⭐ Fav10 Enleri - 2021🏅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay benim yeni dalları da yapmışsın

Reactions: BARON疼痛
En filozof üye kategorisinde @Maskeli Fedai iyice düşüşe geçti. Geriye sadece @Araf ve @Tolstoyevski kaldı. Bitti bu iş... 💪💪

@Yiğitt Birçok kategoride adımı yazmışın bunun için sana teşekkür ederim, aktif, iyimser, objektif gibi birçok önemli kategorilerde aklına gelmen mutlu etti gerçekten, tekrar dan teşekkürler 😍😍

@BARON男爵 @Gerekli24 Başta Konularımı beğenmeniz benim adıma çok kıymetli bir yorum, diğer adımı verdiğiniz kategoriler içinde ayrı teşekkür ederim 😊😊

@Ahmed Edi ve Büdü me sahip çıkmışın 🥳😊 Aklına gelip, eklediğin kategoriler için teşekkür ederim 😍🥳

Tesekkür ederim güzel kardesim. Nickimi begenmene sevindim.

Bir ara degistirmeyi düsünüyordum nickimi @Dosi @Tolstoyevski hatirliyor musunuz

------

Bak ne buldum @Cervantes
Demek en az 24 oy gelmiş. Yalnız artık @xemrexxx zor gevezeliğin yanından geçer?
@serhatt ise 22 oy almış ozaman.

@Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @Angelica @The_Erinch

Belirgin bir gevezelik düsüsü var @xemrexxx 'de daha az ama öz yaziyor.
Filozof kategorisine uygun olabilir.

------

Yılın en iyi çıkış yapan üyeleri olarak sen @Gerekli24 @BARON男爵 @EmreCan kapışırsınız gibi
aslında @Araf ve @Yakamoz-Asi 'de bence çıkış yapanlar ama yeni üyeleri oylamayı severiz

Bizi hemen saha disina attin tüüüüüüüüüüü

Son düzenleme:

Cok tesekkürler

------

En güzel kullanici adi kategorisinde birinci olmaya gidiyorum herhalde.
Tesekkür ederim.

Reactions: Gerekli24 and Ahmed
Teşekkürler

Bu arada @DarkLegenD gerçekten çalışmalar yapmış, seni tehdit falan ettiyse DM'den çıtlat. Böyle bir anda herkes onu listenin belirli yerlerine atınca bir garip geldi
@Gerekli24
------

Değiş değiş ilerde

Ay alınma, ekleyeceğim seni çıkış yapanlar kısmında

Son düzenleme:

😱 😱 😱 nickimi degis dedi @Tolstoyevski

Aman istemez, ekleme beni.
zaten liste falan yapmakla ugrasamam ben.

Reactions: Dosi
Kendi kendisini pozitif olan tüm kategorilere yazamayacağını öğrenen adaşım, liste yapmama kararı almış… @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai
E yani kendimi övemeyeceksem ne anlamı var bu etkinlikte liste yapmamın... Benim alametifarikam zaten kendimi övmem... @MasacRE @Maskeli Fedai
------

Çok can sıkan sinir bozan bir kural olmuş, neden yaptın ki bunu...

Reactions: MasacRE and Dosi
Yok beee benim nerem fanatik, ben tam olarak dünyanın en objektif insanıyım... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
------

Neden herkes fanatik görüyor lan beni ziyadesiyle ilginç....

Reactions: DarkLegenD
Teşekkürler.

Türkçeyi En İyi Kullanan Üye : @bazinga @Aserat @Araf
En Güzel Kullanıcı Adı : @Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam @Tolstoyevski
En Güzel Avatarlı Üye : @Yakamoz-Asi @Dosi @Tolstoyevski @Gerekli24 @The_Erinch @Sherlock @Maskeli Fedai
En İyi Yorumcu : @Aserat @Yiğitt @Özgür
En İyi Yönetici : @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski @Aserat @Özgür @emreemreu @mesmeso
En Aktif Üye : @Emre Ozansoy
En Ciddi Üye : @bazinga @Araf @Sherlock
En Sabırlı Üye : @bazinga (Foruma öneriler kısmından dolayı kesinlikle hak ettin.
)
En Filozof Üye : @Tolstoyevski @pompy
En Fanatik Üye : @Mircan Saye @pompy @Aserat
En Geveze Üye : @serhatt
En Eğlenceli Üye : @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx @serhatt
En Duygusal Üye : @Angelica
En Özlenilen Üye : -
En Unutulmayacak Üye : Herkes unutulur zamanla.
O yüzden boş bırakıyorum.
En Tarafsız / Objektif Üye : @Özgür
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @Dosi @Tolstoyevski @The_Erinch (Bu üçlünün açtığı konular olmasa forumda vakit geçirecek konu bulamıyorum. Emeğinize sağlık tekrardan. )
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye : @Gerekli24 @EmreCan
En İyimser Üye : @Angelica @Dosi ( Bardağın hep dolu tarafından bakan ve benim gibi genelde olumsuz düşünen birini hep teselli eden DosiMosi
)
En Karamsar / Eleştiri Yapan Üye : Eğer kendime oy verebilsem sadece bu kategoride oy verirdim , karamsar olmamdan dolayı.
En Çalışkan Üye : @Dosi @Tolstoyevski @denizz19 ( Reytinglere her sabah onun sayfasından bakıyorum , emeği için teşekkür ederim . )
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye : @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski @Aserat @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Forumda Her Yazılandan Haberdar Üye : @12.Adam

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...