1 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 4 21.1%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 12 63.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 5 26.3%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 3 15.8%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 21.1%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 5.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

Sana ne arkadaşım zoruna mı gitti yorumlarım? Hem ayrıca sen diziyi nasıl izliyon ben anlimiyomki. Ya daha ilk bölümde o tipler değişti. Yani 15 bölümden sonra sonra değişmedi tamam mı? Yani rol icabı.

Sana ne arkadaşım zoruna mı gitti yorumlarım? Hem ayrıca sen diziyi nasıl izliyon ben anlimiyomki. Ya daha ilk bölümde o tipler değişti. Yani 15 bölümden sonra sonra değişmedi tamam mı? Yani rol icabı.

arkadaş kuzey güney ilk başlarda güzelde son 4-5 acayip bozdu ferhat hapse girince ama kıvanç tatlıtuğ diziye yeniden aksiyon gelecek dedi bakalım belki düzelir

Birbirinize kiskirtici mesajlar atmayi birakin.. Herkes izledigi diziyi izlesin, övsün ama abartilmayacak sekilde..

Ben hem Muhtesem Yüzyil'i hem Kuzey Güney'i izliyorum.. Iki diziyi de çok begeniyorum.. Muhtesem Yüzyil'in kostümlerini ve müziklerini, Kuzey Güney'in ise diyaloglarini ve oyuncularin basarili performanslarini..

sen izlemion

Duygasal x Sallamıs

Halk Sevdigi Diziler ö.b.g.z muhtesem yüzyil kvp fatma gül umutsuz ev kadinlari iffet gibi dizilerden hoslaniyor halk genel itibariyla

Asıl sen üfürüyorsun. Halk kuzey güneyde kendinden, kendi ailesinden mutlaka birseyler bulduğu icin asıl bu diziyi izlemeli. Gidip te spartakus tipli diziyi mı izlemeli?(derin göğüs dekolteli vs) ya arkadaslar sizce bu dizi Türk kültürünün neresini yansıtıyor? Ayıptır ya lütfen vazgeçin izlemekten bunu. Özellikle sen kreys.

ya bende izliyorum kuzey güneyi ama harbiden abartıyosun he sıradan bi dizi işte

kışkırtıcı mesaj nerde
bende kuzey güneyi izliyorum

spartacusmu yaziklar olsun ben o diziyi izliom suan 3:Sezon baslio o dizide kole sevisme sahneleri aşiri derecede hani sevmio deilim harika bir dizi ama alakasi yok ben vazgeçmem sanami sorcam ne izleyip izlemiycemi kuzey güney düsüse devam edicek çok kotu bir dizi final yapmalı muhtesem yüzyil kafa tutmaya gücü yok

kışkırtıcı mesaj nerde
bende kuzey güneyi izliyorum

"ezildi kabul etmek zorundasin hep ezilecek muhteşem yuzyılın altında"

"ne 23 den bahsediyon ya seneye güçlü bi dizi geçecektir"

"ay yapım ıyı para verıyomu maaslar nasıl"

"kuzey güney düsüse devam edicek çok kotu bir dizi final yapmalı muhtesem yüzyil kafa tutmaya gücü yok"

Bunlar kiskirtici ve yazilmamasi gereken mesajlar.

hee ben sandım bana diyon

Yorumlarınızda özellikle üsluba dikkat etmelisiniz. Uygunsuz üslupla yazılan mesajlar silindi.

hee ben sandım bana diyon

Bikere kimse kimseyi kıskırtmıyor biz burda gerçekleri konusuyoruz kuzey güney reytingleri artmayacagini herkez biliyor Yeteneksizsiniz hep ayni oranlar aliyor kimse birnirine kast etmiyor ozaman ben reyting konusunda persembe günleri ne mesajlar çıkartirim onlar nasil kıskırtıcı ? Ezilcek Derken Startv Çarsamba Günü Ambargo koydu o listede kanal degismesi imkansiz demeyi kasdediyoruz

Arkadaş bende Muhteşem Yüzyıl izliyorum ama Takasın hakaret içeren kışkırtan mesajlarını görmedim ve takasın tüm yorumlarına katılıyorum sizde birşey öğrenmişiniz kışkırtıcı mesaj insan düşüncesini ortaya koyacamıyacak mı ?

Takas Kıskırtıcı Mesaj Atmio

Kuzey Güneyi İzliyorum İyi Bir dizi ama sıktı Dio

Ben Diyorum Kuzey Güney Reytingleri Yetersiz

Duygusal kisi nie herkez muhtesem yüzyil izlio ? asil kıskırtıcı mesaj bu halkın iradesini tartıscak durumda deiliz hiçbirimiz

aynen öyle ben muhteşem yüzyılı izlemiyorum ama izleyenlere saygı duyuyorum.
kuzey güneyi izliyorum ama harbiden acayip sıktı son şansı artık düzelmezse izlemicem
ayrıca kreys haklı kuzey güneyin reytinglerinin artmayacağı belli