⭐ Fav10 Enleri - 2021🏅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Tolstoyevski bey derhal listenizi atıyorsunuz. Bu @Dosi hanımın sağı solu belli olmaz. Gece atabilir.

Yukarıdaki mesajımdaki tahminim ile @Dosi 'nin bu mesajı arasında sadece 3 dakika var.
gece atar dedim, atacak.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Yukarıdaki mesajımdaki tahminim ile @Dosi 'nin bu mesajı arasında sadece 3 dakika var.
gece atar dedim, atacak.
3 kişi gece atarız yazmış
hepsi üst üste olmasın. Ben en iyisi yarın öğle arası atayım iş yerinde

Sinir oluyorum son dakikacı kişilere

Benim listem ile birlikte kapatırım oylamayı

@The_Erinch rekor oy oluyor bu sene
tahmin etmezdim.

Sanal alem dışında işini son dakikaya bırakanları bende hiç sevmem.

Reactions: Dosi
Fav 10 2021 Yılı Enleri
En Güzel Türkçe: @bazinga @Araf @Tolstoyevski

En Güzel Kullanıcı Adı: @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski

En Güzel Avatarlı Üye: @Dosi @serhatt @mrt-06 @bazinga @Tolstoyevski

En İyi Yorumcu Üye: @Aserat @Özgür @offensive @slhttnmtl @Alos @Forumdash @Dosi @Cervantes @Araf @Ahmed @denizz19 @Yakamoz-Asi @mesmeso @serhatt @Gizmen @Hazem @BARON男爵 @Yiğitt

En İyi Yönetici: Bu kategoride hepsinden memnunum.Ama şöyle bir sıralama yapmayı daha uygun buldum.
En ezberbozan Yönetici : @Aserat En sırnaşık olduğum yönetim kurulu: @Tolstoyevski @xdragxx yo yo maaa seviyeli olduğum zlatan @Dosi
@Özgür @emreemreu @bazinga

En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @serhatt (@Dosi kapıyı o kapatır
) @Alos @slhttnmtl @Angelica @EmreCan @The_Erinch bazen de @Tolstoyevski

En Ciddi Üye: @tolgab (listenden listeye görünür
) @bazinga

En Dalağı Düşük Üye: Kütük Yoldaşım @Sherlock

En Filozof Üye: @Tolstoyevski @DarkLegenD

En Sabırlı Üye: @bazinga @Dosi

En Fanatik Üye: @Aserat (@HeisenBerg @xdragxx ) çifte bela Ve totemci @Tolstoyevski

En Geveze Üye: @serhatt @EmreCan @xemrexxx

En Eğlenceli Üye: @serhatt @slhttnmtl @Alos @kerem

En Duygusal Üye: @Angelica

En Özlenilen Üye : @Bully @ABAY_06 @sürgünüm @china_shangai , @sokak sanatı @Çiğdem bir üyenin dediği gibi yaz yaz bitmez...

En Unutulmayacak Üye: Başta kütük Ve yoldaşımlarım @Sherlock @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MEnes ardından @denizz19 @Özgür @Aserat @serhatt @Dosi @kerem @batuhankaralar @Çiğdem @xemrexxx @Forumdash @mrt-06 @Alos @slhttnmtl @Yiğitt @Emre Ozansoy @EmreCan @xBUGRAx @Yakamoz-Asi @S.G.A.T. @dreamy @xdragxx @batuhankaralar @Tolstoyevski @The_Erinch

En Tarafsız/Objektif Üyesi: @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch @xBUGRAx @Yiğitt @BARON男爵 @denizz19 @bazinga @Dosi @Tolstoyevski (bazı konular dışında
)

Konularını En çok Beğendiğiniz Üye: Herkes

Son Zamanlarda Çıkış Yapan Üye: genel olarak @Gerekli24 Fb özelinde (@Araf ) @slhttnmtl @Alos @EmreCan @Yiğitt

En İyimser Üye: @The_Erinch @Zeyno @Ahmed @slhttnmtl @phoebebuffay @xBUGRAx @Çiğdem @Angelica

En Karamsar Üye: @DarkLegenD ve @Aserat

En Çalışkan Üye: @Dosi @Emre Ozansoy @serhatt @The_Erinch

En Sinirli Üye: @DarkLegenD

En Çok Tartıştığınız Üye : Yoooooooooooooooook ki

En Çok Noktanız olan Üyeler : Yoldaşlarım @Tolstoyevski @MasacRE @Araf @Sherlock @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MEnes @Bully @xdragxx yo yo maaaa @HeisenBerg @batuhankaralar @kerem @phoebebuffay liste uzaaaaaaaar giderrr.

Eli En Ağır Üye: @Sherlock

En Kafa Üye: @xdragxx @Tolstoyevski @Sherlock (eğer yanıt vermeyi akıl edebilirse)
ve kütük yoldaşlarım

Son düzenleme:
Teşekkürler.
Mutlu ettin.

Reactions: 12.Adam
Özellikle en eli ağıra beni eklemediğin için teşekkürler, @Dosi anca günahımı alsın

Reactions: Dosi and 12.Adam
O o o nİhayet
çok beğendim listeni
teşekkürler

Zeynepcim, İsveç Milli saat ve takvimine göre gidiyoruz sanırım 🤣🤣🤣

Sonuçları merak ediyorum, bakalım neler çıkacak, şimdiden kolay gelsin canım😇
Yaratıcı ve eğlenceki bir liste olmuş, uygun gördüğün yerler için teşekkür ederim Berkcim 🙏😇🤗

Reactions: Dosi and 12.Adam
Rica ederim abim.
Oldukça yorucu ama zevkli bir uğraştı.

Reactions: The_Erinch
Teşekkürler canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...