1 Aralık 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 2 16.7%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Akasya Durağı (Star)

• Maccabi Tel Aviv - Beşiktaş Maçı (Star)

Oy: 5 41.7%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 3 25.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Yetenek Sizsiniz Türkiye - Unutulmayanlar (Show)

Oy: 1 8.3%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 3 25.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Sonuçlar belli oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne maçtan çok fazla etkilenmedi ve yine açık ara zirvede yer aldı.

Beşiktaş'un UEFA maçı iyi giderek Fatmagül'ü takip etti.

Alemin Kıralı geçen haftaya göre toparlandı ve yine üst sıralarda yer almayı başardı.

Show TV, Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin Unutulmayanlar özel bölümüyle Perşembe günlerine şimdilik çare bulmuş gözüküyor. Yıllardır Perşembe günleri reyting sıkıntısı çeken kanal için bu özel bölümlerin aldığı oranlar gayet iyi.

Akasya Durağı maça rağmen yine yarışı çok gerilerden takip etti.

Var Mısın Yok Musun'un dün yayınlanan heyecan dolu bölümünün son kısmı totalde 25 share'ye çıktı ve bu yılki en iyi derecesini elde etti. Fakat, bu yarışma eğer gece 01.00'lere kadar sürmeyip daha makul bir zamanda bitmiş olsaydı daha da iyi bir derece elde edebilirdi!

Şanslı Masa, bu hafta maçın da etkisiyle düşüşe geçti.

Kim Milyoner Olmak İster de maç ve Var Mısın Yok Musun'un etkisiyle düşüş yaşadı.

Son düzenleme:
varmısın yokmusun şuan çok iyi 2 tane 500 bin 1 tane 250 bin ve 15 bin kaldı sonra 4 e

Fatmagül'ün Suçu Ne yükselise geçer umarm 🙂

varmısın yokmusun şuan çok iyi 2 tane 500 bin 1 tane 250 bin ve 15 bin kaldı sonra 4 e

Gerçekten çok iyi gidiyordu ama saat 1 olunca ben de bıraktım izlemeyi. Hafta içi bir günde gece saat 1'lere kadar yarışma sürdürmek çok saçma... Bu durum 23.00'de falan olsaydı reytinglerin en üstlerinde görürdük bugün

Maçın skoru ve dolayısıyla yarattığı heyecanı düşünürsek maçın çok yüksek bir izlenme payı almış olması muhtemel. Fatmagül belirgin düşüş yaşamış olabilir, Şanslı masa da batmıştır herhalde maçın karşısında.

aynı senin gibi düşünüyorum bende 1 olunca bıraktım acaba kaç para aldı kadın

Birand ve Koca Kafalar yine dikkate değer, gerçi Birand artık kuruldu zirveye ve tahminen kendinden önceki Koca Kafaları da yükseltiyor.

Total 12'deki Var mısın Yok musun "son kısım" oldukça iyi iş çıkarmış, ilgi çekmiş ama bölünen bir programı övecek değilim, kınıyorum sadece.

Müge Anlı ve Bana Her Şey Yakışır uzun süredir zirvelerden uzaklar, ikisi de kaldırılma hizasında değiller ama orta karar durumdalar.

Alemin Kıralı, Vadi'nin yokluğundan faydalanmış olabilir. Maçla da aynı saate denk gelmediği için yükselişe geçmiş. Gerçi Vadi'nin özel bölümü de çok iyi oranlar almış

Bu arada haftalık reytinglerde birinci açık arayla kesinleşti. İkincilikler de belli oldu ama 3.'lük maçında Hayat Devam ediyor-Muhteşem Yüzyıl'la totalde kapışacak. Bu arada en yüksek reytingli dizilerin Hayat Devam Ediyor hariç hep eski olması sizin de dikkatinizi çekiyor mu? Bu sene hiç mi iyi iş üretilmedi acaba ?

İyi iş üretilmemesinden çok yüksek reyting alabilecek boşluk yok demek daha doğru. Zaten geçen yıldan Salı - Çarşamba - Perşembe günleri doluydu ve bu günlerde zirveyi ele geçirmek imkansız gibi bir şeydi. Sadece direnebilecek yapımlar yapılabilirdi. Bunu da Kanal D, Kuzey Güney ile Show TV ise Pis Yedili ile başardı.

