1-31 Ağustos 2016 TV Verileri

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,306
Puanı
1,060
Aserat yeni bir haber konusu açtı

1-31 Ağustos 2016 TV Verileri

tns_11_ekim_pazar_reyting_sonuclari_1110_reyting_h160797_09efb.jpg

Connected Vivaki tarafından TNS verileri baz alınarak hazırlanan Ağustos ayı TV verileri belli oldu. Buna göre Tüm Gün ve Prime-Time'ın en çok izlenen kanalları arasında FOX, Show TV, Star TV, ATV, TRT Çocuk ve Disney Channel yer aldı.

share-1-31-a%C4%9Fustos.png

share-1-31-a%C4%9Fustos.png

ats-1-31-a%C4%9Fustos.png

ats-1-31-a%C4%9Fustos.png

Ayın en çok izlenen programı Beşiktaş ve Galatasaray arasında gerçekleşen Süper Kupa karşılaşması olurken onu Türkiye-Rusya hazırlık maçı ve FOX'un sevilen dizisi 'No: 309' takip etti.

top10-1-31-a%C4%9Fustos.png

Orijinal formatta oku

Yeni mi 😱 Sen benim forumdaki ilk yıllarımı bilmiyorsun tabi :A İlk geldiğim zamanlar baya fanatiktim @mrt-06 iyi bilir :A

Tabi büyüyünce geçti ama hala favori kanalım :A
Ben inkar edersin sanmıştım ama kabul etmene biraz şaşırdım. Neyse pek sevgili kanalının dizisi -15 alsın istemiyorsan oylarını bekliyorum. :A

Uzun zamandır böyle konular görmüyorduk :X SS 20+ reytingler yakın sevindim :Z

Yeni mi 😱 Sen benim forumdaki ilk yıllarımı bilmiyorsun tabi :A İlk geldiğim zamanlar baya fanatiktim @mrt-06 iyi bilir :A

Tabi büyüyünce geçti ama hala favori kanalım :A
:D @Aserat Özgür eskiden çok fenaydı ya terör estiriyordu adeta, ağızımızı açıp Fox diyemiyorduk. .ss Gerçi o zamanlar benim de haşin zamanlarımdı ha birde @Billy Kane'yi unutmamak gerek. Yani sonuç olarak üçümüz de ergenliğimizi doruklara kadar yaşadık. :A

Show'a tebrikler, iki aydır zirvedeyiz. :D Fox da iyi yükselmiş tebrikler. :A

:D @Aserat Özgür eskiden çok fenaydı ya terör estiriyordu adeta, ağızımızı açıp Fox diyemiyorduk. .ss Gerçi o zamanlar benim de haşin zamanlarımdı ha birde @Billy Kane'yi unutmamak gerek. Yani sonuç olarak üçümüz de ergenliğimizi doruklara kadar yaşadık. :A

Vay be bunu öğrendiğim iyi oldu. :A

Ben ve Buğra fenaydık valla :F Ben sürekli göndermeler, laf çakmalar peşindeydim :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy