Ay senin neyine maske, boşuna çaba.Maske yaptım. Gülmemem lazım. Güldürmeyin beni
Ay sen iyice saçmaladın evlat aşkından.İki aylık doğur
Gülmelerini biriktir sonra gülersin
Ay senin neyine maske, boşuna çaba.Maske yaptım. Gülmemem lazım. Güldürmeyin beni
Ay sen iyice saçmaladın evlat aşkından.İki aylık doğur
Gülmelerini biriktir sonra gülersin
Aşkla işim olmazAy senin neyine maske, boşuna çaba.
Ay sen iyice saçmaladın evlat aşkından.
Ay senin neyine maske, boşuna çaba.
Ay sen iyice saçmaladın evlat aşkından.
Sıkar o biraz. .ssAğzını büzdürme şimdi bana.
Heee belli oluyor.Aşkla işim olmaz
Sıkar o biraz. .ss
------
Heee belli oluyor.
Teşekkür ederim hediye de on numara
Teşekkür ederim hediyeler muhteşemTebrik ederim @eskici mesaj konusunda sende fena değilsinseveceğini düşündüğüm iki güzel hediyeyle birlikte geldim
İşte hediyelerin
Ufak ekleme yaptım amaTeşekkür ederim hediyeler muhteşembenim sana yazdığım mesajın aynısını yazman da güzel olmuş
Gülşen’in bütün şarkıları güzelUfak ekleme yaptım amakonuna uygun konseptbende seviyorum bu şarkıları
Hala hayatta olman şans.
Hala hayatta olman şans.Bu arada tanımlaman harika.
Aman o Hazal fotoğrafını da en favori güzel için koydum ama işe yaramadı, ondan burada biraz sallıyorum.Sana özel tanım yaptım. Her yerde reklamını yapıyorum ama hiç getirisi yok
Aman o Hazal fotoğrafını da en favori güzel için koydum ama işe yaramadı, ondan burada biraz sallıyorum.Yine de çok teşekkürler.
Al işte zevksizin biri daha. Hazal'ın 2021 versiyonu çok daha muhteşem.Boşa uğraşmışsın. Aşkı memnu izliyorum şuan. En güzel olabilecek biri değil.
Al işte zevksizin biri daha. Hazal'ın 2021 versiyonu çok daha muhteşem.
Beren'i sollayalı çok oldu da Pınar Deniz, Alina Boz gibileri yüz yıl önce solladı.Haklı olabilirsin. Şuan Beren'den güzeldir. Ama en güzel falan değil. Pınar Deniz kazanmalıydı
Beren'i sollayalı çok oldu da Pınar Deniz, Alina Boz gibileri yüz yıl önce solladı.
Ön dişlerinde herkeste olması gereken hafif bir boşluk var.Kabartma tozu ile abartma yaptın yine.Ön dişleri ayrık bir kere. Orantısız ve cüce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?