🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Hiçbiryerden başvuru yapmadım.
Bugün Sağlık Bakanlığından bir kod içeren SMS aldım; eczaneye gittim; 5 tane maskeyi teslim ettiler.
Bu arada Kod bekleme zorunluluğuda yok; TCK söyle sıran geldiyse gene veriyorlar maskeleri.

Reactions: Emre Ozansoy

Benim yaş tutmadığı için e-devlet ve PTT'den evdekiler için başvuru yapmıştım, onlar gelmedi.

Kodda bu sabah ikinci defa geldi, şaşırdım.

Olumlu gidişat sürüyor, test sayısı düne göre artmasına rağmen vaka sayısında pek bir artış yok. Eğer rehavete kapılmayıp, ikinci dalganın oluşmasına izin vermezsek atlatıyoruz gibi gözüküyor.

Valla ben bugün de işe giderken akın akın insan gördüm malesef...

Dünyada sağlık sistemi en iyi ülke biziz hastaneye yatan hastalara uygulanan tedavide en iyi biziz sağlık sistemini inşa eden tayyip erdoğan dan Allah razı olsun

Reactions: Özgür
SON DAKİKA!

Milli Eğitim Bakanı Selçuk: "Uzaktan eğitimin 31 Mayıs'a kadar devam etmesi kararlaştırılmıştır."

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın önümüzdeki saatlerde açıklama yapması bekleniyor!

'Hayat Eve Sığar' uygulaması güncellendi!

Artık bulunduğunuz konumu değil, her alanı inceleyebiliyorsunuz.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde 8 gün önce karantina altına alınan Taşkınpaşa köyünde toplu olarak cenaze namazı kılınması sonrası 45 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. toplu cenaze namazı kılınmasına izin veren Muhtar, azaları ve Cami İmamı hakkında soruşturma başlatıldı (DHA)

SON DAKİKA!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapıyor.