01 - 03 Kasım Haftasonu Gişe Sonuçları

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
2c4mdtAHyP9FerNok0mdESuC.jpg

Sinema sezonu Kasım ayınında gelmesi ile tam olarak açılmış oldu. Birbirinden iddialı filmler vizyona girmeye başladı.

Baş rollerinde Beren Saat , Uğur Yücel ve Ayça Bingöl'ün yer aldığı 'Benim Dünyam' filmi 2. haftasını da zirvede tamamlamayı başardı. Film güçlü rakiplerinin gelmesinden etkilenmeyerek neredeyse ilk haftasonunda aldığı oranların neredeyse aynısını almayı başardı. Film beğenilmişe benziyor. Filmin 1 milyon gişenin üstüne çıkamaması süpriz olur. Hatta daha da yüksek gişelere çıkarsa bile şaşırmayalım.
'Thor : Karanlık Dünya' filmi ilk hafatasında 2. sırada yer almayı başardı. Film hem yabancı film olmasına rağmen , hemde güçlü rakiplerine rağmen oldukça başarılı sonuçlar almayı başardı diyebiliriz. Ancak önümüzdeki haftadan itibaren düşüşe geçmeye başlayacaktır.
Baş rollerinde Erdal Beşikçioğlu , Sanem Çelik ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı , serinin 2. filmi olan 'Behzat Ç.; Ankara Yanıyor' filmi ilk haftasında ilk 3 içerisinde yer alarak başarılı denilebilecek sonuçlar aldı. Ancak ilk filmine oranla daha az izlenerek birazda şaşırttı. Film önümüzdeki haftalarda artış gösterebilir.

Hükümet Kadın 2'nin de vizyona girmesi ile vizyondaki yarış iyice karışacak. Bakalım hangi film zirveyi ele geçirecek?

İşte 01 - 03 Kasım 2013 haftasonu gişe sonuçları ;
01 - 03 Kasım 2013

#FilmDağıtımcıSalonHaftaH.Sonu SeyirciToplam Seyirci
1Benim DünyamUIP4002180.887632.287
2Thor: Karanlık DünyaUIP2651155.277155.277
3Behzat Ç. Ankara Ya...Tiglon3171131.741131.741
4Acemi GladyatörUIP158127.57027.570
5Kahraman İkiliPinema90119.98619.986
6Kaptan PhillipsWarner Bros.112219.41686.365
7Çılgın Hırsız 2UIP102517.837641.255
8YerçekimiWarner Bros.71413.812359.345
9Last VegasPinema22111.31711.227
10Şevkat YerimdarPinema114210.39948.209
11Aşk AğlatırİFP7726.86730.902
12Vay Başıma GelenlerWarner Bros.4953.735196.079
13RiddickChantier4953.002322.636
14Katliam GecesiM3 Film3462.22063.851
15Şeytan-ı RacimTiglon3282.058237.777

Benim Dünyam affetmemiş. :) Thor ve Behzat Ç iyi gitmişler.

benim dünyam behzart ç. ve thor a rağmen iyi gtmiş :) zamanla diğer ikisi de yükselecektir

Behzat Ç.'den daha iyi bir sonuç beklerdim, yani geniş bir izleyici kitlesi de var. Bu arada bu filmi sinemalarda izlemeyi düşünüyorum. Fragmanlarda gördüğüm kadarıyla zaten çok iyi. Erdal Beşikçioğlu'nun oyunculuğu için izlenir. :)

Behzat Ç idare eder başlamış ama beklenenden düşük.

Benim Dünyam Showa devam ediyor.Thor zorlu haftada fena sayılmaz.Ama düşük.:(

Thor ve Behzat Ç. kötü başlamışlar. Thor'un pek seveni yok sanırım. :)

Behzat Ç.'den daha iyi bir sonuç beklerdim, yani geniş bir izleyici kitlesi de var. Bu arada bu filmi sinemalarda izlemeyi düşünüyorum. Fragmanlarda gördüğüm kadarıyla zaten çok iyi. Erdal Beşikçioğlu'nun oyunculuğu için izlenir. :)
geniş bir izleyici kitlesi mi var güldürme beni aga ya kitlesi mitlesi yok bu dizinin ne reyting ne gişe hiç bişey bekleme o kadar reklamı yapılıyo ki pohpohlama olmasa kimse gidip izlemez bile bu bile behzat için yüksek :)))

geniş bir izleyici kitlesi mi var güldürme beni aga ya kitlesi mitlesi yok bu dizinin ne reyting ne gişe hiç bişey bekleme o kadar reklamı yapılıyo ki pohpohlama olmasa kimse gidip izlemez bile bu bile behzat için yüksek :)))

Sevmediğin diziler ya da filmler üzerine gitme bence. Her mesaja da yorum yazmasan daha iyi. Pohpohlama dedi resmen. Dizi bitmesin diye sokağa döküldü kitle. Protesto etti. Ankaralılar çok seviyor mesela. Açıklamaya gerek yok yani. Biraz araştırsaydın eğer; İnandığına değil, doğruları görürdün. Biraz insanların kişisel görüşlerini önemse. Kötüleme yani. :)

Sevmediğin diziler ya da filmler üzerine gitme bence. Her mesaja da yorum yazmasan daha iyi. Pohpohlama dedi resmen. Dizi bitmesin diye sokağa döküldü kitle. Protesto etti. Ankaralılar çok seviyor mesela. Açıklamaya gerek yok yani. Biraz araştırsaydın eğer; İnandığına değil, doğruları görürdün. Biraz insanların kişisel görüşlerini önemse. Kötüleme yani. :)
kötüye kötü iyiye iyi derim geniş kitle flan dedin ya güldürme beni behzatın çapı belli reytingi belli izleyeni az olan bi dizi ankaralılar çok seviyo hee bırak Allah ını ya biraz gerçekleri gör aga

kötüye kötü iyiye iyi derim geniş kitle flan dedin ya güldürme beni behzatın çapı belli reytingi belli izleyeni az olan bi dizi ankaralılar çok seviyo hee bırak Allah ını ya biraz gerçekleri gör aga

Asıl sen beni güldürüyorsun. Reytinglere ne bakıyorsun sen? Reytingler, reyting cihazları olanları kapsar. Sosyal medya büyük ilgi gösteriyor. Halk sokağa döküldü diyorum ya, aynen öyle. İzlediğin dizi olsa araştırırsın ama izlemediğin dizi olduğu için araştırma gereği duymuyorsun. İnandığın şeylerle seni başbaşa bırakıyor, daha da devam etmemeni tavsiye ediyorum. Öznellik var; ister kabul et, ister reddet. Kabul etmek zorunda değilsin yani. :)

Benim Dünyam çok başarılı hala gitmeyi bekleyenlerdenim. :) Behzat Ç ilerleyen haftalarda yükselir diye düşünüyorum.

Benim Dünyam'ın performansı biraz düşmüş haftasonu çok izlendiği için normal karşılanabilir.

Thor ve Behzat Ç. iyi başlamış. :)

Yerçekimi ve Kaptan Phillips yurtdışı gişelerinin çok uzağındalar...

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking