İspanya da vatandaşlara sadece işe gitmek, market ile eczane alışverişi yapmak ve hastaneye gitmek için evden çıkma izni verilecek
İtalya'da işe gitmek de yasak herhalde?İspanya da vatandaşlara sadece işe gitmek, market ile eczane alışverişi yapmak ve hastaneye gitmek için evden çıkma izni verilecek
Aynen, eczane ve market açık ama onlar için polis izni ve geçerli nedenin olması lazım..İtalya'da işe gitmek de yasak herhalde?
Tipik bir Akdeniz ülkesi rahatlığı gösteriyorlardı.
4-5 gün daha öyle haberler gelir gibi, bir haftaya tamamen kontrol altına alınır diye düşünüyorum İtalya için... Zor günleri aştılar, karantina da başarılı ilerliyor. Hayat durmuş vaziyette, her türlü olumlu sonuç alınacaktır haliyle.Tipik bir Akdeniz ülkesi rahatlığı gösteriyorlardı.Nee olacak yeaaa diyorlardı.Bu İtalya örneği bizim içinde iyi oldu, bu yüzden sert önlemler aldık.
Bugün bir 200-250 ölüm gelir mi acaba. Resmen afet gibi bir durum oldu..
Bir günde 250 ölüm onları şoka uğratabilir, alışkın değiller bu tür şeylere. Medyada şarkı söyleyen insanların videolarını gördüm ama toplumun genelinin hadi balkonlarda şarkı söyleyelim hahahha tarzı modunda olduğunu düşünmüyorum.4-5 gün daha öyle haberler gelir gibi, bir haftaya tamamen kontrol altına alınır diye düşünüyorum İtalya için... Zor günleri aştılar, karantina da başarılı ilerliyor. Hayat durmuş vaziyette, her türlü olumlu sonuç alınacaktır haliyle.
Biraz rahat insanlar galiba, tam anlayamadım... Almanya'ya bak, epey tedbirli kaldılar yine. Fransa yine bence öyle. İspanya ve İtalya'nın insanından dolayı. Bugün Yunanistan Bakanı şey dedi hatta insanlarımız tedbir almıyor dedi. Sanırım İspanya ve İtalya'da da durum böyle, hükümetler elinden geleni yapsa da (bence geç kaldı İtalya & İspanya) yine de insanlar tedbir almayınca fazla bir şey olmuyor.Bir günde 250 ölüm onları şoka uğratabilir, alışkın değiller bu tür şeylere. Medyada şarkı söyleyen insanların videolarını gördüm ama toplumun genelinin hadi balkonlarda şarkı söyleyelim hahahha tarzı modunda olduğunu düşünmüyorum.
Ah askerliğin nasıldır kim bilir bebeğimBen de askerliği Kıbrıs'ta yapmıştım.
Ben de Lefkoşadaydım @Yiğitt ne güzel 3lüymüşüz acilen buluşup evden 3 ay çıkmamalıyız bu 3lü olarakMagosa'da.
Bana Kıbrıs deme.Ben de Lefkoşadaydım @Yiğitt ne güzel 3lüymüşüz acilen buluşup evden 3 ay çıkmamalıyız bu 3lü olarakKutlamalıyız Kıbrıs geçmişimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?