1 Aralık 2015 Salı ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
1 Aralık 2015 Salı ABD Reytingleri

Salı Gecesinin Reytingleri Belli Oldu!

The Flash verdiği aranın ardında bu hafta tekrar geri dönerek 1.4 reyting aldı.

Chicago Med 0.2 reyting artarak 2.0 reytinge yükseldi. Dizi NBC'nin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

The Vocie 2.6 reyting ile eski performansını aratsa da bugüne göre iyi sayılır.

İzombie ise 0.6 reytinge yükselerek hala ben buradayım diyor.

İşte Salı Gecesinin Reytingleri;

Reytingleri öğrenmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle!

The Flash ezeli rakibini geçmiş yine.
aaa yine üperiz @destere flash günleri dalga geçemiyor diye üzülüyordur cw kanalıyla

bu böölüm arrow ekibi flashtaydı ortak bölüm yaptılar ve yarnkı arrow bölümünde bu bölümün devamı verilicek ortak bölüme devam edicekler yarın arrowuda 1.4 1.5 görürsen şaşırmayın @destere kalp kırızı geçirebilir hahah

1.0 reytingi geçer bence de Arrow.

1.0 reytingi geçer bence de Arrow.
1.3 garanti ayolll bölümde tüm dominoc akrakterleri toplanmıs arrow flash ocaktakı dizi akrakterleri herkes vardı ve bölüm inanılmaz şekilde heyecanlı yarım bitti yarın devamının arrowda olması büyük şans arrow 1.3 altına düşmez yarın

Yok zannetmiyorum genelde dediklerin çıkar ama Arrow bir anda yükselmez bence o kadar.

Yok zannetmiyorum genelde dediklerin çıkar ama Arrow bir anda yükselmez bence o kadar.
1.2 civarı arrow zaten alıyordu ezon başlangıc bölümleride 1.2 civarlarıydı ama son haftalarda ne olduysa 1 reyting zor almaya basladık yarın tekrar 1.2 1.3 görrüz sende görürsün

1.2 civarı arrow zaten alıyordu ezon başlangıc bölümleride 1.2 civarlarıydı ama son haftalarda ne olduysa 1 reyting zor almaya basladık yarın tekrar 1.2 1.3 görrüz sende görürsün
Dediklerin çıkarsa şaşmam.

Bu sene bir Kösem'de yanıldın oda en büyük yanılma oldu.

Chicago Med'den böyle bir başarı beklemiyordum, aldığı reytingler ile her hafta bizleri şaşırtmaya devam ediyor.