Virüs kapmış diyolar ama inanmıyorum, dediğin gibi olur sanırım.Olağanüstü hal ilan edecekmiş. Çok sıkı ve sert tedbirler bekliyorum.
Virüs kapmış diyolar ama inanmıyorum, dediğin gibi olur sanırım.Olağanüstü hal ilan edecekmiş. Çok sıkı ve sert tedbirler bekliyorum.
Sanırım Tek Karadağ kaldı.SON DAKİKA!
Kosova'da ilk koronavirüs vakası tespit edildi
Siz de tedbirleri artırmışsınız bizdeki gibi, şurada 2-3 hafta daha direnirsek sıkıntı olmayacak diye düşünüyorum. Nisan sonu gibi tüm dünyadan silinir, Nisan başı gibi de genel hatlarıyla kaybolur.Azerbaycanda salgının daha da kötüyü gitmesinden dolayı. Bu gece 00.00-dan itibaren çok ciddi rejime geçiş yapılıyor.
- 14-15 mart dışında tüm düğünler ve cenaze törenleri yasaklandı. Cenazeler sadece defnetmek ile sınırlandırılacak, başka törenlere izin olmayacak.
- Zaten önceden yasaklanmış olan tüm toplu etkinliklerin süresi daha 1 ay uzatıldı. Tüm spor, eğlence ve s. herşey yasaklandı.
- Tüm eğlence mekanları, sinemalar, muzeler, tiyatrolar ve spor mekanları kapatılıyor.
- Restoran ve cafeler akşam 21.00-de kapatılacak. Bu süre zaafında restoranların yapması gereken şeylerin listesi hepsine verilecek ve devamlı olarak yoklama aparılacak. (Bugün bile tüm mekanlardan insanları 21-de çıkarmışlar)
- 21-den sonra açık olan bar ve s. hepsi kapalı olacak.
- AVM-ler özel güvenlik rejimine geçirilerek işlerine devam edecek yarından itibaren.
- Toplu taşıma için özel güvenlik rejimi bu geceden itibaren getiriliyor ama onunla ilgili detaylar daha belli değil.
- Tüm hasta ziyaretleri yasaklandı.
- Devlet işlerinde çalışan tüm memurlara yurt dışı yasağı getirildi.
- Tüm özel ve devlet hastaneleri en yüksek hazırlık pozisyonua getirilidi.
- Okullar ve universiteler için 29 martda bitecek tatilin bu durumda uzatılması şu an gündemde.
- İran sınırı daha 2 hafta kapalı kalacak.
- Dün itibariyle ise nargileye yasak getirilmişti, yüksek risk taşıdığı için.
@Harunnn60 @Tolstoyevski @bazinga @Dosi @Yiğitt @Forumdash
Bence hergün belirli saatlerde dezinfekte edilmesi falan olabilir bilmiyorum.Özel güvenlik rejimi ne? Yani polisler ve güvenlik görevlileri mi sürekli kontrol edecek.
Bakalım bizde durum ne olacak. Tüm özel kurslar bile ara vermiş çok şaşırdım.
Ben de havaların ısınması ile bunların biteceğini düşünenlerdenim. Hem Çin gibi bir örnek olması bana umut veriyor, resmen zirvede durdurdular ve tüm yeni vakalar neredeyse bitdi.Siz de tedbirleri artırmışsınız bizdeki gibi, şurada 2-3 hafta daha direnirsek sıkıntı olmayacak diye düşünüyorum. Nisan sonu gibi tüm dünyadan silinir, Nisan başı gibi de genel hatlarıyla kaybolur.
Evet tek orası kalmış. Aslında orada olmaması da çok ilginç, ciddi tursit çeken yer aslında.Sanırım Tek Karadağ kaldı.
Siz de tedbirleri artırmışsınız bizdeki gibi, şurada 2-3 hafta daha direnirsek sıkıntı olmayacak diye düşünüyorum. Nisan sonu gibi tüm dünyadan silinir, Nisan başı gibi de genel hatlarıyla kaybolur.
