🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

Falcao + Ön Libero = ŞL’de -minimum başarı olarak- gruptan çıkmayı garantilemek. Lütfen olsun be, en son Drogba ve Sneijder’in geldiği devre arası transfer sezonunda bu kadar heyecanlanmıştım.
Sonra da grubundan yanlışlıkla çıkan Real Madrid ile eşleşirsek gelsin çeyrek final.

Falcao + Ön Libero = ŞL’de -minimum başarı olarak- gruptan çıkmayı garantilemek. Lütfen olsun be, en son Drogba ve Sneijder’in geldiği devre arası transfer sezonunda bu kadar heyecanlanmıştım.
Sonra da grubundan yanlışlıkla çıkan Real Madrid ile eşleşirsek gelsin çeyrek final.

2.tur => Leipzig - Leverkusen düzeyinde bir takım

Çeyrek final => Porto or Benfica fakat bu sefer güç dengesi farklı

Yarı final => Atl Madrid

Final => Galatasaray - Barcelona

Dakika 70: Barcelona 3-0 Galatasaray
Dakika 76: Barcelona 3-1 Galatasaray
Dakika 81: Barcelona 3-2 Galatasaray
Dakika 87: Barcelona 3-3 Galatasaray
Dakika 90+4: Korner, Belhanda korneri kullanıyor, Falcao kafayı çakıyor: Gooooool!

O an biz:

Hayal gücünüze hayran kaldım

Hayal gücünüze hayran kaldım
Real Madrid ölüm grubuna düşerse pas pasa döner fakat gruptan çıkmayı başarırsa ve Falcao'lu GS ile eşleşirse patates ederiz onları.
Benim senaryom gayet olası.

Yarı finale çıkarsak mutlaka bir İngiliz takımıyla eşleşiriz. Adamlar zaten 4 tane takım gönderiyor. Hatta yarı finale çıkarken elediğimiz takım da bir İngiliz olabilir.
İngilizler her yerde resmen.

RM maçında yaptığımız gibi dakikalar içerisinde 3 tane gol atmak mı? Bu kadar hayal bize fazla.

Real Madrid'i şu anki haliyle değerlendirme. Elbet toparlanacaklardır. O zaman da

Reactions: DarkLegenD
Reactions: Tolstoyevski
Falcao'nun Galatasaray'ı tercih ettiği bir süredir ortadaydı zaten de Monaco ne yapacak önemli olan o. Adam istediği kadar gitmek istiyorum desin, bizimkiler takımla anlaşamadıktan sonra yine yatar transfer.

Son düzenleme:
Reactions: MasacRE
Hepimiz birden geldi geldi demeyelim, araya olumsuz yorumlar da lazım. O görevi de ben üstleniyorum işte

Moderatörün son düzenlenenleri: