İsviçre'de vaka sayısı bir günde 842 artarak 2217'ye yükselmiş. Onlarda da durum epey tehlikeli hale gelmeye başladı nüfuslarına oranla.

İsviçreli kötü moderatör nerelerdesin?
@Yakamoz-Asi

Reactions: Yakamoz-Asi
SON BİLGİ!

- Hollanda 206 yeni vaka ve 8 yeni ölümü açıkladı. Toplam 20 ölüm, 1153 vakaya rastlandı.

- İspanya 1,362 yeni vaka ve 12 yeni ölüm açıkladı. Toplam 7,753 vaka ve 208 ölümü doğrulandı.

- Japonya'da ölü sayısı 24'e yükseldi.

Azerbaycanda tüm AVM'le, otoparklar ve s. zorunlu termal kamera ile her içeri giren kişinin ateşini ölçecek. Birkaç gün içinde başlanacakmış. Böylelikle olası her vakanın karşısısı alınacak.

Bence metro girişlerinde de olmalı ama şimdilik bir haber yok bu konuda.

Ayrıca dün tüm işletmelerin, restoranların falan 21 öncesi kapanması ile Bakünün merkezi hayalet şehir gibi olmuştu. Sosyal medyada resimler geliyordu bu konuda.

Japonya da aşırı başarılı. Felaket yanı başlarında patlak vermesine karşın vaka sayısında hızla gerilere doğru düşüyorlar...

İspanya, aktif vaka sayısında Güney Kore ve Çin'i geçer yarına.

Reactions: Yiğitt
+
Şimdi restorana geldim her masada özel el dezinfektesi var. Bu neden diye sordum, zorunlu olarak yapmışlar. Güzel bir gelişmeymiş.

SON BİLGİLER!

- Almanya yarından itibaren Fransa, Avusturya ve İsviçre sınırlarını kapatacak.

- Azerbaycan 4 yeni koronavirüs vakası bildirerek toplamda 23 vakaya ulaştı. Genelinde 1 ölüm gerçekleşti.

- Macaristan'a virüse bağlı ilk ölüm gerçekleşti.

- Rusya'da 4 yeni vaka bildirildi, toplam 63 vakaya ulaştı.

- İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu virüs testine girdi, sonucu henüz çıkmadı...

Trump da baktırmıştı sonuç ne oldu

Reactions: Yiğitt
SON DAKİKA!

İspanya'da virüs yaygınlaşıyor... İspanya, 1.407 yeni virüs vakası ve 95 yeni ölüm raporladı! Toplam vaka sayısı 7.798, toplam ölü sayısı 291'e ulaştı.

KYK yurtlarına burası ahır deyip karantinadan kaçmaya çalışan umreciler varmış. Bir de bunlara “lütfen evinizden çıkmayın” dediler değil mi? Bunların hepsi potansiyel katildir benim gözümde. Kendini karantinaya alanlara hiçbir lafım yok onlara helal olsun, ancak Umre’den ya da yurt dışından dönüp sokakta elini kolunu sallaya sallaya yürüyen her kimse hepsi potansiyel katildir ve adam öldürmeye kast suçundan dava açılmalıdır her ne kadar açılmayacak olsa da.

Umre’den geçen hafta dönenler aramızda, kelle koltuktayız diğer bir deyişle.