SON DAKİKA!

Kosova'da ilk koronavirüs vakası tespit edildi

Siz de tedbirleri artırmışsınız bizdeki gibi, şurada 2-3 hafta daha direnirsek sıkıntı olmayacak diye düşünüyorum. Nisan sonu gibi tüm dünyadan silinir, Nisan başı gibi de genel hatlarıyla kaybolur.

Reactions: Ahmed
Özel güvenlik rejimi ne? Yani polisler ve güvenlik görevlileri mi sürekli kontrol edecek.

Bakalım bizde durum ne olacak. Tüm özel kurslar bile ara vermiş çok şaşırdım.
Bence hergün belirli saatlerde dezinfekte edilmesi falan olabilir bilmiyorum.

Bugün sana dediğim gibi benim iş yerim bile kapatıldı. Dün bir plazada hasta birisinin çıkması ile millet daha da korkmaya başladı.

Reactions: Harunnn60
Ben de havaların ısınması ile bunların biteceğini düşünenlerdenim. Hem Çin gibi bir örnek olması bana umut veriyor, resmen zirvede durdurdular ve tüm yeni vakalar neredeyse bitdi.

Reactions: Yiğitt
Ben de havaların ısınması ile bunların biteceğini düşünenlerdenim. Hem Çin gibi bir örnek olması bana umut veriyor, resmen zirvede durdurdular ve tüm yeni vakalar neredeyse bitdi.
Havaların ısınması etki ediyorsa biz yandık 🙄Her sene farklı aylarda hava ısınmaya başlıyor oyüzden sizin gibi net hangi ay olduğunu diyemiyoruz :S

Reactions: Ahmed and Yiğitt

Aslında her biri çok doğru ve bu ölümcül salgın ortamında olması gereken şeyler. Devlet mekanizması sadece böyle durumlarda otoriterliğini kullanmalı.

Eğer yazın da salgın katlanarak devam ederse korkarım ki dünyadaki bütün devletler bu önlemleri alacak ve resmen o kıyamet sonrası filmlerinde anlatılan döneme geçeceğiz.
@bazinga

Havaların ısınması etki ediyorsa biz yandık 🙄Her sene farklı aylarda hava ısınmaya başlıyor oyüzden sizin gibi net hangi ay olduğunu diyemiyoruz :S
Havaların ısınması da etki, devletlerin tedbirleri de etki. Şu an tedbirler alındı, kalabalık ortamlar oluşturulmuyor, temizlik had safada. Haliyle etki edecektir, insanlar da doğal olarak tedbir almaya başladı.

Reactions: Dosi and bazinga
SON DAKİKA!

Dünya Sağlık Örgütü:

- Yeni tip Corona Virüsü’nün, grip gibi yaz aylarında yok olacağı ‘sahte bir umuttur.’

- Bu bazı sağlık yetkililerinin hipotezidir. Kanıt yok.

Reactions: Ahmed and bazinga
Kazakistanda 4 vaka birden çıkmış. Orta Asyada ilk vakalar böylelikle çıktı.
Aslında ABD kaynakları Türkmenistanda ciddi vakalar olduğunu ama gizlediklerini yazmıştı.

SON DAKİKA!

Dünya Sağlık Örgütü:

- Yeni tip Corona Virüsü’nün, grip gibi yaz aylarında yok olacağı ‘sahte bir umuttur.’

- Bu bazı sağlık yetkililerinin hipotezidir. Kanıt yok.
Yok olmaz zaten kaldı ki grip bile yazın yok olmuyor sadece yayılma hızı azalır beklentisine girmek normal.

Reactions: Yiğitt
ABD'DE SON DURUM:

ABD'de koronavirüs vaka sayısı 1678, ölü sayısı 41'e yükseldi!