Samimi söylüyorum, o sene bu sene...
Samimi söylüyorum, o sene bu sene...
Her sene yanıyoruz ama şampiyon oluyoruz... Yanacaksak böyle yanalım.Yapma, yanarız...
Ankaragücü kendi kalesine atıyor ofsayt veriyor @TolstoyevskiGustavo derbide forma giyemeyecek, bu olumlu. Maç böyle biter ve yarın da kazanırsak 4 puan fark oldukça rahatlatacak.
Her sene yanıyoruz ama şampiyon oluyoruz... Yanacaksak böyle yanalım.
Ankaragücü kendi kalesine atıyor ofsayt veriyor @Tolstoyevski
Daha bitmedi Beşiktaş’ta yaşadıReis gel Gs’mizi destekle, kuru pilav yeriz hem...
Daha bitmedi Beşiktaş’ta yaşadı
Ve yendiler sizi
Ben bekliyorum adamların morali bozdular
Daha puan kayıpları çok olur
Geçen yıl şampiyon 69 puanla belli oldu
Bu yıl 61 puanla belli olacak @Sherlock
Daha belirsizTrabzon mu şampiyon olacak reis...
Ömer Bayram mı?Bu mesaja aşırı yükseldim şu an...Ömer Bayram formamı giydim şampiyonluk turu atmaya gidiyorum...
Ömer Bayram mı?Bu adam ve Kel niye hâlâ forma şansı bulabiliyor anlamıyorum.
Onyekuru kendinde değil henüz
Olabildiğince sakin kaldılar ama Gustavo 84'te bombayı patlattı.Haydi, çok organize bir şekilde totem yapalım ki Ankaragücü maçında Muriki ile Gustavo kart görsün ve derbide oynayamasınlar.Hatta 2-3 tane de zehirli ok fırlatalım.@MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Sherlock
Bu Ömer’in oynamama sebebiydi...
Şerlok beyciğim Ceren reisten sonra avatarımıza Adem Büyük ile Ömer Bayram'ı koyalım diyorum, ne dersinizBunu da yanlış yazmışım.
Şerlok beyciğim Ceren reisten sonra avatarımıza Adem Büyük ile Ömer Bayram'ı koyalım diyorum, ne dersiniz
Size Ömer yakışır Şerlok beyciğim. Az savunmadın kendisini @MEnes yoldaşımıza karşıHangisini siz alırsınız Utku beyciğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?