Forum komplo teorilerini kaldıramıyor
@Tolstoyevski ile bu konunun üzerine çalışıp geliştirmem lazım. Yaşlıları öldürme sebebi kesinlikle üretimde yer edinmemeleri
Forum komplo teorilerini kaldıramıyor
Türkiye ne ara 21 olduDünya geneli, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı paylaşmış. Resmi sonuçlara göz atın.@Forumdash @Tolstoyevski @Harunnn60 @Dosi @Ahmed @sokak sanati
https://twitter.com/x/status/1241490267636555776
Türkiye konusuna girmedin mi bugün hiç, bak bir ara.Türkiye ne ara 21 oldu
Hayır, bugün itirafdaki konular yeterince şok etkisi yarattı bende. Doğru düzgün bildirimlere bile bakamdım. Bi yarım saate bakınırım hepsine.Türkiye konusuna girmedin mi bugün hiç, bak bir ara.
Aman salla, alışmadın mı daha kaç zamandır? Ben geldiğim ilk haftadan beri itiraflardayım, bağışıklık kazandım. Eden ettiğiyle bulsun de geç, ha demesi kolay diyeceksin insan takıyor ister istemez ama ne diyeyim... Gülüp geçeceğimiz, sohbet edeceğimiz şeylere daha fazla zaman harcamalıyız. Eskiden daha kavgacı ruhluydum da yaş ilerliyor daha huzur istiyorum sanırım artık.Hayır, bugün itirafdaki konular yeterince şok etkisi yarattı bende. Doğru düzgün bildirimlere bile bakamdım. Bi yarım saate bakınırım hepsine.
İş küfür boyutuna geçince ve Böyle mübarek bir gecede olunca artı bu virüs ileti yüzünden annem babamı bile göremiyorken, en hassas dönemimde etkiledi beni. Yoksa 3 sene boyunca neler neler denildi, hep boşverdim salladım ama kimse bana küfür etme cesaretinde bulunamaz. Artık sabrım taştı ve hâlâ konuda bile hakarete devam edildi. İşin sonunda banlanacağımı dahi bilsem susmayacağım artık. Son kez tekrar şansımı deneyip diyeceklerimi diyeceğim ondan sonra yine kendi halimde takılırımAman salla, alışmadın mı daha kaç zamandır? Ben geldiğim ilk haftadan beri itiraflardayım, bağışıklık kazandım. Eden ettiğiyle bulsun de geç, ha demesi kolay diyeceksin insan takıyor ister istemez ama ne diyeyim... Gülüp geçeceğimiz, sohbet edeceğimiz şeylere daha fazla zaman harcamalıyız. Eskiden daha kavgacı ruhluydum da yaş ilerliyor daha huzur istiyorum sanırım artık.
Orada da belirttim, her türlü eleştiri kabulümüz ama işin hakarete varması kabul edilebilir değil. Hiç hiç hoş olmamış, zaten zorlu günlerdeyiz dediğin gibi daha fazla etki bırakabiliyor.İş küfür boyutuna geçince ve Böyle mübarek bir gecede olunca artı bu virüs ileti yüzünden annem babamı bile göremiyorken, en hassas dönemimde etkiledi beni. Yoksa 3 sene boyunca neler neler denildi, hep boşverdim salladım ama kimse bana küfür etme cesaretinde bulunamaz. Artık sabrım taştı ve hâlâ konuda bile hakarete devam edildi. İşin sonunda banlanacağımı dahi bilsem susmayacağım artık. Son kez tekrar şansımı deneyip diyeceklerimi diyeceğim onda sonra yine kendo halimde takılırım
Almanya inanılmaz.! Okadar vakaya çok az vefat olayı..Bravo doğrusu.Dünya geneli, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı paylaşmış. Resmi sonuçlara göz atın.@Forumdash @Tolstoyevski @Harunnn60 @Dosi @Ahmed @sokak sanati
https://twitter.com/x/status/1241490267636555776
Niye böyle bir şey yapmışlar ya az önce gördüm şaşırdım ben de 😱Coronavirus Report 🔴 on Twitter
“Çek Cumhuriyeti, İtalya’nın Çin’den sipariş ettiği 680 bin maskeye el koydu. (La Repubblica)”t.co
İtalya'yıl istemiyor BU AB anlaşıldı. Bu haber ne bee@Forumdash @Emre Ozansoy @Harunnn60 @kerem @Yiğitt
Niye böyle bir şey yapmışlar ya az önce gördüm şaşırdım ben de 😱
Çok geç kaldılar ve aslında hala da yavaş hareket ediyorlar. Eğer komplo teorilerindeki gibi hazırda bekleyen aşıları, ilaçları yoksa durumları vahim.24.142-ye yükselmişler bile.
Avrupada patlak verdiği ilk dönemde çok sakindiler. Daha erken Avrupa ile uçuşları durdurmaları lazımdı. Çok geç kaldılar.
Hatırlar mısın bilmiyorum Şubat ayında İtalya'ya gelen çinli turistlerd havalimanı da sarılıyorlardı İtalyanlar. O ara Çinlilere karşı ırkçılık vardı vürüs yüzünden. İtalya biz farklıyız havasındaydı.Çok çok yanlış hareketlerdi. Şimdi acısı çıkıyor.Çok geç kaldılar ve aslında hala da yavaş hareket ediyorlar. Eğer komplo teorilerindeki gibi hazırda bekleyen aşıları, ilaçları yoksa durumları vahim.Varsa da zaten 1-2 hafta içinde çıkması lazım artık yoksa iş işten geçecek.
Açıkçası ben de o zamanlar bu virüsü o kadar ciddiye almıyordum ve fazla takip etmiyordum.Hatırlar mısın bilmiyorum Şubat ayında İtalya'ya gelen çinli turistlerd havalimanı da sarılıyorlardı İtalyanlar. O ara Çinlilere karşı ırkçılık vardı vürüs yüzünden. İtalya biz farklıyız havasındaydı.Çok çok yanlış hareketlerdi. Şimdi acısı çıkıyor.
Havalimanı görüntüsünü bulamadım ama sokak sarılmalarını buldum, Şubat aynıymış.Açıkçası ben de o zamanlar bu virüsü o kadar ciddiye almıyordum ve fazla takip etmiyordum.O nedenle bu haberi kaçırmışım, çok saçmaymış tabii ki.
İtalyanlar gerçekten hayat dolu, sıcakkanlı insanlar. Kimseyle de problemleri yok yıllardır. Herhangi bir toplumun başına da gelse bu olay üzülürdük elbet ama İtalyanlara olmasaydı keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?