Havaların ısınması etki ediyorsa biz yandık 🙄Her sene farklı aylarda hava ısınmaya başlıyor oyüzden sizin gibi net hangi ay olduğunu diyemiyoruz :SBen de havaların ısınması ile bunların biteceğini düşünenlerdenim. Hem Çin gibi bir örnek olması bana umut veriyor, resmen zirvede durdurdular ve tüm yeni vakalar neredeyse bitdi.
Azerbaycanda salgının daha da kötüyü gitmesinden dolayı. Bu gece 00.00-dan itibaren çok ciddi rejime geçiş yapılıyor.
- 14-15 mart dışında tüm düğünler ve cenaze törenleri yasaklandı. Cenazeler sadece defnetmek ile sınırlandırılacak, başka törenlere izin olmayacak.
- Zaten önceden yasaklanmış olan tüm toplu etkinliklerin süresi daha 1 ay uzatıldı. Tüm spor, eğlence ve s. herşey yasaklandı.
- Tüm eğlence mekanları, sinemalar, muzeler, tiyatrolar ve spor mekanları kapatılıyor.
- Restoran ve cafeler akşam 21.00-de kapatılacak. Bu süre zaafında restoranların yapması gereken şeylerin listesi hepsine verilecek ve devamlı olarak yoklama aparılacak. (Bugün bile tüm mekanlardan insanları 21-de çıkarmışlar)
- 21-den sonra açık olan bar ve s. hepsi kapalı olacak.
- AVM-ler özel güvenlik rejimine geçirilerek işlerine devam edecek yarından itibaren.
- Toplu taşıma için özel güvenlik rejimi bu geceden itibaren getiriliyor ama onunla ilgili detaylar daha belli değil.
- Tüm hasta ziyaretleri yasaklandı.
- Devlet işlerinde çalışan tüm memurlara yurt dışı yasağı getirildi.
- Tüm özel ve devlet hastaneleri en yüksek hazırlık pozisyonua getirilidi.
- Okullar ve universiteler için 29 martda bitecek tatilin bu durumda uzatılması şu an gündemde.
- İran sınırı daha 2 hafta kapalı kalacak.
- Dün itibariyle ise nargileye yasak getirilmişti, yüksek risk taşıdığı için.
@Harunnn60 @Tolstoyevski @bazinga @Dosi @Yiğitt @Forumdash
Havaların ısınması da etki, devletlerin tedbirleri de etki. Şu an tedbirler alındı, kalabalık ortamlar oluşturulmuyor, temizlik had safada. Haliyle etki edecektir, insanlar da doğal olarak tedbir almaya başladı.Havaların ısınması etki ediyorsa biz yandık 🙄Her sene farklı aylarda hava ısınmaya başlıyor oyüzden sizin gibi net hangi ay olduğunu diyemiyoruz :S
Bir umut bekliyoruz...SON DAKİKA!
Dünya Sağlık Örgütü:
- Yeni tip Corona Virüsü’nün, grip gibi yaz aylarında yok olacağı ‘sahte bir umuttur.’
- Bu bazı sağlık yetkililerinin hipotezidir. Kanıt yok.
Yok olmaz zaten kaldı ki grip bile yazın yok olmuyor sadece yayılma hızı azalır beklentisine girmek normal.SON DAKİKA!
Dünya Sağlık Örgütü:
- Yeni tip Corona Virüsü’nün, grip gibi yaz aylarında yok olacağı ‘sahte bir umuttur.’
- Bu bazı sağlık yetkililerinin hipotezidir. Kanıt yok.
Virüsü ciddiye almayan isimlerden biriydi Trump...SON DAKİKA
ABD ulusal acil durum ilan etti!
Nefes almakta zorlanıyor gibiVirüsü ciddiye almayan isimlerden biriydi Trump...
*2045 vakaABD'DE SON DURUM:
ABD'de koronavirüs vaka sayısı 1678, ölü sayısı 41'e yükseldi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?