Hamile kalmış ya daha ne icraatı 😂😂 ay neyse @serhatt ı kullan at diye bunu hediye ediyorum iyi oku 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 105671
Teşekkür ederim tekrardan
Girme yine şu konulara
Herkes eskicinin arkadaşı ama serhat mevzusu goygoy tabiki yada bilemedimBen arkadaş sanıyordum. Ama siz daha iyi tespitler yapıyorsunuz. Arkadaştan ötelerse öyledirler
Tebrikler @eskici
TeşekkürlerTebrikler
Hamile kalmış ya daha ne icraatı 😂😂 ay neyse @serhatt ı kullan at diye bunu hediye ediyorum iyi oku 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 105671
Yok öyle bir şeyBen arkadaş sanıyordum. Ama siz daha iyi tespitler yapıyorsunuz. Arkadaştan ötelerse öyledirler
Neden öyle bir kanıya vardınHerkes eskicinin arkadaşı ama serhat mevzusu goygoy tabiki yada bilemedim@eskici 'de memnun söylemlerden. Artık onu tanımadığım kanısına vardım
Teşekkürler
------
Yok öyle bir şey
------
Neden öyle bir kanıya vardın
Tebrikler eskici yoldaşımın dediği gibi...Tebrik ederim @eskici, nice güzel ve soğuk esprilerinle dolu mesajlara...
Hediyeni kapının önüne bıraktım, umarım beğenirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 105670
Sabaha bakarım çok yorgunum. Yanımda zaten önemli değil, kesildi sayıklaması.
Sen bakma onların dediklerine
Teşekkürler reisTebrikler eskici yoldaşımın dediği gibi...
Teşekkürler canım hediyeler muhteşemTebrikler canım nice güzel mesajlara.Yine forumdan gitmezsen tabii.@eskici
Nick'ini bu karakterden aldığını söylemiştin o yüzden ilk hediyem o.
Ve Gülşen olmazsa olmaz.
Asıl o benim üstüme atlıyor.
İcraatimi başka şekilde gösterdim, böyle basit şeyleri icraattan saymıyorum ben.@serhatt lafa gelince hep konuşur ama icraat sıfır
Daha fazlası tabiki.
Yalnız bu habere göre ben kullanıp atıyorum, yine eline yüzüne bulaştırdın. .ssHamile kalmış ya daha ne icraatı 😂😂 ay neyse @serhatt ı kullan at diye bunu hediye ediyorum iyi oku 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 105671
Ben arkadaş sanıyordum. Ama siz daha iyi tespitler yapıyorsunuz. Arkadaştan ötelerse öyledirler
Teşekkür ederim tekrardan
Girme yine şu konulara
Eskici ile fırtınalı bir aşk yaşıyoruz, gel gitli bir aşk evet açıkladım işte herkes rahat etsin...Herkes eskicinin arkadaşı ama serhat mevzusu goygoy tabiki yada bilemedim@eskici 'de memnun söylemlerden. Artık onu tanımadığım kanısına vardım
Asıl o benim üstüme atlıyor.
İcraatimi başka şekilde gösterdim, böyle basit şeyleri icraattan saymıyorum ben.
------
Daha fazlası tabiki.@cehennet @eskici
------
Yalnız bu habere göre ben kullanıp atıyorum, yine eline yüzüne bulaştırdın. .ss
------
Eskici ile fırtınalı bir aşk yaşıyoruz, gel gitli bir aşk evet açıkladım işte herkes rahat etsin...
Teşekkür ederimTebrik ediyorum😊
Ne bebekmiş arkadaşE herhalde. Bebek doğuracağım @eskici bana hediye ALACAK!!!
Daha iki aylık babası.Teşekkür ederim
Ne bebekmiş arkadaşsen de doğur artık şu bebeği
Teşekkür ederim
Ne bebekmiş arkadaşsen de doğur artık şu bebeği
Daha iki aylık babası.
İki aylık doğurDaha iki aylık babası.
Gülmelerini biriktir sonra gülersinMaske yaptım. Gülmemem lazım. Güldürmeyin beni
Rica ederimSen bakma onların dediklerine
Teşekkürler reis
Teşekkürler canım hediyeler muhteşem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?