Ben bile Fatih Terim'e böyle hakaret etmedim.İsterdim ki Lemina haberlerinin tümü feneri taktik olarak aldatmaya yönelik olsun, maç saati Lemina sürpriz bir şekilde 11’de yer alsın. Bunu çok isterdim ama malesef ne Lemina sağlam gözüküyor ne de Terim bu kadar ince şeyleri düşünmez gibi geliyor...
Ben bile Fatih Terim'e böyle hakaret etmedim.
Yine hakaret olur.Düşünemez deseydim hakaret olurdu ancak düşünmez dedim, yani uğraşmaz anlamında. Bir harflik ince detaylar hiç olmadığı kadar önemli olabiliyor
AminRüyamda son dakikalara mutlak bir galibiyetle giriyorduk ve stadyum “Ersun Yanal istifa” sesleriyle yankılanırken keyif kahvemi yudumluyordum. Umarım bir kez olsun rüyalar gerçek olur
U'lan ben böyle işin kaldık M*lhandaya
%50 oynama ihtimali var. Kadıköy'de isimlerin önemi yok zaten. Kim çıkarsa çıksın ruhunu koyacak, mücadelesini verecek, sonuna kadar savaşacak.
Dakikalar 90 top Younes Belhanda'ya geliyor, klasik kendine has calimindan sonra şut ve gooolll.. Fener şokta yedek kulübemiz kendinden geçmiş bir şekilde%50 oynama ihtimali var. Kadıköy'de isimlerin önemi yok zaten. Kim çıkarsa çıksın ruhunu koyacak, mücadelesini verecek, sonuna kadar savaşacak.
Mesele teknik-taktik veya kim oynayacak oynayamayacak değil, bunları konuşmanın Kadıköy deplasmanı için bir anlamı yokUmarım büyüyü bozup galip gelmeyi başarırız bu sefer..
İşimiz buna kaldıysa geçmiş olsun. Hiç maça çıkmayalım daha iyi
Yapacağım Ömer'im.. Taraftarıma ödemem gereken bir borcum varArabım... yapacak mısın şovunu... inanayım mı...
Dakikalar 90 top Younes Belhanda'ya geliyor, klasik kendine has calimindan sonra şut ve gooolll.. Fener şokta yedek kulübemiz kendinden geçmiş bir şekildeBelhanda taklasini atarak deplasman tribününe koşuyor
Yapacağım Ömer'im.. Taraftarıma ödemem gereken bir borcum var
Beyaz TV'den Ertan Süzgün, Belhanda 11'de Emre Akbaba yedek demiş.Beyler ikiniz birden 11’siniz... @Maskeli Fedai @Bully Adem BIG kardeşime bol bol gol attırıp, en çok asist yapana Leşçuk kaptanımız pasta yedirecek...@MasacRE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?