🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

ŞL'de ilerleyebilmek için 3x Lemina gücünde 10 tane Lemina'ya ihtiyacın var ama sen bilirsin yine de.

Reactions: MasacRE

Onyekuru'nun gelişi takımı inanılmaz olumlu etkiledi zaten. Çok hızlı bir kanat oyuncusu olduğu için yaptığı skor katkısını geçtim; sağında, solunda, arkasında oynayan oyunculara da alan açıyor. Seri’nin en iyi maçını oynamasında dahi etkisi çok büyük. Babel varken ne alan açardı, ne hızlıydı, topu ona atardık sonra oyun dururdu resmen. Oradan bile anlaşılıyor fark. O ve Saracchi’nin gelişi müthiş oldu.

Öncelik sıralaması olarak bence en başta Onyekuru alınmaya çalışılmalı, sonra Lemina. Seri’yi zaten alamayız, ekonomik olarak gücümüzün yeteceğini sanmıyorum. O yüzden onu hiç saymıyorum ama tabii keşke hepsini alabilsek.

Reactions: Tolstoyevski
15 puan vs 2 puan.
Dehşet bir şey.

İşte literatürde buna “Fatih Terim effect” deniyor, Bugün kazasız belasız galip gelirsek 4-5 haftada 4 puan eksiden 9 puan artıya geçmiş oluyoruz rekabet rekabet olalı böyle zulüm görmedi

Bu duruma aslında bir dönem çok meşhur olmuş dans türüyle örnek verecektim tam uygun olduğu için ama bir türlü bulamadım ismini, aklıma gelmedi. Hani ilk başta böyle yavaştan bir müzik çıkıyor ve insanlar yavaş yavaş hareket ederken müzik birden kopuyor ve aniden insanların etrafa saçılıp saçma sapan hareketler yaptığını görüyorduk Ya işte 19 ve 24.haftalarda GS

Sizin oynadığınız dört takım ligin en formsuz dört takımı. Bizim oynadığımız 5 takım ligin en formda 5 takımı
Onlar hakem hatası değil kural hatasıymış
104 maçta kural hatası yapılan bir Ligte böyle sonuç çıkardı
Kupa sahadamı masadamı
Oynayacak
Masada kaybettik @bazinga

Fikstürle alakası yok maalesef. Ali Koç cidden insan psikolojisinden anlamıyor. Tamam konuş fakat çok yanlış konuşuyor bazı konularda. Başkanın konuşmasını dinleyen bir futbolcu ne yaparsak yapalım bizi şampiyon yapmayacaklar havasına giriyor. Alanya maçı da bunun üstüne ilaç oldu hakem o gün doğradı takım tamamen gardını indirdi.

Yaşam koçu lazım @xdragxx

Bahsettiğin şey Harlem Shake olsa gerek

Aha bu da bizim versiyon
@Sherlock @DarkLegenD @Bully @Maskeli Fedai @MEnes @S.G.A.T.

Yalnız o değil de şimdi etiket sayesinde gördüm, zamanında 5 sene önce ne epik konu açmışım öyle https://fav10.net/forum/threads/galatasarayda-ersun-yanal-sesleri.249906/

Ersun’u Galatasaray’da isteme kafası bir yana, son sezonu 3 kupayla kapatan Hamza’ya ligin 2.haftasında ateş püskürmüşüm. Gerçi Hamza’lı dönem zihnimde halen karanlık ve puslu bir dönem ama ondan sonraki Denizli, Rikerink ve Tudor dönemlerinde allah belamızı iyice vermişti. Yokluk işte nelere kâdirmiş. Allah başımızdan Fatih hocayı eksik etmesin, evet yeri gelir o da eleştirilmeyi hak eder ancak küme düşsek bile onunla düşerim gam yemem.

Bu da 3 kupalı sezonun ardından Hamza Hamzaoğlu’nun kovulmasına neden olan performansı.

Adam deplasmanda TS’yi, Başakşehir’i yenip Fener’den puan almış ama Rize mağlubiyeti sonu olmuş. İşte biz böyle böyle bugünlere geldik, en ufak başarısızlıkta hiç uzatmadan anında kelle alarak. Zira büyük Takım olmak budur. Fatih Terim ise kulübün yaşayan en büyük efsanesi olarak her daim kredisi sonsuza yakındır, ancak onun bile sonsuz değildir. Zira onun da dediği gibi aslolan Galatasaray’dır.

Haftaya Sivas'a gidiyoruz..
Sivastan 3 puanla dönersek şayet şampi diyebiliriz kendimize