Gürcistan ve Azerbaycanda bugün yeni vaka görülmedi.
Ermenistanda ise bugün ortaya çıkan yeni 17 vaka ile toplam vaka sayısı 45-e çıktı.

SON DAKİKA!

ABD Başkanı Donald Trump: "Salgın ne kadar uzun sürecek? Temmuz, Ağustos veya da sonrası..."

İtalya'da sadece market ve eczaneler ile bazı devlet daireleri açık diye biliyorum sadece.

Reactions: Tolstoyevski
Yarından itibaren her yer kazanacakmış, şimdi voleyboldan yeni geri döndüm. Umarım bütün hafta eve tıkanmak zorunda kalmam. Evde kalınca çok düşünüyorum.

SON DAKİKA!

Araştırmacılar, Seattle'da 45 sağlıklı gönüllüye olası koronavirüs aşısı için ilk dozu verdiler... Hadi hayırlısı.

Ben de diyordum aşı bulunsa bile hastalanmış kişilere pek etki yapmayacak, öyleyse nasıl test edecekler diye. O 45 gönüllüye gerçekten bin kez helal olsun. Canlarını riske atıyorlar hem de çok büyük risk. Tüm bu kaos atlatıldığında tüm bu süreci anlatan güzel bir film çekilecektir bu aşının bulunmasını konu alan ve bu gönüllerden birinin de etrafında geçen.

SON DAKİKA!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çarşamba günü ulusa sesleniş konuşması yapacak! @Tolstoyevski @Forumdash @Harunnn60

2 gün önceden duyurulduğuna göre öyle büyük yankı uyandıracak bir kararı açıklamayacaktır sokak yasağı, şehir karantinası gibi. Büyük ihtimalle “müsterih olun, bu zor günleri atlatacağız” gibi doğal şeyler söyleyecektir. OHAL ilanı ise sürpriz olmaz ama sanmıyorum.

Reactions: Yiğitt
Tarihe not düşülsün eğer çarşamba günü ulusa seslenişte RTE halka tavsiye vermek yerine sokağa çıkış yasağını ilan ederse ayakta alkışlarım!

Şu cümleyi değil birkaç sene önce, birkaç ay önce kuracağımı söyleselerdi ne saçmalıyorsunuz derdim. RTE + halka sesleniş + sokağa çıkma yasağı = ayakta alkışlıyor olmam. Hayal bile edemezdim bu ihtimali ama... Hayat işte. Hayat böyle bir şey. Asla asla dememeyi öğretir acı bir şekilde...