🎂 Nice Yaşlara serhatt! 🎁 (3 Kutlama Konusu 1 Arada)

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,311
Puanı
1,060
Forumumuzun sevilen eğlenceli, neşeli ve çenesi durmak bilmeyen moderatörü @serhatt bugün yeni yaşına girdi :Z Serhat ayrıca bugünlerde hem 95.000’ler kulübüne hemde forumdaki 9. yılına girmiş bulunmakta.

Yeni yaşında ailen ve sevdiklerinle birlikte nice nice güzel anıların ve tecrübelerin olur umarım. İyiki foruma yolun düştü ve iyiki seni tanıdık.
Hep birlikte nice yıllara ve nice mesajlara :Z

IMG_8434.jpeg
IMG_8433.png

Sağlıklı mutlu huzurlu bir yaş bir ömür diliyorum iyi ki doğdun Serhat nice yaşlara inşAllah :DForumdaki 9 .yılın ve 95 binler klübüne girmeni kutluyorum :D
410444274_375200904956270_171394523083172856_n.jpg
287745892_1828898233966563_1709313683517276736_n.jpg

• Harika
Reactions: serhatt
Forumumuzun sevilen eğlenceli, neşeli ve çenesi durmak bilmeyen moderatörü @serhatt bugün yeni yaşına girdi :Z Serhat ayrıca bugünlerde hem 95.000’ler kulübüne hemde forumdaki 9. yılına girmiş bulunmakta.

Yeni yaşında ailen ve sevdiklerinle birlikte nice nice güzel anıların ve tecrübelerin olur umarım. İyiki foruma yolun düştü ve iyiki seni tanıdık.
Hep birlikte nice yıllara ve nice mesajlara :Z

Canım öncelikle hafızanda tuttuğun ve yine unutmadığın için çok teşekkür ederim iyi ki sende varsın. :bhr:

Bu hediyeler beni pert eder parlaklar geçidi gibi. :Z Hepsini istiyorum. :A Karadayı sahnesi de pek anlamlı. :bhr:

Emeğine sağlık. :Z

• Harika
Reactions: Dosi
Canım ahiretliğiiimmm nice çıtır yaşların olsuuuunnn :love1: ❤❤❤. Nice nice bizli yıllara tebrik ediyorum. ❤❤

• Harika
Sağlıklı mutlu huzurlu bir yaş bir ömür diliyorum iyi ki doğdun Serhat nice yaşlara inşAllah :DForumdaki 9 .yılın ve 95 binler klübüne girmeni kutluyorum :D
Ekli dosyayı görüntüle 124782Ekli dosyayı görüntüle 124783
Ablam teşekkür ederim eksik olma. :bhr:

Hediyelerimin mükemmellikleri şaka mı... :Z
------

Canım ahiretliğiiimmm nice çıtır yaşların olsuuuunnn :love1: ❤❤❤. Nice nice bizli yıllara tebrik ediyorum. ❤❤
Aaaa teşekkür ederim kuşum, bol çıtırlı yaşlar inş. :Z

Canım öncelikle hafızanda tuttuğun ve yine unutmadığın için çok teşekkür ederim iyi ki sende varsın. :bhr:

Bu hediyeler beni pert eder parlaklar geçidi gibi. :Z Hepsini istiyorum. :A Karadayı sahnesi de pek anlamlı. :bhr:

Emeğine sağlık. :Z
Beğenmene sevindim. Karadayı spontane gelişti, onu da beğenmene ayrıca sevindim :Z

Bugüne misafirler vardı, bizde malum 2 saat geride olduğu için daha geç açmama sebep olabilirdi ama denkleştirdim. Hediyeleri konu açılmadan 6 dakika önce karar verdim :A

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and serhatt
Beğenmene sevindim. Karadayı spontane gelişti, onu da beğenmene ayrıca sevindim :Z

Bugüne misafirler vardı, bizde malum 2 saat geride olduğu için daha geç açmama sebep olabilirdi ama denkleştirdim. Hediyeleri konu açılmadan 6 dakika önce karar verdim :A
Neyse ki açtın ve şaşırtmadın. :Z

Zevkimi bildiğin için karar vermen çok da zor olmamıştır. :A

• Güldürdün
Neyse ki açtın ve şaşırtmadın. :Z

Zevkimi bildiğin için karar vermen çok da zor olmamıştır. :A
Olmadı tabide hangi çeşitten olsun diye düşündüm biraz :A ilk başta Şahika Ender seçtim sonra vazgeçtim o 2 videoyu seçtim :A

• Harika
Eskiden @xemrexxx kutlama konularına hemen damlardı, senin konun ona fazla geldi galiba :A 3 ayrı aksiyonun var, şok oldu galiba :A onu arıyor gözler :A
Benim olduğum yere gelemez öyle kolay. :A 3'ü bir arada combo yaptım forum tarihinde yine bir ilke imza attım çatlıyordur bir köşede. :A

• Güldürdün