Ben de...!Transfer gerçekleşmezse azılı bir Donk + Muslera + Falcao düşmanı olurum. 😡
Ben de...!Transfer gerçekleşmezse azılı bir Donk + Muslera + Falcao düşmanı olurum. 😡
https://twitter.com/x/status/179680852094091264
Bugün ya da yarın 19.05’de kafayı yiyerek tekbir getirmek istiyorum artık...
Sonra da grubundan yanlışlıkla çıkan Real Madrid ile eşleşirsek gelsin çeyrek final.Falcao + Ön Libero = ŞL’de -minimum başarı olarak- gruptan çıkmayı garantilemek. Lütfen olsun be, en son Drogba ve Sneijder’in geldiği devre arası transfer sezonunda bu kadar heyecanlanmıştım.
Falcao + Ön Libero = ŞL’de -minimum başarı olarak- gruptan çıkmayı garantilemek. Lütfen olsun be, en son Drogba ve Sneijder’in geldiği devre arası transfer sezonunda bu kadar heyecanlanmıştım.
Sonra da grubundan yanlışlıkla çıkan Real Madrid ile eşleşirsek gelsin çeyrek final.
Sonra da grubundan yanlışlıkla çıkan Real Madrid ile eşleşirsek gelsin çeyrek final.
Hayal gücünüze hayran kaldım2.tur => Leipzig - Leverkusen düzeyinde bir takım
Çeyrek final => Porto or Benfica fakat bu sefer güç dengesi farklı
Yarı final => Atl Madrid
Final => Galatasaray - Barcelona
Dakika 70: Barcelona 3-0 Galatasaray
Dakika 76: Barcelona 3-1 Galatasaray
Dakika 81: Barcelona 3-2 Galatasaray
Dakika 87: Barcelona 3-3 Galatasaray
Dakika 90+4: Korner, Belhanda korneri kullanıyor, Falcao kafayı çakıyor: Gooooool!
O an biz:
Real Madrid ölüm grubuna düşerse pas pasa döner fakat gruptan çıkmayı başarırsa ve Falcao'lu GS ile eşleşirse patates ederiz onları.Hayal gücünüze hayran kaldım
Yarı finale çıkarsak mutlaka bir İngiliz takımıyla eşleşiriz. Adamlar zaten 4 tane takım gönderiyor. Hatta yarı finale çıkarken elediğimiz takım da bir İngiliz olabilir.2.tur => Leipzig - Leverkusen düzeyinde bir takım
Çeyrek final => Porto or Benfica fakat bu sefer güç dengesi farklı
Yarı final => Atl Madrid
Final => Galatasaray - Barcelona
Dakika 70: Barcelona 3-0 Galatasaray
Dakika 76: Barcelona 3-1 Galatasaray
Dakika 81: Barcelona 3-2 Galatasaray
Dakika 87: Barcelona 3-3 Galatasaray
Dakika 90+4: Korner, Belhanda korneri kullanıyor, Falcao kafayı çakıyor: Gooooool!
O an biz:
"Ben Feghouli'ye 9'una kadar izin verdim..." 9 mu? Bütün yollar Falcao'ya çıkıyor, kusura bakma.https://twitter.com/x/status/1159897047132180481
Yeter Falcao'dan bahsettiğimiz biraz kendi oyuncularımızdan bahsedelim
@Sherlock @Tolstoyevski @DarkLegenD @MasacRE @MEnes
Real Madrid'i şu anki haliyle değerlendirme. Elbet toparlanacaklardır. O zaman daReal Madrid ölüm grubuna düşerse pas pasa döner fakat gruptan çıkmayı başarırsa ve Falcao'lu GS ile eşleşirse patates ederiz onları.Benim senaryom gayet olası.
Yarı finale çıkarsak mutlaka bir İngiliz takımıyla eşleşiriz. Adamlar zaten 4 tane takım gönderiyor. Hatta yarı finale çıkarken elediğimiz takım da bir İngiliz olabilir.İngilizler her yerde resmen.
RM maçında yaptığımız gibi dakikalar içerisinde 3 tane gol atmak mı? Bu kadar hayal bize fazla.
Eden Hazard Thor misali göbek yapmış diyorlar.Real Madrid'i şu anki haliyle değerlendirme. Elbet toparlanacaklardır. O zaman da
Tamam işte adam Thor gibi, kilolarını verip Infinity War'daki haline döndümü mahveder biziEden Hazard Thor misali göbek yapmış diyorlar.Vallahi billahi rezil ederiz onları.
Resmen gerçek oluyor, inanılmaz...Anlık:
Anlık:
Falcao'nun Galatasaray'ı tercih ettiği bir süredir ortadaydı zaten de Monaco ne yapacak önemli olan o. Adam istediği kadar gitmek istiyorum desin, bizimkiler takımla anlaşamadıktan sonra yine yatar transfer.Resmen gerçek oluyor, inanılmaz...
Falcao'nun Galatasaray'ı tercih ettiği bir süredir ortadaydı zaten de Monaco ne yapacak önemli olan o. Adam istediği kadar gitmek istiyorum desin, bizimkiler takımla anlaşamadıktan sonra yine yatar transfer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?