Olur olur, bende bir zamanlar o sayılardaydım.Sağol .. Benim daha 64.000 fırın ekmek yemem lazım
Olur olur, bende bir zamanlar o sayılardaydım.Sağol .. Benim daha 64.000 fırın ekmek yemem lazım
Gizli de kime gizli, sana da mı gizli mesela.Hesabu gizli demek@serhatt
Ama profile girmeme gerek yok, şuan burada tıkla kullanıcı adına profile girmeden görünür.
Bilgisayar ise tıklamana da gerek yok. Üzerinde tut belli olur
Aynen ama ben 1 buçuk sene sadece Survivor varken baktım. 13 ay sonra 1000 mesaj yazmıştım10 mart 2015 ın sen dosı
evet aynen gördüm ..öylede dediğin gibi olduHesabu gizli demek@serhatt
Ama profile girmeme gerek yok, şuan burada tıkla kullanıcı adına profile girmeden görünür.
Bilgisayar ise tıklamana da gerek yok. Üzerinde tut belli olur
Yok bana işlemez canımGizli de kime gizli, sana da mı gizli mesela.
Deniz'e dedik ama sen ondan da havalısın.Yok bana işlemez canım
Muhakkak takip ettiklerine açık ve renklilere sökmüyor gizlilik
Oha ne alaka 😱Deniz'e dedik ama sen ondan da havalısın.
survivor varkenmı sadece forumdaydın..13 ay boyunca az mesaj .🙂🙂🙂Aynen ama ben 1 buçuk sene sadece Survivor varken baktım. 13 ay sonra 1000 mesaj yazmıştım
Aynen. Ben Survivor için üye olmuştum. Başka konuları bilmiyordum bakmaya ve okula gidiyordum çok takılmazdım. Haftada 2-3 kere sadece.survivor varkenmı sadece forumdaydın..13 ay boyunca az mesaj .🙂🙂🙂
bende google dan hep eski reytiglere baka baka hep bu forum çıkardı..eski diziler yaın akışlarıda var burda..ben sadece diziler için reytingler için üye oldum bendeAynen. Ben Survivor için üye olmuştum. Başka konuları bilmiyordum bakmaya ve okula gidiyordum çok takılmazdım. Haftada 2-3 kere sadece.
2016 sonbaharda aktifliğe başladım diğer konularda da
Ay hemen de alınır şaka yapıyorum. Senin hakkını ödeyemeyiz.Oha ne alaka 😱
Havalı olsam dün yorgunluktan favori üye konularını @Tolstoyevski 'ye devredip halim yok deyip ama senin mesaj sayını farkedince hemen konunu açmazdım
Söz konusu sen olunca baş ağrımı dinlemedim
Bir iki naz yapayım dedimAy hemen de alınır şaka yapıyorum. Senin hakkını ödeyemeyiz.
Ben zaten reytingi takip ediyordum ama şans eseri Survivor yorum konusunu gördüm. 2014 te üye olacaktım vazgeçtim ama sonra 2015te oldumbende google dan hep eski reytiglere baka baka hep bu forum çıkardı..eski diziler yaın akışlarıda var burda..ben sadece diziler için reytingler için üye oldum bende
2014 2015 deyince aklıma esra erol evlen benimle programı geldi ..by formu eskiden beri takıp ederdim. sonra uye oldum facedenBen zaten reytingi takip ediyordum ama şans eseri Survivor yorum konusunu gördüm. 2014 te üye olacaktım vazgeçtim ama sonra 2015te oldum
Canlı gördüm fotoya ne gerek.Tebrikler @serhatt cığım sana en sexy hallerimi atarım hediyen olur onlar
Oooo hediye yıkılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?