1 Aralık 2013 Pazar Reyting Sonuçları

İki grupta da Yetenek yarışması zirvede yer almış.

Küçük Gelin hala iyi oranlar almaya devam ediyor.

Güneşi Beklerken geçen haftaya göre çok daha iyi sonuçlar alarak iyi gitmiş.

Cesur Hemşire fena başlamamış. Haftaya belli olur her şey.

Tatar Ramazan yeni saatinde de çok kötü gitmiş. Öyle ki iki grupta da Karagül'ün tekrarına geçilmiş. Karagül'de çok iyi gitmiş he gözümden kaçmadı.

1 Reyting 600 bin kisi 1.5 reyting 1.Milyona Tekabül Ediyor Asa Yukarı 12 Reyting 9 Milyon

Cesur Hemsire fena baslamamis..

Cesur Hemşire'nin AB'de ki Oran'ını tahmin etmiştim ve tahmin doğru çıktı güzel başlamış dizi tebrikler.
Haftaya da bol tekrarla artar bence.

Güneşi Beklerken tam çocuk dizisi olmuştu dün ki bölüm neydi öyle şaşırdım daha izlemem haftaya Aşk Ekmek Ve Hayaller başlıyor.
Ancak Güneşi Beklerken yine çok iyi gitmiş Kanal D'nin Her İki Kategori'sin de de lider olmuş büyük tebrikler.

Bülent Ersoy yükselmiş tebrikler.
Gayet İyi Oran'lar almış bence.

Küçük Gelin ve Acun yine harkulade gitmişler büyük tebrikler.

Son düzenleme:
Cesur Hemşire iyi başlamış.

Japonyalı Gelin iyi gitmiş TOTAL'de.

SBSV Aralık sonu biter az bölüm çekilmesi için uzatmıyorlar süresini bence..

Cesur Hemşire normal bir komediye benziyor yani dikkat çekici bir yapım değil ama 4 reytingle başlamış 😕 bu pazar günü yeni dizilerin reyting alabileceğini kanıtladı o yüzden 8 aralık pazar Aşk Ekmek Hayaller için tutma şansı var 😉 umarım güzel reytinglerle başlar

YST de akşam çok iyi yetenekler vardı ve açık ara yapmış yine normal olarak
total 11.77 almış özeti 7.84 ab 11.44 özeti 8.02 ilk ikiyi kapatmışlar

küçük gelin total 9.4 almış ve yine çok iyi gitmiş abde 3.65 almış gayet iyi

güneşi beklerken total 5.68 reytingle 4.olmuş ab 7.02 alarak 3.olmuş kanald ye göre çok iyi
cesur hemşire beklediğimden iyi başlamış her iki grupta 4.13 ile başlamış ama düşecek çok belli

Yst'yi kim izliyor bu kadar? Birbirine benzeyen yetenek diye adlandırılan hareketler silsilesi..
)))

Küçük gelin totelde çok iyi ab kötü... Sezon sonuna iyice düşer..
Tns bi gb'yi düşürmüyodu artık onada bulaştı , ama ona rağmen çok iyi..

Hemşire beklentimin çok üstünde rakamlar almış..

küçük gelin dünkü sbt anlıklarına göre düşük reyting almış
acun iki grubtada birinci olmuş
güneşi beklerken ab grubunda niye yükselemedi anlamadım,dünkü bölüm güzeldi aslında.
cesur hemşire sbt anlıklarında bi süre sonra düşüşe geçmişti ama bu tns'de gözükmüyor.
tatar ramazanda bi zahmet final yapsın artık.

Sana Bir Sır Vereceğim totalde iyi gitmiş, haftaya diziden en az 3.50 bekliyorum.