Bu modeller rakamsal büyümeye odaklanıyor ama bahar geliyor ve yaz başlıyor. Virüslerin artık öyle rahat bir şekilde bulaşamayacağı bulaşsa bile bağışıklığı güçlü olan insanların pek fazla etkilenmeyecektir. Etkilenen yaşlı veya çoçuk odaklı kişiler olacaktır. Onlar da zaten her hastalıkta riskli bir grup yani ve dediğim gibi bu virüs bu rakamlara asla ulaşamaz biraz mantıklı düşünmek gerekir. Hava koşulları da etkili virüsün şu an yayılmasında, soğukta çünkü bağışıklık düşüyor, hastalığa direnç azalıyor vs. ama havalar düzeldikçe öyle olmaz yani bu durum Domuz gribi de çok korkutucuydu, kaç kişi öldü dünya çapında?
31.01.2020
vaka sayısı: 9925
ölüm sayısı: 222
Aynen butonu da olsa keşke.Artık öyle bir döneme girdik ki kesinlikle bunlar günceli karşılamıyor, en azından “😱” ifadesi “korkunç” olarak bunların arasında yer alsa duyguları daha iyi ifade edebilir bu tür virüs salgını haberlerinde mesela.@bazinga
Ekli dosyayı görüntüle 75039
Aynen butonu da olsa keşke.Sen aynen lafına gıcık kapıyorsun biliyorum.
Okudum butonu çok soğuk ya. Sanki atar yapıyormuş gibi. İyi okuduk sus hadi der gibiOnun ve “okudum” 👓 butonlarının eksikliğini hissediyorum... Keşke bir sabah ansızın çıkıp gelseler “😱” butonu ile birlikte.
Okudum butonu çok soğuk ya. Sanki atar yapıyormuş gibi. İyi okuduk sus hadi der gibi
Hayır, hazır yüzün gülüyor kalsın böyle.Zaten işlevi de “trip” görevi görmeseydiUmarım @bazinga getirir bir gün tekrardan...
Ooo bu ne ki. Polisler milleti evine kilitliyormuş demirler koyarak.Şu haberi görünce kanım dondu. Sokakta sanki aniden ölür gibi ölmüş olmaları... Ne lanet bir virüsmüş bu böyle? Şu görüntüye bakar misiniz resmen salgın temalı filmlerdeki, oyunlardaki gibi sokak ortasında öylece ölüvermişler ve bu Virüsü halen grip gibi görenler var, bu mu grip? Ve en büyük korkum ise birilerinin Türkiye’ye “bilinçli olarak” bu Virüsü yayma ihtimali. Çünkü Çin’de ekonomi büyük ölçüde durdu ve pazar Türkiye’ye çevrildi, Türkiye’nin ihracat oranları hiç olmadığı kadar arttı ve böylece Çin’in elinden pazarı almış olduk bu virüs salgınından sonra. Peki bu biz hariç herkesin hoşuna gidecek midir? Çin’in sırf Türkiye’ye bu pazar alanlarını kaptırmamak için bir şekilde Türkiye’ye bu virüsü yayması imkansız mi peki?
tek temennim bir an önce tedavisinin bulunması...
Çin'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 491’e yükseldi
Salgından dolayı virüs taşıması şüpheli olanların sayısı 23 bin 260'a, müşahede altına alınanların sayısı 185 bin 555'e ulaştı.m.ensonhaber.com
@bazinga @Harunnn60 @DarkLegenD @Forumdash
Korkmuyorum diyordun en son.24 Bin mi ben mi yanlış okudum? 😱
Salgından önce de ihraacat rekoru haberi gelmıyormuyduŞu haberi görünce kanım dondu. Sokakta sanki aniden ölür gibi ölmüş olmaları... Ne lanet bir virüsmüş bu böyle? Şu görüntüye bakar misiniz resmen salgın temalı filmlerdeki, oyunlardaki gibi sokak ortasında öylece ölüvermişler ve bu Virüsü halen grip gibi görenler var, bu mu grip? Ve en büyük korkum ise birilerinin Türkiye’ye “bilinçli olarak” bu Virüsü yayma ihtimali. Çünkü Çin’de ekonomi büyük ölçüde durdu ve pazar Türkiye’ye çevrildi, Türkiye’nin ihracat oranları hiç olmadığı kadar arttı ve böylece Çin’in elinden pazarı almış olduk bu virüs salgınından sonra. Peki bu biz hariç herkesin hoşuna gidecek midir? Çin’in sırf Türkiye’ye bu pazar alanlarını kaptırmamak için bir şekilde Türkiye’ye bu virüsü yayması imkansız mi peki?
tek temennim bir an önce tedavisinin bulunması...
Çin'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 491’e yükseldi
Salgından dolayı virüs taşıması şüpheli olanların sayısı 23 bin 260'a, müşahede altına alınanların sayısı 185 bin 555'e ulaştı.m.ensonhaber.com
@bazinga @Harunnn60 @DarkLegenD @Forumdash
Uzun düşüncelerini yazsana bu virüs hakkındaSalgından önce de ihraacat rekoru haberi gelmıyormuyduDolar yukseldiğinden beridir ihracata yaradı. Doların götürdüğü gibi getirisi de var bu yöndenViruse bağlamaya gerek yok
Forum komploya yada düşüncelere acık değil. Zaman kaybı olurUzun düşüncelerini yazsana bu virüs hakkında@Tolstoyevski artık yazmıyor sen yazda okuyalım bakalım
Bildirim geldi sen yazıncaForum komploya yada düşüncelere acık değil. Zaman kaybı olur
Sen nasıl hemencik damladın konuyaEtiketleyen yok ortalıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?