1-7 Aralık 2014 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,306
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Vay @Harunnn60 zirvede demek tebrikler. :D Ama çok zaman geçirme ha buralarda yaklaşıyor sınav vaktin ona göre sonra pişman olma. :A

Ben de iki gün yoktum fazla bile yazmışım. :D

Ben yanlış mı görüyorum, yoksa @xemrexxx bir anda gerçekten 5.'liğe gerilemiş? 😱 :A

@Harunnn60 beni şaşırttı, bu kadar mesaj yazdığını tahmin etmemiştim. Ben de yine 3. olarak iyi gitmişim bu arada. Tebrikler... :)

Ben yanlış mı görüyorum, yoksa @xemrexxx bir anda gerçekten 5.'liğe gerilemiş? 😱 :A

@Harunnn60 beni şaşırttı, bu kadar mesaj yazdığını tahmin etmemiştim. Ben de yine 3. olarak iyi gitmişim bu arada. Tebrikler... :)
ortamlar çok totalleşti bildiğin fankafaların dediği oliyi bu ka mesaj bile fazla:X

oooo @Harunnn60 bu ahftaya damga vurmuşsun cnm 😉😉😉

@Yiğitt uzun bir aradan sonra zirveye ilk defa bukadar yakınklaşmış gördüm seni:kiki:

@aserat54 sen zaten üye olduğundan itibaren istikrarlı ilerliyorsun 🙂

@gözlemci sende aşmışsın kendini bence :A

@xemrexxx keyfim yerine geldi akşam akam seni 5.sırada sürünüyor görmek büyük zevk:F

ve ben yine top 10 içinde kalmışım 8.sırayla :Z:Z:Z

@Yiğitt uzun bir aradan sonra zirveye ilk defa bukadar yakınklaşmış gördüm seni:kiki:

@xemrexxx keyfim yerine geldi akşam akam seni 5.sırada sürünüyor görmek büyük zevk:F

yine seni geçmişim çatla :F

Tebrikler Harun. Modemsiz geçen günlerin acısını çıkarmışsın. @Harunnn60 :)
Aynen :)) Teşekkürler :D
Vay @Harunnn60 zirvede demek tebrikler. :D Ama çok zaman geçirme ha buralarda yaklaşıyor sınav vaktin ona göre sonra pişman olma. :A

Ben de iki gün yoktum fazla bile yazmışım. :D
Sağol :)) modemim geldi o yüzden bu haftalık böyle olsun :D

1,5 yıldır buradayim ilk @xemrexxx geçtim :F
İlk defa 200'ün altındayım. 😱 Tebrikler @Harunnn60
Teşekkürler :)

Hep sen mi damga vuracaksın birazda biz Vuralım :D teşekkür ederim :)