🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

Reactions: DarkLegenD
Ben seçersem forum kariyerin biter.

Reactions: Sherlock
Nzonzi'yi izlemeyen cahiller konuşur olmuş.
Sevilla'da bir çok maçını canlı izledim. Barca'ya karşı oynadığı maçları da izledim. Bu adam seviye olarak oldukça yüksek bir seviye. Çok çok iyi transfer. Seri ile ikili uyumları iyi olursa orta sahada problem kalmamış demektir. Şuan tek mesele FALCAO...

Falcao’yu köyde rehin tutuyorsun sanırım, sal adamı da imza atsın sözleşmeye be adam...

Reactions: MEnes

Katılıyorum, Galatasaray’ı çok seviyor ve aynı zamanda aşırı derecede hırslı bir karakter Hasan Şaş. Bu yüzden kenarda otururken kulübe genellikle zararı dokundu aldığı ve aldırdığı cezalarla. Kendi isteği ile, bunu görüp ayrılmış olması güzel hareket.

Reactions: Tolstoyevski
Yeter artık yeter! Yapacağız işe lanet olsun beceriksiz herifler kafa mı buluyorsunuz taraftarlarla? Hem fotoğraf çekilecek hem bu iş %99 bitmiştir denilecek kameralar önünde hem de her gün 19.05’de kafayı yedirmeye devam edip eli boş göndereceksiniz insanları. Konunun olmazsa olmazlığında değil hiç kimse, umutlandırıp da sürekli utandırmanızı, süreci bu kadar anlamsız bir şekilde uzatabilme beceriksizliğinizi kabullenemiyor insanlar.

Falcao gelmezse aynı gün aynı saat Abdurrahim Albayrak istifasını vermek zorunda. Hem fotoğraf çektireceksin hem %99 diyeceksin hem de olmayacak, yedirmezler adama.

Reactions: MEnes
Sinir harbi yaşıyoruz haftalardır. Yine transfer döneminin sonuna geldik ve hala 2 3 yerde eksik var. Takıldık bir sevdaya diğer eksikler göz ardı ediliyor. Kaldı ki sadece Falcao ile bizim eksikler bitmiyor da. Forvet yedeği, tecrübeli bir stoper, ve belki bir sağ bek transferi olması gerekiyordu. Ama 1.5 aylık zaman Falcao ile bitti ve yine eksiklerle şampiyonlar ligi sezonuna giriyoruz. Olası sakatlıklarda hadi ligde neyse de Şl'de yine Terim sihrine kalacağız ve geçen yılki durum ortada. Sonumuz hayrola...

Reactions: Tolstoyevski
Miroğlu hoş bir etki bırakıp gitmesi gereken anda adam gibi gitti, belki kendisi Galatasaray’ın efsaneleri arasına giremedi ancak attığı bu golü değil yarın öbür gün, eğer vademiz dolmazsa 40 sene sonra da hatırlayacağım. Tam umutsuzluk anında, son saniyede gelen o muhteşem golle kafayı yercesine sevinçten kendimizden geçtiğimizi... 22.Şampiyonluğu tek golle özetlemek gerekseydi o gol bu gol olurdu. Bu gol olmasaydı belki de tamamen kopmuştuk yarıştan. Meşaleyi alevleyen ve gürleyen efsanevi unutulmaz bir gol olarak Galatasaray tarihine geçti. Popescu’nun attığı golü kulüp tarihinin en efsanevi önemli 1.golü olarak sayacak olursak bu gol da en azından ilk 10’a girer gözümde...

Reactions: ömer karataş