1-15 Aralık 2014 TV Verileri

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1416338663.jpg

1-15 Aralık tarihleri arasında TNS verilerine göre
TV dünyasındaki reyting verileri şöyle.

PRİME TİME TOTAL ve AB'de STAR TV ZİRVEDE!

Prime Time aralığında Aralık ayının ilk yarısında TOTAL'de en çok izlenen kanal Star TV oldu. Star TV'yi Fox TV, Kanal D, Show TV, ATV takip etti. AB Prime Time'da en çok izlenen kanal Star TV oldu. Star TV'yi Kanal D, Fox TV, Show TV, ATV takip etti.

Kanal D TOTAL Prime Time'da 3 AB'de ise 2. oldu. Geçtiğimiz ay TV8 AB grubunda ATV'yi yaklaşık olarak 1 puan geçmiş ve 5. kanal olmuştu, bu ay ise ATV 5. kanal oldu.

TÜM GÜN TOTAL'DE FOX TV, AB'DE STAR TV ZİRVEDE!

Tüm Gün'de Aralık ayının ilk yarısında TOTAL'de en çok izlenen kanal Fox TV oldu. Fox TV'yi Star TV, Kanal D, Show TV, ATV takip etti. AB Tüm Gün'de en çok izlenen kanal Star TV oldu. Star TV'yi Kanal D, Show TV, Fox TV, ATV takip etti. Geçtiğimiz ay Show TV AB Tüm Gün'de en çok izlenen kanal olmuştu, bu ay 3. kanal oldu.

shr.png

TOTAL'DE KARAGÜL, AB'DE DİRİLİŞ ERTUĞRUL EN ÇOK İZLENEN DİZİ OLDU!

Aralık ayının ilk yarısında izleyici en çok Fox TV'de 3. sezonuyla yayınlanan Karagül dizisini izledi. AB'de Galatasaray-Arsenal maçı zirvede yer aldı. Maçı 2. sırada Show TV'de ik kez yayınlanan Düğün Dernek filmi takip etti, dizilerden ise Diriliş Ertuğrul en çok izlenen dizi oldu.

Kadın+20'de en çok izlenen Karagül olurken Erkek+20'de Star TV'nin maçı izlendi. Erkek+20 kategorisinde en çok izlenen dizi Karagül oldu.

top-prog.png

Son düzenleme:
programlarda 1-15 kasım listesi var @sürgünüm

kalite yine sahibi olan kadınlara dönmüş :X liste yavaş yavaş düzeliyor birkaç fazlalık da atıldı mı tamamdır :)

diriliş 5. bölümden sonra belli olur ne olacağı şimdilik reklam furyası+reklamsızlıkla götürüyor :X
gönül işleri ve aramızda kalsın ab yi zorlar 2 haftaya
paramparça çok iyi giriş yaptı sezonun reyting olarak en iyi işi
ay yapımın eski gücünün yerinde yeller esiyor ellerinde bir karadayı kaldı o da ilk 10 a girmeye zorlanıyor
gs yine farkını ortaya koymuş

Son düzenleme:
Eski listeyle karşılaştırmasını yapıyordum. Yenisini ekledim. Kocamın Ailesi erkeklerde listeye girememiş, O Hayat Benim ise 10. olmuş. Bu iki dizi kadınlarda ise10 reytingin üzerinde izlenmiş. Karadayı bir dahaki aya 1 puan daha yükselecektir. :)

Son düzenleme:
Fox'un dizi ve programalrının yükselmesine rağmen düşüş yaşaması ilginç. Çünkü o Hayat benim ve KA baya yükseldi. Karagül çok iyi. KM'de iyi gidiyor. Neyseki Tümgünün zirvesinde Tebrikler. Prime-time totalde de çok iyi. Kadınlarda da çok başarılı.:Z

Shıow düşüş yaşamış. Onun yerine Star geçmiş.
Star bu ay haketmişti bu zirveyi. Tebrikler.

Karagül 15'e dayanmış kadınlarda.:Z Erkeklerde de en çok izlenen dizi olmuş.
KA'nın Kadınlarda ki başarısınada tebrikler.:Z

Bu erkek-kadın olayını anlamadım özellikle son iki tablo, erkeklerin Karagül ile ne işi var hem de erkek dizisi olarak bilinen KV Pusu'dan daha yüksek almış? Küçük Gelin filan listeye girmiş ERKEK lerin izlediği reyting sisteminde?

Kadınların listesine de maçlar ile KV Pusu'nun girmiş olması ilginç. Heralde %100 gerçekleri yansıtmıyor kadın-erkek hedef kitlesi, kağıt üzerinde?

Star TV ve Fox'u tebrik ederim.Fox yaz ayinda yayınladığı Kocamın Ailesi ve Kiraz Mevsimi dizilerin aldığı reytingler den fazlasıyla yararlandı. Star Tv ise bu sezon dizi tutturmaya konusunda en iddialı kanal durumunda.
Kanal D kan kaybetmeye devam ediyor.Durumu gerçekten kotu kanalın.
Show ise elindeki en iddialı yapımını kaptırdı tv8'e.
Atv ise durumu kötü.
Dizilerden Karagül,Paramparça,Diriliş ve Kaderimin Yazıldığı Günü tebrik ederim.

kalite yine sahibi olan kadınlara dönmüş :X liste yavaş yavaş düzeliyor birkaç fazlalık da atıldı mı tamamdır :)

diriliş 5. bölümden sonra belli olur ne olacağı şimdilik reklam furyası+reklamsızlıkla götürüyor :X
gönül işleri ve aramızda kalsın ab yi zorlar 2 haftaya
paramparça çok iyi giriş yaptı sezonun reyting olarak en iyi işi
ay yapımın eski gücünün yerinde yeller esiyor ellerinde bir karadayı kaldı o da ilk 10 a girmeye zorlanıyor
gs yine farkını ortaya koymuş
İkinci bölümde belli olurdu simdi 5e çıkmış))

Yav He He :D erkek tablosuna bak :D Türk TV tarihinde kurtlar vadisini erkeklerde geçebilecek bir başka dizi olsun kafamı keserim
Reytinge göre belirleniyor kadın erkek tablosu
Mesela küçük gelin 15 rtg alsın erkeklerde bile 1.olur

Kanallar arasında pek fark yok. Fox'un başarısı önemli tabii. Beşinci büyük kanalken en çok izlenen kanal durumuna geldi. :)

tv8 prime time A/B'de iyi ama diğer kategorilerde de daha iyi olması lazım. Acun bence şu haliyle pek başarılı bir sınav vermiyor tv8'de çünkü sadece kendi işleri tuttu. Bu Tarz Benim'in etkili olup olmayacağını zaman gösterecek...

:oley:STARIM:oley:STARIM BENİM CANIM STARIM:oley:
Ben demedim mi kasımdan sonra 1. olur diye bakınız oldu.:)Hele bi Songülün dizisi ve Meryemin dizisi de gelsin o zaman Starımı kimse tutamaz.:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy