🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

Totem falan hep bahane...

Tamam kötü oynuyoruz şu bu da hakem de bizi açık açık doğramış be arkadaş.. Bu hatalar lehimize olsa ülke ayağa kalkmıştı, aleyhimize olunca kimseden ses seda yok.

Mustafa Cengiz bizim futbolculara saydırmış baya... Zaten yokuş aşağı gidiyordu takım, artık iyice iflah olmayız. Çok ciddiyim son kalan 8 maçın hiçbirinden galibiyet çıkarabileceğimize inanmıyorum artık. Leş futbolun üstüne bu açıklamalar işin tuzu biberi oldu. Futbolcuların şeref, haysiyetlerine bir başkan olarak laf söylemek nedir? Resmen adam içimizdeki İrlandalı çıktı... Kötü futbolu eleştirirsin ama bu eleştiri değil, bambaşka bir saçmalık ve skandal...

Mouse ile mağlubiyetlerin M'si martı gibi olsa da ancak böyle oldu. Geri kalan maçlarda EN İYİ İHTİMALLE bu sonuçların çıkacağını düşünüyorum

Sivas şöyle çelme takarsa... Trabzon'u şöyle yenersek... Beşiktaş'a 3 fark atarsak... Hoca sözlüye 100-100 verirse...

Yok yok korktuğum başıma gelmez, bu sene kafamız rahat TS ile 4.lük yarışında...

Reactions: 12.Adam and MEnes
Yok yok 'O KADARI' da olmaz sanmıyorum... Dur bir daha bakayım. Yooook yok mümkün değil...

Yok yok 'O KADARI' da olmaz sanmıyorum... Dur bir daha bakayım. Yooook yok mümkün değil...
Düşünsene foruma giriyorsun, bildirimler gelmiş. Bir bakıyorsun "Ajdar, filanca mesajınızı alıntladı, filanca mesajınıza tepki bıraktı"... Nasip olur mu be...

Reactions: MEnes and 12.Adam
Düşünsene foruma giriyorsun, bildirimler gelmiş. Bir bakıyorsun "Ajdar, filanca mesajınızı alıntladı, filanca mesajınıza tepki bıraktı"... Nasip olur mu be...
Yani ne bileyim... İnanılmaz bir şey olur gibi sanki ama olmaz da diyemiyorsun... Ama yoook yok olmaz ya...

Gidelim de her maçta 5 yiyelim...
Bir sezonda o sayıda büyük kulüple oynamaya hayır demem tabiii...

Bizim ligden takımı averaj takımı olsun diye çağırırlar anca.
Mecnun, yoldaşımızın gece uyurken totosu açıkta kalmış.

Gidelim de her maçta 5 yiyelim...
Bir sezonda o sayıda büyük kulüple oynamaya hayır demem tabiii...
Bizim ligden takımı averaj takımı olsun diye çağırırlar anca.
İstanbul karmasını kurmanın zamanı geldi... Hiçbir takım Josef-Pelkas-Ljajic orta sahasına direnç gösteremez... (5. dakikada golü yediler)

Reactions: Maskeli Fedai