fragmanı anca 100 bin izlenen diziye ben olsam tercih etmem
haftasonu olsun nolicek umutsuz ev kadınları pazar günü başladığında ilk 5 dizi arasındaydı haftalıkta hep
fragmana ne bakıyon totoş reytinge bak bence
Teşekkür ederim.Günün en güzel yorumlarını ilk mesaja ekledim.
Benim beğenisi kazanan @Billy Kane @batuhankaralar @Aserat ve @Bully 'yi tebrik ederim.
ümitsizleğe düşecek bişi yok sanki ilk bölümü yayınlandı da ilk 10 a mı giremediNasılda hiç ümit kesmiyor. Tam fan kafa.
Teşekkür ederim.Tek cümlelik yorumumla çok şey anlattım tabii hak ettim bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?