Cumartesi ve Pazar günleri zaten hiçbir zaman en yüksek reytingli dizilerin günü olamadı. Yine de İffet ve Umutsuz Ev Kadınları gibi gayet yüksek reyting alan yapımlar çıktı.

Geriye kaldı Pazartesi ve Cuma. Çok yüksek reytingli bir dizi ancak bu günlerde olabilirdi bence. ATV de bu boşluğu iyi değerlendirip Hayat Devam Ediyor ile en yüksek reytingli dizilerden birini kazanmayı başardı. Hayat Devam Ediyor'un yükselişi sürerse (bence sürecek gibi duruyor) gelecek haftalarda zirveye bile oturabilir haftalık reytinglerde.

Pazartesi günleri iddialı yapımlar geldi aslında ama Arka Sokaklar ve Yer Gök Aşk geçit vermediler bu dizilere. Yine de şu an çok iddialı bir dizi için en ideal gün Pazartesi olarak gözüküyor...

Haklısın ama 15 reytinglik bir dizi karşısında da 15 reytinglik başka bir dizi olabilir, sonuçta bunlar ne kadar yüksek reyting alsa da hitap etmedikleri bir %85 kitle var, biraz da diğer diziden seyirci çalmayla 15'i bile aşabilir başka bir dizi. ÖBGZ ve Muhteşem Yüzyıl aynı gün olsaydı reytingler 10-10 diye paylaşılmazdı sanırım, biri diğerini küçültür ve yine 15'leri görürdü. belki çekindiklerinden koymuyor olabilirler tabi. Ben gün boşalınca iddialı dizimizi yayına sürelim mantığını doğru bulmuyorum pek. Muhteşem Yüzyıl Yaprak Dökümü varken de yayına sürülebilirdi ve bence o zaman da birinci olurdu. Keşke 20 reytinglik dizileri aynı akşam görebilsek ekranda ben ne olacağını çok merak ediyorum doğrusu.

15 reyting almak için %40 civarı share lazım. 2 tane 15 reytinglik dizi olursa toplamları %80 civarı share yapar ve bunu yakalamak çok çok zor. Yüzlerce kanal var sonuçta ve sadece iki kanalın %80 civarı share yapması çok çok nadir olabilecek bir durum.

Ama tabii bunun yapılmış örneği var. Aşk-ı Memnu ve Kurtlar Vadisi Pusu zamanında birçok kez olmuştu bu ama o çok nadir olabilecek bir istisna çünkü hitap ettiği kitleler çok farklıydı. Tıpkı zaman zaman maçlarla dizilerin aynı anda çok yüksek reyting alması gibi.

Muhteşem Yüzyıl, Yaprak Dökümü varken başlasaydı ortalama reytinglerle başlardı bence. Gerçi Yaprak Dökümü son zamanlarında zayıflamaya başlamıştı ama yine de işi çok daha zor olurdu...

Keske Ankete Kurtlar Vadisi Pusunun özel bölümünüde ekleseydiniz.

FGSN maca ragmen yine gayet iyi reytingler alarak zirvede yer almis.

BJK maci 2. olarak kanalini sevindirmis hele AB de 10 Reyting alarak bence cok basarili olmus.

Alemin Kirali ve Yetenek Sizsiniz unutulmayanlar Kurtlar Vadisi Pusu nun Kolaj Bölümünden faydalanarak biraz yükselmisler.

Kurtlar Vadisi Pusunun Özel Bölümü bence Total de gayet iyi izlenmis dizi 4 Reyting almis.

kurtlar vadisinin özel bölümünü izledim.reytingide gayet iyi gelmiş.vadinin yeni bölümü yayınlansaydı totalde bjk maçını geçerdi.

[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]MACCABI TEL AVIV-BESIKTAS[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]22:05:17[/TD]
[TD]1:36:30[/TD]
[TD]10,28%[/TD]
[TD]28,67%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Çok iyi oran