ABD'den son dakika corona virüs gelişmesi! İlk kez denenecek
ABD'de yapım aşamasında olan corona virüs aşısı, ilk kez insan üzerinde denenecek.

Haydi bakalım..

Az biraz olumlu düşünsen... sana toz pembe bir kitap öneriyorum;The Secret.

Hollanda Başbakanı Mark Rutte: "Bilim insanlarımız, nüfusun büyük bir kısmının koronavirüse yakalanacağını söylüyor."

İtalya'da ölüm oranı %7.7'ye yükselmiş. Sürekli artıyor.
Hiç dostları da yokmuş herhalde yardım eli uzatacak.

İtalya'da ölüm oranı %7.7'ye yükselmiş. Sürekli artıyor.
Hiç dostları da yokmuş herhalde yardım eli uzatacak.
Yardım edecek tüm Batı'lı kankaları şu an kendi dertlerinde. Bir yardım göndermeye de korkuyorlar, çünkü 10 gün sonra o gönderdiklerine kendilerinin daha çok ihtiyacı olabilir.

Reactions: bazinga
Reactions: Yiğitt
Az biraz olumlu düşünsen... sana toz pembe bir kitap öneriyorum;The Secret.

Yaklaşık 9-10 sene önce okumuştum, o zamanlar daha ergenlik başları anca. Belki de bu kitaptan sonra giderek karamsarlaştım hayatın o kadar toz pembe ve uçuk olmadığını fark ederek, bir şeyi tekrar tekrar isteyip Evreni harekete geçirmek vb...

Koronavirüs salgını: İspanya'da hastaneler, yeni vakalarla baş etmekte zorlanıyor

47 milyon nüfuslu İspanya'da, gerekli ihtiyaçları gidermek ya da ilaç satın almak, işe gidenler dışında halkın sokağa çıkması yasaklandı.

Fransa CumhurbaşkanıMacron: "Önlemleri artırmaya karar verdik. Ülke genelinde dışarıda gezmek yasak, sadece alışverişlere ve işe gitmeye izin var. Tatile çıkmak yok."

Azerbaycan tek açık sınır komşusu Rusya ile de sınırları kapatdı. Tüm uçuşlar da askıya alındı.

Azercell operatör şirketi ise şu an sınırların ve uçuşların kapandığı tüm ülkelerdeki abonelerine 50 manat (190 lira) gönderdi, roamingde iletişim sorunları yaşamasınlar diye. Çok klass bir haraket olmuş.

SON DAKİKA!

Dünya genelinde toplamda vaka sayısı 180.000'i aşarak 181,218 oldu, toplam iyileşme 78 bini geçerken ölü sayısı ise 7,121 olarak belirtildi.

Fransa CumhurbaşkanıMacron: "Önlemleri artırmaya karar verdik. Ülke genelinde dışarıda gezmek yasak, sadece alışverişlere ve işe gitmeye izin var. Tatile çıkmak yok."
Fransa ve İspanya’da bile iş yerleri kapanmadıysa Türkiye’de hiç kapanmaz gibi. Ancak kalabalık iş yerlerine nasıl çözüm bulunuyor anlamış değilim. İtalyada iş yerleri, bankalar vb de kapalı değil mi?

Reactions: Yiğitt