07 Ekim 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

İlk haftanın günahı olmaz o sebeple konuşmak için erken.
Aramızda Kalmasın gibi uzun süre böyle devam ederse konuşursun.
Aramızda Kalsın o, cahil. .ss

Ayrıca birkaç bölüm o reytingleri almıştı, finalini de 6 reyting ile yapmıştı. Sana aynı şeyleri bininci kez anlatmaktan yoruldum.

@Çiğdem- reytingler nasıl Totalde 6 almışız özellikle ABC1'de 1.5 reytinge yakın yüksleiş var haftaya 9 gelir artık.
reyting tahmininde totele 6.05 vermiştim 6.01 almış tutmuş sayılırım puan alırım galiba 6 reyting bekliyordum totelde

ab gurubuda çok iyi bence ama 9 ortalama altına bence düşmemeliyiz ama yakında 9 ortalama yakalarız diye düşünüyorum

Geçenlerde @mrt-06 ile konuşmuştum atv bu sezon iyi yükseldi Bedel her türlü 4 reyting alırdı.

Keşke devam etseydi.

Aramızda Kalsın o, cahil. .ss

Ayrıca birkaç bölüm o reytingleri almıştı, finalini de 6 reyting ile yapmıştı. Sana aynı şeyleri bininci kez anlatmaktan yoruldum.

Uff tamam ben dicemi dedim.
Haftaya ilk 5'de olacağız.

Basamak basamak çıkıyoruz 9 sonra 10a çıkacaz TOTALde de lideriz ha çok iyi iki haftadır.

Basrollere bakinca 2 reyting bike zor diyor insan ama basrol disindaki butun oyunlar super oyuncukar (merve oflaz disinda) ama sayfasina da yazdim hikayesi cok iyi. Bu hikayeyinin cok yakin bir hikayesink bir senarist toplantisinda konusmustuk ama ustunde fazla durmadik. Burada hikaye daha da gelismis ama daha iyi komplike olabilirdi . Bu reyting hikayesi(fragmanda hikaye cok basit ve anlasilir anlatilmisti . Fragmanlarin uzun olmasi onemli degil derdini anlatmasi onemli)icin aldi basrolleri cok yetersiz buldum

Bu arada Kısmetse Olur programı fena başlamadı haftaya, ilk 50 içerisinde kanalını idare edecektir diye düşünüyorum.

ayol poyrazın bütçesi ertuğrulun 3te 1i
ayrıca teyyip desteği de yok poyrazın @HarzeM
bu onun daha az izlenen ve daha az kaliteli bir proje olduğu gerçeğini değiştirmiyor. O dediğin destek olmadan pek çok bomba proje yapıldı. Ama poyraz bomba olamadı. Ayrıca dirilişin yüksek giderini söyleyerek onun ne kadar büyük bir proje olduğunu teyit etmiş oldun.Şimdi resmen sivadin yani bu ne alakasız bir yorum böyle. Daha dusuk reytingliyi öv daha yüksek reytingliye burun kıvır. Ha bu eğer dirilişi daha yüksek reytinglere layık görmenden kaynaklanan bir şey ise o konuda hemfikiriz

parayla büyüklük olmuyor fatihte kurt seyitte gördük diriliş de paranın hakkını pek veremiyor
)
ayrıca izlenmekle kalite aynı şey değil):

parayla büyüklük olmuyor fatihte kurt seyitte gördük diriliş de paranın hakkını pek veremiyor
)
ayrıca izlenmekle kalite aynı şey değil):
kesinlikle aynı şey değil reytinglere Baksan poyraz ve diriliş yakın kalitede gibi halbusi diriliş poyrazdan çok daha ustun bir kaliteye sahip

kesinlikle aynı şey değil reytinglere Baksan poyraz ve diriliş yakın kalitede gibi halbusi diriliş poyrazdan çok daha ustun bir kaliteye sahip
hani şu figuran sorunu yaşayan dirilişten mi bahsediyorsun
neyse yıldızar yarışıyor oylarını kullan artık .ss