09 Ekim 2012 Salı Reyting Tahminleri

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Öyle Bir Geçer Zaman Ki mi?
Son Yaz mı?
Kötü Yol mu?
Uçurum mu?
Merhaba Hayat mı?
Evlerden Biri mi?
İşler Güçler mi?

Hangi yapım günü zirvede tamamlar ?
Sıralama ve reytingler nasıl olur?

Total

Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Kötü Yol
Merhaba Hayat
Uçurum
Son Yaz
Evlerden Biri
İşler Güçler

A/B

Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Kötü Yol
Merhaba Hayat
Uçurum
İşler Güçler
Son Yaz
Evlerden Biri

Kötü Yol'un o kadar iyi alması imkansız bence ama fragman iyi gözüküyor...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki zirveyi kimseye kaptırmayacaktır her iki kategoride de.Beni en çok meraklandıran ise Merhaba Hayat'ın nasıl bir başlangıç yapacağı ki bence totalde iyi oranlar alacaktır keza ab grubu içinde geçerli bu söylediklerim.Son Yaz yükseliş yaşar mı açıkçası bilmiyorum ama dizinin daha iyi oranlar almasını bekliyorum.Evlerden Biri vasat gidiyor ne yazık ki her hafta olduğu gibi umarım bu hafta biraz daha artış yaşar.

Öyle Bir Geçer Zamanki 7 reyting alır zirvede olur.
Merhaba Hayat 5 reyting alır 2.olur.
Uçurum 3 reyting alır 3.olur.
İşler Güçler 2,5 reyting alır 4.olur.
Kötü Yol 2 reyting alır 5.olur.
Son Yaz 2 alır 6.olur.
Evlerden Biri 1-2 reyting alır 7.olur.

Öyle Bir Geçer Zamanki 7 reyting alır zirvede olur.
Merhaba Hayat 5 reyting alır 2.olur.
Uçurum 3 reyting alır 3.olur.
İşler Güçler 2,5 reyting alır 4.olur.
Kötü Yol 2 reyting alır 5.olur.
Son Yaz 2 alır 6.olur.
Evlerden Biri 1-2 reyting alır 7.olur.

merhaba hayat yarın ikiyi geçsin de öpsün başına koysun nerde o bolluk :))) bari hayali bir rakam söyleyeceksin biraz yüksek olsun 25 reyting alır de..:))

Haremede öyle diyordunuz gördük.

neyi gördük ben haremin en az 7 reyting alacağını düşünüyordum pazar günü oysa pazar günü diziler çok az rekabette fazla değil çok yüksek reyting alır diye düşünüyordum... ama harem çuvalladı ..:)) şimdi aldığı reyting akasya durağının yarısı kadar..:))

neyi gördük ben haremin en az 7 reyting alacağını düşünüyordum pazar günü oysa pazar günü diziler çok az rekabette fazla değil çok yüksek reyting alır diye düşünüyordum... ama harem çuvalladı ..:)) şimdi aldığı reyting akasya durağının yarısı kadar..:))
Zaten Harem ile bu dizi bir değil, Merhaba Hayatın kadrosu oldukça iyi alabilir yani 4-5 reyting...

son yazın yükselomesini merhaba hayatın beklenenin aksine iyi bşalmasın bekliyorum destere 8 dediyse kötü yol anca 0.8 alır:d

son yazın yükselomesini merhaba hayatın beklenenin aksine iyi bşalmasın bekliyorum destere 8 dediyse kötü yol anca 0.8 alır:d

bak sen yarın öbgz de 10 ları geçecek kötü yolda çok yüksek reyting alacak bu lafını unutma 0.9 bile alsa ben kazanmış olacağım :)))

Öyle Bir Geçer Zaman Ki kendisi 8 alsın sonra Kötü Yol alır...

Zaten Harem ile bu dizi bir değil, Merhaba Hayatın kadrosu oldukça iyi alabilir yani 4-5 reyting...

yetkin dikinciler iyi bir oyuncu

vahide gördüm iyi oyuncudur ama genelde şefkatli anne rolünden kurtulamıyor bakalım nasıl olmuş bu dizide.. bir istanbul masılındada iyi bir anneydi..

keremcem varmış dizide olmasada olurdu ..

ytkin için bir göz atarım diziye..

@destere gittiğin yol yol değil "kötü yol" sonun "Uçurum" olcak :X

Bugun mac var diye biliyodum ama heralde yok.. :) umarim yoktur, mac olmazsa eger her iki guruptada 9 ve ustu bekliyorum :)
Merhaba hayat cok guzel gider mi gitmezmi bilemedim.. Aslinda gitmez diycem ama halkimiz o kadar sacma diziler izliyoki!
Kotu yol ongzk gaziyla yukselise gecer.
Son yaz alsa alsa 1 reyting fazla alir yada almaz.. :)