🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Çok iyi tanıyorsun beni bakıyorum
@Dosi @Bully
isminden herşey belli oluyor sanki her an sıvayıp duracakmışsın gibi bir halin var

benimkisi temel içgüdü, pardon altıncı his gibi , yani tahmin neyse burda durayım artık

------

@tekin bu ara çok fazla açık vermeye başladı. Dikkat etsin
tahminlerimi söylüyorum millettte sanki onları tanıyormuşum hissine kapılıyor ! milletin içi fesat ben napiyim

Reactions: MasacRE and Dosi
Sıvacılığımızı bile yazıyor artık az kaldı ötecek
@Bully @Dosi hadi itiraf et artık da sen de kurtul biz de uğraşmayalım daha fazla

@Bully @Dosi hadi itiraf et artık da sen de kurtul biz de uğraşmayalım daha fazla
Ben her şeyin farkındayım, @tekin ’de farkında olduğumun farkında.(farkında kelimesi biraz az olmuş hatta)
Ve ayrıca @Bully bile farkında
az antenleri açarsan sende anlarsın

Bazen sadece bazı şeyleri bilmekle yetinirsin. Kendisi hamlesini yapsın onu bekliyorum

Zaten @tekin her şeyi açık açık söylüyor, tek eksik itiraf

Farkındayım-Farkındasın-Farkında - Farkındalar-Farkındayız-
yeter be kardeşim kelimeden soğudum.

Reactions: Dosi

Ben sizin kadar hakim değilim foruma ama kim olduğunu ima ettiğiniz mesajlarınızı görmüştüm. Yazı tarzıyla kendini belli ettiği için Dosi hanımdan kaçması mümkün değildi zaten. Artık sadece itiraf etmesini bekliyoruz @tekin efendiden

ne itirafı ? işte tek itirafım var o da sezgileri kuvvetli birisi olmam, onun haricinde ben benim yani tekinsiz tekin

------

@Bully ile @Dosi ben çaylak üyeyim diye benimle alay ediyorla,r yoksa kimseye benzettikleri yok.. bu arada sende her lafa inanma nasıl sıvacısın anlamadım
sıvacı dediğin kendi sıvadıklarını parlatıp millete kakalamaya bakar başkalarının tuzağına düşmez

Ben daha çok size itiraf etmesini bekliyorum

Zaman geçtikçe öğrenenler oluyor.
Bence yakında bir şeyler gün yüzüne çıkar

Bu forumda @Dosi den daha kuvvetli sezgileri olan kimse yoktur. Çırpınma o yüzden boşuna. Ben o ne diyorsa güvenirim, sana değil tekinsiz tekin

------

Ben daha çok size itiraf etmesini bekliyorum

Zaman geçtikçe öğrenenler oluyor.
Bence yakında bir şeyler gün yüzüne çıkar
Ondan bir şey geleceği yok, sen ne zaman istersen o zaman gün yüzüne çıkar Dosi hanım

Reactions: tekin and Dosi
Kendisine 31 Aralık tarihine kadar süre verelim. Ondan sonra ben sana çıtlatırım
@tekin
Tabi o zamana kadar istemeden kendini ele verirse gerek kalmaz

"Suan anda baska bir sey düsünmüyorum" cümlesini bana tercüme edin @Bully @MasacRE