Avatarındaki adamla birlikte gidersek açık ara birinci oluruz sayın Gs'li dostum...Bizi Avrupa Süper Ligi'nden çağırıyorlarmış@Sherlock @MEnes @Tolstoyevski @DarkLegenD @MasacRE @xdragxx @HeisenBerg
Avatarındaki adamla birlikte gidersek açık ara birinci oluruz sayın Gs'li dostum...Bizi Avrupa Süper Ligi'nden çağırıyorlarmış@Sherlock @MEnes @Tolstoyevski @DarkLegenD @MasacRE @xdragxx @HeisenBerg
Ligin dibine eksi 37 averajAvatarındaki adamla birlikte gidersek açık ara birinci oluruz sayın Gs'li dostum...#ÇareBelhanda
O kulüplerle GS'nin adının anılması bayağı iyi bir şey ama sanırım bizim ligi pek takip etmiyorlar zira fazlasıyla komik bir demeç. Belki de açıklama sonrası kahkahayı patlatmıştır. 🤭Övgü mü sövgü mü tam anlamadım ama ismimizin geçmesi her zaman için iyidir
https://twitter.com/x/status/1384526559961309185
Allah'ın belası Covid olmasa bu sene iç sahada taraftarla bu kadar puan kaybetme mümkünatımız yoktu ve şimdiye çoktan şampiyonluğu ilan etmiştik...Şu atmosferi şu taraftar gücünü köpek gibi özlüyorum...
https://twitter.com/x/status/1389310091514376192
Her maç 3 atar 5 yerEkli dosyayı görüntüle 102117
Kadroyu bir arkadaş kurdu.Düşünceleriniz neler ? @Sherlock @MEnes @Tolstoyevski
Bu kadro inanılmaz riskli ve anlamsız bir kadro...Ekli dosyayı görüntüle 102117
Her maç 3 atar 5 yer
Nasıl bir düzenleme yapılmalı?Bu kadro inanılmaz riskli ve anlamsız bir kadro...Her maç minimum 3 4 gol yer...
Öncelikle tekli forvet olmalı ve sağ bek ile sol bek yer değiştirmeli mevkileri tam tersi çünkü ve zaten Omar bu sezon yokNasıl bir düzenleme yapılmalı?
Orta saha yol geçen hanına döner. ✍️Ekli dosyayı görüntüle 102117
Görüşün için teşekkürler 😊Orta saha yol geçen hanına döner. ✍️
Bu kadroda orta saha namına hiçbir şey yokEkli dosyayı görüntüle 102117
Görüşün benim için önemliydi.TeşekkürlerBu kadroda orta saha namına hiçbir şey yokİleri ikili de geri dönmez bol bol gol yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?