İspanya da vatandaşlara sadece işe gitmek, market ile eczane alışverişi yapmak ve hastaneye gitmek için evden çıkma izni verilecek

Yok artık. 😳 😡

Başbakan Boris Johnson "Bu bir kuşağın karşı karşıya geldiği en büyük sağlık tehdidi" diyerek Koronavirüs salgınının ciddiyetine işaret etti ama İngiltere'de İskoçya dışında okulların kapatılması ve toplu faaliyetlerin askıya alınması söz konusu değil.

Artık nüfusun çok önemli bir bölümünün salgından etkilenmesinin kaçınılmaz olduğunu kabul eden hükümetin bilim danışmanları "Ama bunun bir avantajı var, bu aynı zamanda nüfusun önemli bir bölümünün artık Koronavirüs'e karşı bağışıklık kazanması demek" diyorlar.

Komşu ülke Yunanistan'da #COVID19 nedeniyle 3’üncü ölüm gerçekleşti. 91 ve 67 yaşlarındaki iki kişi bugün hayatını kaybetti

SON DAKİKA!

Hollanda'da 155 yeni koronavirüs vakası tespit edildi, 2 kişi daha hayatını kaybetti!

SON GELİŞME!

Dünya'da koronavirüs vaka sayısı 150.000'i aştı!

Reactions: Yiğitt
4-5 gün daha öyle haberler gelir gibi, bir haftaya tamamen kontrol altına alınır diye düşünüyorum İtalya için... Zor günleri aştılar, karantina da başarılı ilerliyor. Hayat durmuş vaziyette, her türlü olumlu sonuç alınacaktır haliyle.

Reactions: Harunnn60
Bir günde 250 ölüm onları şoka uğratabilir, alışkın değiller bu tür şeylere. Medyada şarkı söyleyen insanların videolarını gördüm ama toplumun genelinin hadi balkonlarda şarkı söyleyelim hahahha tarzı modunda olduğunu düşünmüyorum.

Reactions: cookies and Yiğitt
Biraz rahat insanlar galiba, tam anlayamadım... Almanya'ya bak, epey tedbirli kaldılar yine. Fransa yine bence öyle. İspanya ve İtalya'nın insanından dolayı. Bugün Yunanistan Bakanı şey dedi hatta insanlarımız tedbir almıyor dedi. Sanırım İspanya ve İtalya'da da durum böyle, hükümetler elinden geleni yapsa da (bence geç kaldı İtalya & İspanya) yine de insanlar tedbir almayınca fazla bir şey olmuyor.

Reactions: Harunnn60