1 - 7 Şubat 2016 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,747
Puanı
1,061
Bir zamanlar çok yazardık [emoji6] kpss sağolsun bizi hayattan soğuttu [emoji30]

Geçtiğimiz hafta daha çok yazdığımı düşünüyordum ama öyle olmamış. :D Neyse haftaya artarız Survivor faktörüyle. :D

Ben yükselirim derken daha da düşmüşüm ben şok. 😱

@Çiğdem- de düşmüş. 2016 pek uğurlu gelmedi bize galiba. :F @destere sen ne ara yazdın bu kadar. Sözde film izliyorsun hastasın ama baya yazıyorsun valla. :A

Ah ah Ozan @RevaN demişte özledim ve özeniyom ona be cnm benim :bhr:

Doktor olmak kolay değil ben ağustostan beri çalışıyom kaç saat okuldayım hala bişi olamayacağımı düşünüyorum mesela ama inş olcam :)

Tebrikler RevaN :bhr: :bhr: forumun @Arslan Bey le en zekisisiniz bence :)

Böyle devam :bhr:

@Çiğdem- giderek eriyon kız keşke bu erime kilolarına da yansısa dimi @xemrexxx :F

@destere çoşmuşun tebriks :)

@xemrexxx senide tekrardan kutlarım :)

Ah ah Ozan @RevaN demişte özledim ve özeniyom ona be cnm benim :bhr:

Doktor olmak kolay değil ben ağustostan beri çalışıyom kaç saat okuldayım hala bişi olamayacağımı düşünüyorum mesela ama inş olcam :)

Tebrikler RevaN :bhr: :bhr: forumun @Arslan Bey le en zekisisiniz bence :)

Böyle devam :bhr:

@Çiğdem- giderek eriyon kız keşke bu erime kilolarına da yansısa dimi @xemrexxx :F

@destere çoşmuşun tebriks :)

@xemrexxx senide tekrardan kutlarım :)
sağol varol üniversite stresini atlat birlikte coşalım :)

aaaaa @destere ile yer değiştirmeye başladık hahahah:F:F:F

yakında @xemrexxx tosbağasıylada yer değişiriz:) o da yaşlanmış artık kasurgaları ağrıyor tosbağanın :)

çok uzun zaman sonra ilk 5 e girmişim zaten yarısını vadi yorum konusuna yazdım :D

aaa ama sende forumda aktif görünmüyorsun ne ara yazıyorsun hile yapmayımı öğrendin yoksa :F:F:F

hakkımı inkar etme şimdi bu hafta bayağı girdim foruma sen yoktun sen yokken benim varlığımı hissetmen zaten imkansız oysa ben sen yokkende seni hissedebiliyordum :) aman tanrım bunun tarifi aşkmıdır nedir ?? :)))