🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

Tudor kalsa ne 2017-2018'de ne de sonraki sezonda şampiyon olamazdınız

Tudor harika başladı ama sonrasında rezil bir periyoda girdi. Başaktan 5 yedi Beşiktaş'tan 3 yedi o gün Beşiktaş şanslı olsa 6 bile yerdi.
Ligin ikinci yarısında Tudor'la devam etseydiniz büyük ihtimalle o 4 takımın mayıs ayına kadar iddialı olduğu sezonda en iyi 3.bitirirdiniz

Katılmamak elde değil sayın Gs’li dostum... Şampiyon olduğumuz senelerde bile göze hoş gelen bir futbol izleyemedik. Fatih Terim futbolu bırakmadı ancak futbol, Fatih Terim’i bırakmış gibi...
Her şeye rağmen sayın Gs'li dostum solbeke Asamoah gelseydi 17-18 sezonunda ne olurdu acaba.. Şiir gibi top oynuyorduk..

Reactions: Sherlock
Zaten drag hocam o konuda hemfikirim. Tudor kötü hocaydı belki şampiyon olmazdık ama şu bir gerçek ki 8 haftadaki oyunu en son 11/12 sezonunda görmüştük.. Bu da bir gerçek ne yazık ki..

Reactions: xdragxx
Zaten drag hocam o konuda hemfikirim. Tudor kötü hocaydı belki şampiyon olmazdık ama şu bir gerçek ki 8 haftadaki oyunu en son 11/12 sezonunda görmüştük.. Bu da bir gerçek ne yazık ki..
Zaten o 8 haftalık futbolu tüm sezona yayabilse elit liglerin elit hocası olurdu
Ben o şekilde sezona başlayan çok az takım görmüştüm ama işte sonrası faciaydı

Reactions: Maskeli Fedai
Her şeye rağmen sayın Gs'li dostum solbeke Asamoah gelseydi 17-18 sezonunda ne olurdu acaba.. Şiir gibi top oynuyorduk..
Çok başka şeyler izliyor olurduk sayın Gs’li dostum, Tudor’un en büyük sorunu büyük maç kazanamıyordu ama o sezon onun hazırladığı ve oluşturduğu takımla şampiyon olduk. Terim’in en büyük katkısı winnerlık getirmek oldu... Sonraki sezon futbol oynamadık zaten, Başakşehir’in de saçmalamasıyla şampiyonluğu aldık.

Reactions: Maskeli Fedai
sabrettim sabrettim yeter artık burama kadar geldi çok istedik ama çok büyük hayal kırıklığı çıktı yollar ayrılmalı ocak'ta falcao ile artık genç scout transferi olmalı ocak'ta forvet ve kanat'a kanat'a onyekuru gelir gerçi

Mustafa Cengiz Aday olmazsa transferi yapamıyor

İlk 10 hafta itibariyle bu sezonki yaşlı, ölü, “sistemsiz”, eksik dolu ve Muslera’sız halimizle uçan kaçan uzay futbolu olan takımların önünde bitirdik haftayı, işte Fatih Terim faktörü böyle anlarda hissediliyor en çok da...

https://twitter.com/x/status/1332786724490063872

Ne Fatih Terim, ne Muslera, ne de bir başkası... En büyük pay sahibi belli... @DarkLegenD @MEnes @Maskeli Fedai @MasacRE

Kötü başladığımız sezona son düzlükte iyi toparladık. Son 6 maçta 5 galibiyet ve 1 Kayseri kazası beraberliği. Oldukça iyi. Daha da iyisi, Erzurum, Sivas, Rize gibi her sene takıldığımız deplasmanlardan 9 puan çıkarmış olmamız. Rakip FB'nin Ocak ayında Erzurum ve Sivas deplasmanları duruyor daha, ancak onlar derbilerini bitirmişken bizim BJK ve TS maçları da duruyor.

Tabi ki beklenmedik puan kayıpları da oluyor ve olacaktır. Bizim Kayseri puan kaybı, onların kendi evinde Hatayspor ile 0-0 berabere kalması, Konya'ya yenilmesi gibi. Yine de şu düzlükte hocalarının takımın başında kalması bizim adımıza olumlu. İlk yarı bitene kadar zaten liderin 3-5 puan gerisinde olsak bile sorun olmaz, Ocak takviyeleriyle birlikte.

Bugünün sürpriz ismi Kerem Aktürkoğlu oldu. Girdikten sonraki o enerjisi ve attığı gol, her ne kadar 22 yaş aslında çok genç sayılmasa da artık yine de lig adına olumlu bir kazanım olur Galatasaray için, hele ki böyle bir fikstürde.

Önümüzdeki haftaya pas geçeceğiz, ondan sonra Karagümrük deplasmanı, ondan sonra Göztepe. Bu iki maçtan 6 puan çıkarırsak TS deplasmanına kafa rahat gideriz en azından ve kafa rahat gitmek sahaya da yansıyacağı için seneler sonra oradan da bir umut diyebiliriz... Ama henüz çok erken ve daha lig yeni başlıyor.

Forumun deneyimli spor yazarı @Tolstoyevski (Neşet) ten maç kritiği yazısı.

Reactions: Tolstoyevski