🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #EvdeKal 🏠 / #MaskeTak 😷

Alos

Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,766
Puanı
289
Allah korur yaa aslında nasip kısmet tabi onlem almak lazım mesela elini yüzüne hic surme felan oyle dezenfekte et okul wcsini kullanma maskeni indirme
Onları yapsam ne olacak aynı havayı soluyoruz :( bi de maskelerini çıkaranlar oluyormuş sarılanlar falan oluyormuş :( hocalar dedi hatta geçen sene hocalar korona kaptı öğrenciler falan :(

• Üzücü
Reactions: EmreCan

EmreCan

Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,447
Puanı
299
Onları yapsam ne olacak aynı havayı soluyoruz :( bi de maskelerini çıkaranlar oluyormuş sarılanlar falan oluyormuş :( hocalar dedi hatta geçen sene hocalar korona kaptı öğrenciler falan :(
Ben 2 3 hafta önce istemeden çiğnedim tedbirleri ama istemeden yengeme gitmiştik kadin sarıldı öptü felan :A Sonra bende pişman oldum ama çok şükür bişi olmadi.

• Harika
Reactions: Alos

bazinga

Admin
Reaksiyon puanı
41,367
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Hiç umudum yoksa demek öyle kalmış aklımda. :)

Zaten gelse bile uzun süre eski filmleri yayınlayacaklardır uluslararası olarak da sinema gösterimindeki film sayısı çok az olduğu için. Sonbaharda anca normale döner gibi sinemalar, o da zorlu bir mutasyon falan çıkmazsa tabii. :)