⭐ Fav10 Enleri - 2021🏅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan böyle böyle... Forumun deli dudusu olarak, yedi bela diss'cisi olarak her gün bir ismi diss'lerimle nasiplendireceğim...

Bunu okuyan üye... Evet sen... Sıra sana da gelebilir...
Bunu da ben okuduğuma göre devamını da getirebilirsin hiç sorun değil

Reactions: 12.Adam and MasacRE
Çok teşekkürler

Reactions: The_Erinch
Bundan böyle böyle... Forumun deli dudusu olarak, yedi bela diss'cisi olarak her gün bir ismi diss'lerimle nasiplendireceğim...

Bunu okuyan üye... Evet sen... Sıra sana da gelebilir...
Bana bana MEnes'e de bunu yapabilecek misin...
------

Sen bana yalancı mı diyorsun... İftira kötü bir şeydir canım yoldaşım...

Reactions: MasacRE and 12.Adam
Bende yapayım dedim efenim bence bu yılın en iyileri şöyle:
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @Araf @mesmeso @Gizmen @Zeyno @The_Erinch
En Güzel Kullanıcı Adı: @Dosi @Yakamoz-Asi @Yiğitt @12.Adam @BARON男爵 @Turkuazz @hayret bi şey @dreamy @DarkLegenD @The_Erinch @Tolstoyevski @Zeyno @Bully @Alos @Cervantes @eskici @12.Adam
En Güzel Avatarlı Üye: @Dosi @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi @destere @BesaleT @Gerekli24 @Zeyno @denizz19 @Gizmen @The_Erinch @Aserat @Emre Ozansoy
En İyi Yorumcu Üye: @Gerekli24 @Yiğitt @Özgür @mesmeso @denizz19 @Araf @The_Erinch @Emre Ozansoy @Zeyno
En İyi Yönetici: başta @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx @Özgür @Aserat olmak üzere hepsi iyi
En Aktif Üye: @Dosi @Emre Ozansoy @serhatt @xdragxx @The_Erinch @EmreCan @slhttnmtl
En Ciddi Üye: @Gizmen @tolgab
En Sabırlı Üye: @Emre Ozansoy
En Filozof Üye: @DarkLegenD @pompy
En Fanatik Üye: @12.Adam @pompy @Aserat @slhttnmtl @Araf
En Geveze Üye: @serhatt @xemrexxx @12.Adam @slhttnmtl @EmreCan
En Eğlenceli Üye: @xemrexxx @serhatt @denizz19 @eskici @xdragxx @12.Adam @EmreCan @DarkLegenD
En Duygusal Üye: @The_Erinch @Zeyno @Turkuazz @mrt-06 @AteşBöceği @Emre Ozansoy
En Özlenilen Üye: @changai_shangai @Doğu @Bully @hayret bi şey @mrt-06 @denizz19
En Unutulmayacak Üye:Unutulamaz bencede
En Tarafsız/Objektif Üye: @Gerekli24 @BARON男爵
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Aserat @Mircan Saye @The_Erinch @Dosi @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Alos @serhatt
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Yakamoz-Asi @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24
En İyimser Üye: @Turkuazz
En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye @Aserat (Kendi sevdikleri dışındaki herşeyi eleştirdiği için diyorum)
En Çalışkan Üye: @Dosi @Emre Ozansoy @pompy @Mircan Saye @bazinga @slhttnmtl @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: @Yiğitt
En Çok Tartıştığınız Üye: Yok.
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @The_Erinch @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Cervantes @BARON @AteşBöceği @denizz19 @12.Adam @serhatt

Şimdilik böyle umarım unuttuklarım yoktur

Son düzenleme:

Üşengeçlik etmesem tek tek yazardım ama bu ara foruma 2 mesaj yazmaya üşendiğim için yapmak zorunda kaldım ve diğerlerinden kısa kalacak.

Her neyse hepinize çok çok teşekkürler, cidden beklemediğim kadar oy aldım çıkış yapanlarda.

Teşekkürler canım

@Dosi sen mi Türkçeyi güzel kullanıyorsun pompy öyle demiş.

Reactions: Dosi and Angelica
Teşekkürler canım

@Dosi sen mi Türkçeyi güzel kullanıyorsun pompy öyle demiş.
Türkiye'de okuyupta göz kanatan yazılar var forumda, onları oraya eklediklerinde tuhafına gitmiyorda ben gibi yabancı dil ile büyümüş birinin Türkçesine mi laf atıyorsun
eskiden olsa haklısın derdim ama son 2 senede türkçe seviyem çok iyi. Goygoy mesajları yazarken önemli değil Türkçenin doğru yazılışı.
Konularımda doğru şekilde yazıyor olmam yeterli

------

Teşekkürler @Angelica

Son düzenleme:
Reactions: Angelica

Ay ben bu çenesek herife ne bakıyosun ya

Reactions: Dosi
Yanlış hesap etmediysem 8 liste yapan oldu . Son gün her listeyi alıntı ederim bakarız geneline

4 günde 8 liste, fena değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...